Conveni amb l’Institut Serrallarga

Aquest dimarts passat s’ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut Serrallarga de Blanes per tal de poder fer ús de les instal·lacions esportives de l’institut en períodes en què els seus alumnes no les utilitzin. Com a contraprestació, ens comprometem a que entrenadors del club, sense cap cost, realitzin un mínim de dues classes de tecnificació als grups d’alumnes de l’institut a la Ciutat Esportiva en horari de matí.

Les instal·lacions objecte de l’acord seran el gimnàs durant els matins del mes de juliol i les pistes esportives els matins de juliol i durant la resta del curs només durant les tardes, amb avís previ i sempre que no hi hagi cap activitat programada del centre, respectant el calendari escolar i les normes d’organització i funcionament de l’institut.

El conveni tindrà vigència durant tot aquest curs escolar 2019-2020 i es podrà prorrogar per un curs escolar més, sempre que hi hagi la valoració positiva de la comissió de seguiment, que es crearà a partir del conveni.

Aquest acord l’han signat el director de l’Institut Serrallarga, Rubén Fernández, i el president del Club Bàsquet Blanes, Josep Pérez Miralpeix.

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.