Escola de Bàsquet: Tornem a obrir inscripcions

Com ja sabreu, seguint les recomanacions del Departament d’Ensenyament, els equips directius  dels centres educatius de Blanes i l’Ajuntament de Blanes van decidir que els alumnes dels col·legis  de Blanes no fessin activitats extraescolars fins al mes de gener, com a mínim, per evitar riscos i no trencar els grups estables.

Des del Club Bàsquet Blanes entenem que l’activitat esportiva és molt important pel creixement i desenvolupament dels nens i nenes. És per això que per tal que tots els infants que vulguin, puguin continuar o iniciar-se en el bàsquet, s’ha habilitat un nou espai, els dissabtes als matins de 10.00 a 11.30 h a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb tots els protocols higiènics de seguretat establerts per les autoritats.

El preu per l’activitat és de 25€ pels dos mesos des de P5 a 4t de primària.

DATA D’INIDI DE L’ACTIVITAT: Dissabte, 7 de novembre

Els dies de l’activitat són:
Novembre: dies 7, 14, 21, 28
Desembre: dies 5, 12, 19

PROTOCOLS DE PREVENCIÓ QUE SEGUIREM:
1. Desinfecció de mans.
2. Desinfecció del material (a part cadascú tindrà una pilota que portarà l’entrenador).
3. Presa de temperatura abans d’entrar a l’Institut (prèviament heu de fer-ho vosaltres a casa).
4. No contacte entre els participants. Seran entrenaments sense oposició les primeres setmanes. Fins que no sigui un grup estable.
5. Crear un grup estable. Per tant, sempre seran els mateixos nens/es al grup desde el primer dia i mateix entrenador/a.
6. No barrejar grups. Així que l’entrada serà per grups. Molt important ser puntuals. L’entrenador/a de referència estarà esperant-vos a un lloc determinat sempre i amb distància dels altres grups.
Important: qui no s’hagi inscrit abans del divendres 2 d’octubre no podrà fer-ho fins que les extra-escolars tornin a les respectives escoles. Si no fem això no podríem fer grups estables.

La inscripció s’ha de fer telematicament clicant AQUÍ on podreu obtenir tota la informació necessària.

Si la situació ho permet, a partir de gener es reprendrà l’activitat habitual de l’Escola de Bàsquet a cada escola de Blanes.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.