Sènior A masculí

CESET: 76
C.B. BLANES: 75

Cauen a la pròrroga en un partit duríssim

Tanquem la primera volta de la competició amb una derrota per la mínima davant el CESET. Ens ha costat entrar al partit, al primer quart amb un clar domini gironí, molt encertat en el tir, parcial  26-14. Les panteres hem endurit la nostra defensa i això ens ha permès reduir la diferència i començar a portar les regnes del joc. El segon, 9-15, i el tercer, 8-19, quart han sigut del nostre domini, amb moltes recuperacions de pilota i corrent bé el contraatac amb bones i encertades finalitzacions.

Els nostres homes alts patien el joc dur dels pivots del CESET. El joc s’aturava constantment per la duresa del partit i l’encert en els tirs lliures prenia importància en el marcador. L’últim quart ha estat molt igualat i s’ha arribat al final del temps reglamentari amb empat a 65. A la pròrroga, tot i la igualtat, l’equip local ha jugat amb més seguretat i eficàcia i nosaltres hem errat en els moments claus.

L’equip tècnic, delegats i els jugadors del primer equip, us desitgem unes molt bones Festes de Nadal i cuideu-vos!!! 🎄🖤💛🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. BLANES: 57
CESET: 49

Victòria i bon joc per acomiadar l’any

Aquest dissabte hem gaudit del partit de les nostres sèniors amb un primer parcial de 25 a 12 al primer quart, on en tot moment hem ensenyat les nostres capacitats de poder fer més del que hem demostrat en altres partits. Tot i afluixar en alguns moments, durant tot el partit hem anat per davant en el marcador fins obtenir la victòria.

Com sempre gràcies a l’afició pel seu suport incondicional i a les nostres júniors per donar un cop demà.

Sènior C masculí

C.B. SALT: 56
C.B. BLANES: 63

El sènior C masculí acaba l’any amb una victòria molt treballada

Els blanencs van sortir al camp amb molta intensitat i amb les idees molt clares en atac. Malgrat això, el Salt també va sortir molt endollat i, amb una defensa molt tancada, van poder frenar el Blanes i no deixar que marxessin en el marcador.

Les panteres van arribar a la mitja part amb un avantatge de només cinc punts.

El tercer quart va ser tan igualat com els dos primers. En l’últim quart, encara que els saltencs van anotar molt des de la línia de tres, el Blanes va mantenir la intensitat i va poder-se endur la victòria.

Finalment, després del partit, l’equip va celebrar la victòria celebrant el sopar de Nadal. Amb ganes d’entrar al 2022 amb tan bon peu com acabem aquest any.

Força Blanes, endavant panteres i Bones Festes! 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 93
C.B. BLANES: 38

Dur correctiu

Partit difícil el que han jugat avui els nostres nois. L’absència tant de jugadors com d’entrenador ha passat factura i s’ha vist reflectit tant al joc com al marcador.

Fi d’una primera volta una mica agredolça…
AMUNT PANTERES💪🏼🏀

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 34
U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 43

Donen millor imatge

Partit de tornada amb l’U.E. Cellera-Amer-Les Planes que ens deixa millor sabor de boca que a l’última jornada.
Les nostres han mostrat una versió més agressiva defensivament i més encertada en atac, i tot i que l’equip visitant sempre ha anat lleugerament per davant al marcador, el sots-25 femení no ha baixat els braços en cap moment buscant la victòria-

Agrair l’ajuda de la Laia i la Juno per suplir les baixes que pateix l’equip.
Seguim 💪🏼🏀🏀🏀

JÚNIOR A masculí

A.E. BADALONÈS: 49
C.B. BLANES: 85

Domini blanenc

Partit còmode aquest matí a Badalona. Ens ha costat arrancar en el primer quart però ja s’ha pogut agafar distàncies en el marcador abans del descans. Segona part amb superioritat física i bona pressió defensiva per part dels nostres que ha permès dominar el rebot tan en defensa com en atac.

Seguim treballant. Força Blanes i Bones Festes !!🏀🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

LIMA-HORTA: 104
C.B. BLANES: 29

Derrota contra el líder de la competició

Inici de partir amb molta pressió de l’equip local que no ha deixat jugar a les nostres. Moltes pèrdues de pilota i superioritat total de l’Horta.

Han fet el que han pogut davant un gran rival. Hem d’aixecar el cap.
Força Panteres 💛🖤🏀

CADET masculí

C.B. BLANES: 44
BISBAL BÀSQUET: 46

Gran feina i actitud dels nostres durant tot el partit

Hem estat capaços de marcar el ritme i fer una bona feina en defensa. A la part ofensiva molt bona feina tant individual com col·lectiva.

