Fem una assistència!!!

A partir del 01 de Novembre i fins el 31 desembre, posem en marxa una campanya que anomenem “Fem una Asistència “ “ Campanya de suport al petit comerç local”.

La finalitat d’aquesta campanya es donar suport a un sector molt important de la nostra població, el petit comerç local.

Com ja sabeu , la temporada passada es va haver d’acabar abans del previst, degut a l’ implantació de l’estat d’ emergència pel Covid 19.

Aquesta situació atípica, va fer que es decidís que de cara aquesta temporada ,el club aplicaria un abonament de 20 €, als jugadors/es que l’any passat estaven al club.

El nostre club , amb més de 60 anys formant part de la vida social i esportiva de Blanes i juntament amb les nostres famílies , som coneixedors de les dificultats econòmiques de bona part de la població. L’objectiu es ,dins de les nostres possibilitats, fer una campanya per ajudar a aquest sector que té moltes dificultats en el seu dia a dia.

Així , hem pensat que aquest abonament de 20 € l’entregarem en forma de 4 vals amb un import de 5 € cadascú, que podrà descomptar en qualsevol compra de les més de 100 botigues adherides a l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.

Totes les botigues de l’Associació de Botiguers Blanes Centre adherides a la campanya ,tindran un cartell al·lusiu i una enganxina del Club Bàsquet Blanes. La mecànica és molt senzilla , feu una compra en qualsevol d’aquestes botigues i us descomptaran el/s val/s de l’import.

Atenció, s’ha d’entregar el val complert , amb la matriu enganxada, doncs si no es així no s’acceptarà.

Pensem que ara més que mai ,és important fer despesa a la nostra població i aquesta és una petita aportació en aquest sentit.

Desitgem el suport i col·laboració de tots en aquest moments complicats on pensem que la solidaritat ha de ser un valor important .

Moltes Gràcies. Força Blanes !!!!

Club Bàsquet Blanes

Bases Reguladores Campanya
Relació de Botigues

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.