Represa de la competició

Benvolguts jugadors/es, entrenadors/es, famílies i membres de la comunitat Bàsquet Blanes,

La situació d’evolució temporal favorable de la pandèmia ha permès a les autoritats esportives plantejar la represa d’activitats de competició. L’aixecament de les restriccions de mobilitat tant comarcal com provincial permet que tots els nostres equips puguin reprendre les competicions que la FCBQ està organitzant.

Encara no disposem de tota la informació per part de la FCBQ. La successió de comunicats i decisions es precipiten aquests dies i estem es contacte estret tant amb la Federació com amb el serveis d’Esports de l’Ajuntament de Blanes.

La Junta Directiva ha decidit participar en les competicions que la FCBQ ofereix amb tots els equips que composen el CBBlanes. Les dates de represa de competició que se’ns han traslladat son:

Dates: 20 i 21 de març 2021

  • Sènior Femení
  • Sènior A Masculí
  • Junior Femení
  • Cadet A masculí
  • Infantil Femení
  • Infantil Masculí de 1er any

 

Dates: 10 i 11 d’Abril de març 2021

  • Tota la resta d’equips.

 

Qualsevol família, esportista o membre del CBBlanes que pels motius que sigui declini la participació a la competició preguem ens ho comuniqui a la major brevetat a l’adreça: coordinacio@cbblanes.cat.

Pel que fa als calendaris detallats i definitius de cada equip restem a l’espera encara de la seva comunicació per part de la FCBQ. Tan bon punt els tinguem disponibles us els farem arribar amb celeritat.

Pel que fa a la normativa que regularà la Ciutat Esportiva de Blanes ens han comunicat que fins a nou avís es mantenen les restriccions d’accés de públic. Des de l’Ajuntament s’està treballant per fer possible l’accessibilitat de públic de la forma més segura possible.

Recordar a tota la comunitat del CBBlanes que segueix vigent el protocol COVID19 i que es mantindran les mesures de minorització del risc de contagi COVID19 vigents. (Presa de temperatura, neteja i desinfecció i manteniment de grups bombolla). Per qualsevol dubte sobre mesures de prevenció del contagi dirigiu-vos a l’adreça covid19@cbblanes.cat.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.