CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA DEL 11 I 12 DE FEBRER DE 2023

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 81
C.B. QUART REALE SEGUROS: 84

No aixequem cap i perdem de nou el factor pista, amb un altre equip rival directe
Un partit amb alts i baixos en l’electrònic, que no hem sigut capaços d’adreçar-lo en els moments d’avantatge. No imposem el nostre joc i ens adaptem al ritme del rival. En el partit d’avui ha mancat defensa ja que els jugadors gironins han entrat fàcilment fins a la cistella. En els últims minuts  hem centrat l’atenció en les errades arbitrals, que ens han fet sortir del partit aprofitat per  l’equip contrari per emportar-se la victòria. Un cúmul d’aspectes a millorar.

Nois estem amb vosaltres i confiem en què  retrobareu  de nou el vostre joc i tornarem a vibrar de l’esport que tant ens apassiona a tots i totes.

SÈNIOR FEMENÍ

C.B. GRANOLLERS: 45
CEIGRUP C.B. BLANES: 46

Partit molt ajustat on a la mitja part hem deixat el marcador a un punt a favor nostre
Tot i guanyar el segon i tercer quart ha sigut amb molt poca diferència, algunes errades de passes i precipitacions de joc sense oblidar el nostre percentatge de tirs lliures, ens han fet  arribar el final del partit jugant-nos la victòria.
A 8 segons del final amb bons per ambdós equips, el contraatac del nostre rival ens podia haver tret la victòria del partit. Tot i així l’errada d’encert a cistella a l’últim segon ha fet que la victòria fos nostre per un punt de diferència .

Gràcies Carla J. i Juno R  per el vostre suport , esforç i ajut…

Força femení!

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 71
C.B. QUART: 58

Segona victòria consecutiva, que deixa bones sensacions
Encara que el joc en diverses fases del partit es torna massa individualista, cada vegada apareixen més llampades de joc col·lectiu, el nostre taló de quil segueix sent el segon quart, que en 7 minuts anotem 5 punts, per anotar 14 punts en els darrers 3 min, amb un bon encert des de la línia de 6,25,
Felicitar l’equip per l’esforç realitzat. Juguem per créixer.
De vegades el desafiament més gran d’un jugador ve en relació amb el seu paper a l’equip.”- Scottie Pippen

SÈNIOR C MASCULÍ

C.B. GUÍXOLS: 71
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP C.B. BLANES C: 82

Partit molt intens el que ha jugat el nostre sènior C a domicili
Ja des de l’inici els blanencs van dominar en el marcador gràcies als contraatacs i a la fluïdesa en atac. En el tercer quart el Guíxols ha aconseguit encadenar bones jugades i ajustar-se en l’electrònic. Malgrat això, el Blanes ha mantingut la distància gràcies a l’encert dels lliures.
Bon partit i bona victòria per part dels blanencs. Força panteres!

SOTS 25 MASCULÍ

C.B. BLANES: 95
C.B. HOSTALRIC: 56

Bon partit dels jugadors
Partit dur i amb intensitat, però el control del rebot i una bona sortida ens han fet agafar confiança amb el joc, sumant a un bon encert de tres punts a fet que ens doni la victòria.
Seguim treballant per millorar sensacions i percepcions a la pista.

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL C.B. BLANES A: 70
BÀSQUET VILAFANT: 55

Desena victòria
Hem començat jugant bé en atac però fluixos en defensa i pèssims en el rebot defensiu que permetia al rival anotar de 2na-3ra opció. 22-21 primer quart 38-32 mitja part. La “xerrada-discurs-bronca” de l’entrenador (per emmarcar) a la mitja part, ha donat resultat. Els jugadors han canviat la seva actitud  defensiva, hem tancat el rebot i hem passat a un 64-46 fins el resultat final.

Avui han debutat en Franklin, Julien i l’Ivan Aguilar, ha qui estem molt agraïts  per la seva col·laboració en els entrenaments, que fan possible  continuar competint.

Aprofitem la jornada sense competició per descansar i recuperar lesionats.
A la tornada jugarem contra el Mataró i Mollet 3rs i 2ns. Segur que els competirem!

Força Blanes!