Era un partit difícil contra un gran rival que a casa seva ens va guanyar de més de 50 punts, en canvi avui hem jugat de tu a tu arribant a guanyar en alguns moments del partit . Hem disposat de l’última possessió per poder empatar o guanyar però no ha pogut ser. Una altra vegada se’ns ha tornat a escapar la victòria .

Cal seguir treballant per millorar alguns aspectes del joc que de bon segur de cara als partits que queden ho aconseguim!!

Força Panteres!!!
🏀🖤💛

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 50
C.B. SALT: 77

El Salt es mostra superior

Tot i plantar cara a un equip molt difícil, i lluitar el partit fins el final, l’equip rival s’ha endut la victòria.
Un primer període bastant igualat. A l’inici del segon període el Blanes s’han arribat a posar a dos punts de diferència però uns moments de desconcert, falta de concentració i sobretot la falta d’encert de cara a cistella i els errors en els tirs lliures, s’han desaprofitat molts, han fet que en cada període la diferència de punts anés augmentant.

Agrair a les jugadores que ens han vingut a ajudar d’altres equips per les baixes que continuem tenint.
Esperem que a la tornada de les festes de Nadal anem recuperant les jugadores que tenim lesionades i tornar a comptar amb tot l’equip.

Desitgem a tothom unes Bones Festes !!!!
Força Panteres 💪🏻🏀🖤💛

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 54
C.B. ROSES: 39

Primera victòria de la fase final

Molt bon inici de partit els dos primers períodes. Intensos en defensa i encertats en atac. Bones jugades d’equip. Ens hem anat de gairebé punts punts de diferència.

Els següents quatre períodes per oblidar. Poca intensitat en defensa, errades en les passades i llançaments a cistella han fet que el Roses arribés a posar-se a només cinc punts en finalitzar el sisè temps. El setè i el vuitè han estat competits però amb mes concentració i encert de les panteres, fins arribar al resultat final.

Cal tenir concentració i actitud tot el partit. Aquesta victòria ha anat molt bé després d’haver perdut amb contundència els dos primers partits.

Aprofitem per felicitar les festes a tothom!

MINI A masculí

C.B. BLANES: 73
CEEB TORDERA: 23

Bona victòria per acabar l’any

Partit còmode per al mini A masculí que en tot moment l’ha tingut controlat sense problemes davant d’un rival que, tot i la voluntat, no ha pogut entrar en el partit.

Els nostres han sabut plantejar un joc àgil i ràpid que ens ha permès recuperar moltes pilotes i acabar les jugades amb èxit. En totes les parts han aconseguit superar els 10 punts i en un parell, inclús els 20.

Bon partit per deixar-los molt bon sabor de boca abans de les vacances de Nadal. Aquest és el camí. Seguim creixent! 🏀🏀

Força panteres, Força Blanes! 💛🖤
I Bon Nadal a tota la família del C.B. Blanes!🎄

MINI A FEMENÍ

B.C. FONTAJAU: 37
C.B. BLANES: 36

Derrota per la mínima a Girona

Partit molt disputat on les noies del Blanes hi han entrat ràpid amb un joc dinàmic.
Han hagut ocasions d’arribada a cistella amb poc encert de tir. En cap moment les panteres han baixat la guàrdia i han deixat de lluitar.

Força Panteres! 💪🏻🏀🖤💛

MINI B FEMENÍ

C.B. FARNERS: 73
C.B. BLANES: 23

Derrota davant un rival superior físicament

Partit on el rival ha dominat pràcticament la totalitat dels períodes en el marcador, gràcies principalment a la superioritat física d’algunes de les seves individualitats.

Malgrat això, l’equip ha anat de menys a més, superant els desajustos defensius que inicialment ha plantejat l’estratègia del rival, sobretot en els serveis de fons. Un cop s’han ajustat les defenses entre rivals i l’anella, s’han anat reduint les diferències inicials.

L’equip, poc a poc, va mostrant millores com les ajudes defensives i el joc col·lectiu a l’hora d’atacar, buscant més passades a companyes lliures. També hi ha hagut bona lectura de la desavantatge física, buscant més tirs exteriors.

Seguim treballant per millorar. Força Panteres!!

MINI C masculí

C.B. BLANES: 64
BÀSQUET ARBÚCIES: 14

Gran victòria davant l’Arbúcies

Avui victòria contundent de les nostres panteres, encara que l’Arbúcies no ha deixat de lluitar. Cada cop són més equip i es nota en el seu joc.

Força petites panteres 💪💪!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.