Arrenca l’Escola de Bàsquet!!!

Ha costat molt perquè el COVID no ens ho ha posat fàcil, però per fi ahir dissabte va arrencar l’Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Blanes a la Ciutat Esportiva Blanes.

Després que les diferents escoles de Blanes posposessin les extraescolars fins el mes de gener, des del club es va buscar un altre espai per poder desenvolupar l’Escola de Bàsquet i donar la oportunitat als nens i nenes de Blanes a iniciar-se o continuar pràcticant el nostre esport. Es va arribar a un acord amb l’institut Serrallarga per poder fer-ho allà en varis dies de la setmana per les diferents escoles, però no hi va haver prou seguiment i es va optar per buscar una altra fórmula.

S’ha buscat un únic dia, dissabte al matí de 10.00 a 11.30 h per trobar-nos tots els nens i nenes que volen fer bàsquet, a la Ciutat Esportiva de Blanes. L’activitat es desenvoluparà en aquest escenari i en aquest format fins a finalitzar l’any. Ja al gener de l’any vinent esperem poder recuperar les extraescolars a les escoles i poder realitzar l’activitat a als diferents centres escolars del poble com s’ha fet habitualment els darrers anys.

De moment ens hem iniciat amb poquets participants però estem segurs que en els proper dies augmentaran.

Si esteu interessats en fer bàsquet a l’Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Blanes podeu fer la inscripció AQUÍ

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.