JÚNIOR A FEMENÍ

J.A.C. SANTS: 68
C.B. BLANES A: 41

Derrota davant el líder
Dura derrota davant el primer classificat a la lliga regular on només les nostres jugadores han aguantat el ritme fins la mitja part 27-23.
A la represa l’equip contrari ha trencat el partit marxant en el marcador sense poder reduir diferències.
Ara toquen jornades de descans per agafar forces pels propers enfrontaments i saber on volen arribar.
Força Panteres i Força Blanes continueu treballant

JÚNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 72
C.B. BESCANÓ: 63

Partit molt treballat des del principi, que ens dona una nova victòria
Començament extraordinari on fem un molt bon joc en defensa i atac assolint un marcador en el primer quart de 27-15. En el segon quart no som capaços de continuar amb el mateix nivell i alternem bon joc amb moltes imprecisions en les passades però guanyem el quart per anar-nos al vestidor al descans amb un resultat per davant 35-34. Després del descans l’equip local va tornar a agafar la mateixa dinàmica del primer quart aconseguint un bon joc que els va permetre arribar a l’últim quart a un marcador 52-47.

A la reanudació l’equip visitant va intentar reduir diferències però els nostres han aguantat fem un bon joc i fins i tot augmentant la diferencia  gràcies a un triple a l’últim segon del Sergi Nacenta que reapareixia després de una lesió de llarga durada tancant el partit 72-63.

Felicitats equip! Força Panteres !

JÚNIOR B FEMENÍ

PIA OLOT A: 78
C.B. BLANES B: 35

Partit molt fluix, amb poca intensitat i poc encert, s’han regalat moltes pilotes
Un primer període bastant igualat, han sortit concentrades i han estat dins el partit, , però  el segon període un parcial de 30 a 6 a marcat la resta del partit, les nostres han desaparegut de la pista . Després del descans han sortit amb més empenta i  concentrades i el partit ha tornat ha ser més igualat En el  quart període han abaixat els braços definitivament.

Gràcies a les tres jugadores del Cadet que han vingut ha donat suport.

Cal seguir treballant.

CADET MASCULÍ

BÀSQUET GIRONA U15: 74
INVOPORT C.B. BLANES: 39

Partit per oblidar del Blanes, amb una pobra defensa i falta de punts en atac
El Girona ha asfixiat la sortida de pilota i ha estat molt més agressiu en tots els aspectes. S’ha arribat a la mitja part 20 punts per sota, i tot i una breu reacció pantera els primers minuts, tot ha acabat com ha començat… o pitjor. Toca aprendre i refer. Ànims!

CADET A FEMENÍ

SESE A: 61
C.B. BLANES A: 37

Derrota davant d’un rival que es mostra superior
L’equip visitava la pista d’un del equips capdavanters de la classificació amb la moral alta després de les bones sensacions de la darrera victòria a casa.
El partit ha començat amb minuts inicials de bon joc en atac per part blanenca però sense encert final de cara a cistella, que unit al domini del rebot local que permetia cistelles en segones i terceres opcions ha minat la moral de les nostres que han cedit un parcial de 16-5. El segon període ha seguit amb la mateixa tònica, el Blanes més encertat però el SESE aconseguint cistelles fàcils gràcies a recuperacions en la pressió a tota la pista. Parcial de 18-11 per arribar al descans divuit punts per sota, 34-16, i sensació de col·lapse en el nostre equip

A la represa les panteres han sortit més intenses en defensa però la baixa anotació no els ha permès retallar distància, al contrari, un parcial de 10-6 encara obria més escletxa al marcador per deixar un momentani 44-22 al final del tercer quart.

El darrer període ha sigut el millor en anotació visitant però el SESE no ha afluixat ni un instant i el parcial de 17-15, el més ajustat, definia el 61-37 final.

Derrota sense excuses davant un rival que s’ha mostrat superior i que amb la seva defensa intensa i amb molta anticipació ens ha fet perdre masses pilotes.

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES B: 21
C.C.E. MONTESSORI PALAU: 59

Partit en el que tota la millora que hem tingut les dos ultimes jornades, en aquesta jornada ho hem perdut
Només s’ha competit bé en el segon quart. Però, entre que ens hem carregat de faltes personals i els molts errors infantils de dobles i passos de les nostres jugadores, han fet que baixéssim els braços i les gironines tinguessin un partit plàcid.
A seguir treballant i a tornar a agafar el fil dels últims dos partits que era el camí correcte.

