Entrena amb derrota a la Lliga Nacional F2

El CEEB Tordera-CB Blanes es va estrenar ahir a la Lliga Catalana de LF 2 amb una contundent derrota 80-52 davant les actuals campiones, el Robles Força Lleida, en un partit disputat al pavelló municipal de Pardinyes en el qual les jugadores locals van dominar des del primer quart, per sentenciar en una segona part en la qual van plasmar la seva superioritat.

El CEEB Tordera-CB Blanes va anar de més a menys en el primer partit de competició oficial i, després de perdre el primer quart per 23-18, l’equilibri es va mantenir en el segon parcial, per arribar al descans amb un 37-30. Però a la segona part les lleidatanes van ser molt superiors i van anar ampliant l’avantatge que, després d’un parcial de 21-9 a l’últim quart, va significar el definitiu 80-52. Les màximes anotadores del CEEB Tordera-CB Blanes van ser la Thais Morales i la Carla Martínez amb 9 punts. El tècnic del Robles Lleida, Rubén Petrus, va comentar que “ha estat molt bon partit per la nostra part, davant d’un rival que és a la nostra Lliga i hem estat capaços d’estar a un bon nivell”, va comentar. “A la primera part ens ha costat una mica més, però a la segona hem augmentat el ritme, hem capturat més rebots, hem estat més agressives en defensa i hem millorat en la pressió. A partir d’aquí ja hem dominat totes les fases del joc. Ha estat una victòria còmoda, però treballada. I aquesta és la línia, continuar creixent com a equip”, va concloure. El segon matx de la Lliga Catalana serà dissabte a casa davant el BOET Mataró.

Força Lleida, 80
CEEB Tordera-CB Blanes, 52

Fitxa del partit

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.