Competició: Sènior C masculí

C.B. Vilablareix — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

Partit que ha començat amb bones sensacions per part de les nostres panteres i que han permès posar-se per davant del marcador. Tot i la bona arrancada, els locals s’han activat i a la mitja part els blanencs només guanyaven per dos punts. A la represa les panteres han sortit molt endollats en defensa i això ha permès establir un joc ràpid i efectiu en atac que ha anat obrint el marcador fins al resultat final.

Molt satisfets d’aquesta segona fase, acabant líders de grup i amb molt bones sensacions. Esperem que el proper curs les nostres panteres més veteranes segueixin donant guerra com fins ara. Sempre panteres, endavant Blanes! 🖤💛

Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C — B.C. Torroella

Victòria en l’últim partit a casa.

Partit molt intens els que s’ha jugat aquest diumenge a la ciutat esportiva. Tal com els altres partits que ens han ofert aquests dos equips al llarg de la temporada, el partit ha sigut intensíssim fins al final on el nostre sènior C ha jugat amb cap i s’ha endut una victòria treballada.

Ara toca centrar-se en els dos últims partits per tancar una nova bona temporada. Som-hi Blanes, endavant panteres!

Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C — C.B. Vilablareix

Partit sota mínims que s’ha competit fins al final.

Degut a les lesions, els sènior C s’ha enfrontat avui al Vilablareix amb les seves forces molt debilitades. Malgrat això, les nostres panteres han anat frec a frec al marcador fins al final partit i als últims minuts el Vilablareix ha aconseguit distanciar-se una mica al marcador i endur-se el partit.

L’equip vol donar les gràcies a en Franklin i en Bernat, del sots25, que han vingut a donar un cop de mà i han jugat sense complexos en un partit molt exigent físicament.

Som-hi Blanes, endavant panteres! 🖤💛

B.C. Torroella — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

El partit de bàsquet entre el BC Torroella i el CB Blanes va ser una lluita intensa des del principi fins al final. Els dos equips van mostrar un gran nivell de competència i determinació. El Torroella va començar fort i va mantenir-se competint amb determinació, però les panteres van demostrar la seva superioritat amb un joc més consistent i eficaç.

Els locals van intentar mantenir-se al capdavant, però el Blanes va respondre amb una defensa sòlida i una ofensiva implacable. Malgrat els esforços del Torroella per frenar-los, el Blanes va aconseguir mantenir una distància constant en el marcador fins al final del partit.

Ara toca centrar-se en els nous enfrontaments i intentar quedar el màxim d’amunt possible en aquesta segona fase. Som-hi Blanes, endavant Panteres! 💪🏼

Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C — U.A. Tossa

Partit duríssim el que s’ha viscut aquest diumenge a la Ciutat Esportiva. Des del primer minut el Blanes ha imposat el seu joc i el Tossa ha anat a remolc fins a l’últim quart. La duresa del Tossa ha sigut constant i això ha fet que l’últim quart sigui frec a frec fins l’últim minut. Amb el partit ja força encarat, les panteres han aconseguit marxar una mica al marcador gràcies a un seguit de tècniques i antiesportives per part dels rivals.

L’equip vol donar les gràcies a tota la gentada que ha omplert la grada, perquè sense ells hagués costat molt tirar aquest partit endavant.

Som-hi panteres, sempre Blanes! 💪🏼🖤

 

B.C. Torroella — Inst. Oftalm. Felip C.B. Blanes C

Partit intens el viscut a Torroella el diumenge tarda. Els dos equips han jugat un partit frec a frec que s’ha resolt als últims minuts de l’últim quart. Gràcies a tres triples decisius i una bona zona, el Blanes ha aconseguit distanciar-se i endur-se una victòria més que treballada.

Ara a pensar ens els últims partits d’aquesta primera fase per quedar el més amunt possible. 💪🏼💪🏼🖤💛