Som Equip! Som Panteres!

CADET C FEMENÍ

U.E. LA CELLERA-AMER-LES PLANES HIPRA: 64
C.B. BLANES C: 13

Recordant el partit d’anada, felicitem a les nostres panteres, perquè hem vist millores
Quan van jugar a casa, es van veure superades des del primer moment, però avui han demostrat que, encara que “sabien” que perdrien, han lluitat i  defensat bé, i s’han comunicat entre elles.
Continuen fent passades sense mirar si hi ha alguna companya per rebre. No s’atreveixen a entrar per la banda esquerra. Han de lluitat més els rebots.
S’ha de seguir treballant i segur que millorarem en els propers partits. Força panteres!

INFANTIL MASCULÍ PROMOCIÓ

C.B. BLANES: 31
C.B. OLOT: 57

Nova derrota del Blanes en un altre partit molt fluix dels nostres
Portem una mala ratxa en els últims partits. Manca d’intensitat en comparació amb els altres equips. Tous en defensa i en atac ens costa trobar idees. Perdem moltes pilotes amb passes molt dolents. “Perdre pilotes és l’avantsala d’un mal atac”-Antonio Díaz Miguel

S’ha de dir però que en els dos últims períodes del partit  s’ha recuperat força el marcador(parcials de 8-5 i 8-2) i s’han vist algunes bones jugades en atac que han acabat en cistella jugant en equip, fent circular la pilota. S’ha de seguir practicant això i entrenar a tope per encarar els propers partits.

Ànims a tot l’equip i entrenadors. Força panteres.

INFANTIL FEMENÍ

C.E. SANT NICOLAU 2: 69
C.B. BLANES: 45

Molt bon partit de les panteres que no s’ha traduït en victòria, però ens ha deixat molt bones sensacions
El primer quart han marcat un ritme de joc molt ràpid que, juntament amb una bona defensa, han posat a les de Sabadell contra les cordes.
Així han seguit pràcticament tot el partit, però algunes errades innocents i que la pilota no sempre volia entrar, han provocat que el marcador no fos més ajustat.
Segueixen millorant partit a partit. Força panteres !

INFANTIL MASCULÍ 1ER ANY

SHOPPINS C.B. BLANES: 35
C.B. GIRONA: 106

Partit difícil contra el líder de la categoria
Bona actitud de l’equip i a pensar en pròxims partits, seguim aprenent i evolucionant. Ànims panteres.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

U.E. LA CELLERA-AMER-LES PLANES HIPRA: 78
SHOPPINS C.B. BLANES:  38

El nostre pensament està modelat pel llenguatge que utilitzem, siguin les paraules, les imatges o els moviments amb els quals ens comuniquem
A major amplitud de registre, major l’amplitud de mires. Potser no hauria de parlar de Watzlawick sinó de LeBron James. Arribat el cas expandir el nostre horitzó implica tenir al nostre abast, per tant: poder accedir, a una gran varietat de registres. Entendre que estem construint uns fonaments plens d’alternatives i varietat és el que ens dona l’esperança. No és pura i exclusivament tècnica, l’emoció és la que determina qualsevol impuls vital. Hem perdut. Ja coneixem el resultat. Les persones ens fem fots en la nostra pluralitat d’interessos i desitjos. Impera el projecte compartit. Sense un projecte compartit no som més res. Aspirem a expandir els límits del terreny de joc. L’horitzó és infinit.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. OLOT GREDA: 53
CMMAS IMMOBILIÀRIA C.B. BLANES: 23

Partit difícil contra un equip que es troba en les posicions altes de la lliga
Vam sortir prou concentrades al partit i la primera part va estar molt competida i divertida de veure. Vam dur a terme una molt bona defensa pressionant a les rivals gairebé tota la pista i vam poder anotar molts de punts. El cansament i la falta d’encert a el últims quarts ens va condicionar molt, i vam acabar perdent d’una diferència que no ens mereixíem.  Seguim treballant!