Competició: C.C. Sots-25 Masc. Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1

C.B. Blanes — C.B. Bescanó

S’acaba l’agonia

Darrer partit de la temporada, aquesta vegada amb cinc jugadors de l’equip i el reforç d’un júnior, que han cedit davant el cuer en l’únic partit que ha guanyat en tota la temporada.

C.B. Banyoles — C.B. Blanes

Dura derrota en el partit ajornat de la jornada 23

Bona primera part entre cometes de nou amb només sis jugadors per afrontar tot el partit. A la segona daltabaix físic i mental que ha portat a un marcador duríssim en contra, amb l’equip local quasi doblant al Blanes al marcador.

C.B. Blanes — C.P. Santjoanenc

Victòria amb resultat ridícul

Partit ajornat recuperat de la jornada 22 on l’equip, amb set jugadors per afrontar tot el matx, ha aconseguit remuntar un partit que no dominava i on ha predominat el desencert per part dels dos equips.

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes

Àmpliament superats

Partit sense història davant un rival que ha imposat la seva millor condició física. L’equip, amb només set jugadors per rotar, ha competit fins l’inici del tercer quart però d’aquí fins el final els gironins han passat per sobre dels blanencs de manera contundent.

C.B. Blanes — C.E. Maristes Girona

Fan el que poden

L’equip ha jugat el seu encontre sota mínims, només sis jugadors disponibles, davant el capdavanter de la competició. Tot i les limitacions físiques, a mida que passaven els minuts, les nostres panteres han estat competitives durant tot el matx i en cap moment han llençat la tovallola.

Tots els quarts han estat de clar domini gironí. L’equip visitant jugava a un nivell d’intensitat i velocitat superior al nostre, tot i així els hem sabut contenir perquè no es distanciessin al marcador. Al tercer quart, 10-15, els encerts blanencs des de la línia exterior han permès veure uns minuts amb més igualtat de joc.

Nois, felicitats per la vostra implicació i coratge davant partits com el d’avui. Força panteres!!!!💛🖤🏀

C.B. Blanes — C.E. Vilafant

C.B. BLANES: 42
C.E. VILAFANT: 79

Sense opcions

Partit dominat des del minut tres per l’equip visitant, el qual ha sabut aprofitar la seva envergadura física i el seu potencial ofensiu i defensiu davant les nostres panteres. El primer parcial, 9-22, ja denotava el ritme de l’encontre. Quart darrera quart, l’escletxa en el marcador s’anava ampliant,12-20,10-22 i 11-15, sense poder competir de tu a tu per reduir la diferència.

Força panteres🖤💛🏀

B. Porqueres — C.B. Blanes

L’equip va afrontar el partit amb només set jugadors per diferents circumstàncies. Tot i això bona primera part que es tanca amb empat, 33-33.

A la segona es va imposar la lògica i, tot i voler, no es va poder aguantar el ritme de partit i es va acabar cedint per un marge ampli.

A seguir treballant i recuperar efectius.

C.B. Blanes — C.B. La Vall d’en Bas

Domini visitant

Partit molt fluix, amb falta de tensió, males decisions que ens han fet que no entrem en el partit. No hem sabut estar a l’alçada de l’exigència que ens ha demanat el nostre rival.

Queda molt camí, hem de seguir treballant per corregir i créixer com a jugadors. Seguim💛🖤🏀

C.B. Blanes — C.B. Llagostera

El partit s’escapa a poc del final

Partit igualat fins gairebé al final. Fins a aquest moment els nostres nois han estat posant en pràctica noves formes de joc apreses a l’entrenament.

Uns quants triples per part de l’equip rival i el nostre cansament han estat un handicap força massa gran que ha jugat en contra nostra.