CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA DEL 4 I 5 DE FEBRER

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 58
C.E. PALAMÓS DC: 64

L’equip necessita urgentment invertir la dinàmica negativa, per seguir vius a la competició
El partit ha començat amb moltes pèrdues de pilota i poc intensos en defensa. De mica en mica hem anat entrant en el partit . Hem estat molt encertats en els tirs lliures en contraposició del tir exterior que ha estat el pitjor percentatge de la temporada (6%). Hem dominat el segon (19-16) i el tercer (15-12) quart però sense oferir un bon joc. El quart període no l’ha guanyat el Palamós, l’ha perdut el Blanes. En la situació que ens trobem, és important no desaprofitar el factor camp amb equips rivals directes.
#JuguemPerCréixer

SÈNIOR FEMENÍ

C.B. QUART: 38
CEIGRUP C.B. BLANES: 42

Partit molt important a guanyar, on estàvem a la mateixa posició a la classificació de les llistes
Hem tancat la primera part a un punt per sota i gràcies a la remuntada del tercer quart, és el que ens ha donat la victòria.
El nostre baix percentatge en tirs lliures i la baixa puntuació són els que ens fan patir partit darrere partit;
Així i tot, hem de dir que la bona actitud del nostre equip i intensitat ens ha donat aquesta victòria una vegada més .
Ànims noies, que podem!!! Gràcies, afició pel vostre suport i com sempre a les nostres juniors incondicionals per al seu cop demà.

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 68
C.B. BESCANÓ A: 57

Partit complicat amb la visita del penúltim classificat
Un primer quart on per fi vam poder veure una bona intensitat de joc, amb bona circulació de bola, malgrat que no vam saber defensar el tir exterior del contrari acaba el quart amb cert avantatge 16-13. segon quart per oblidar, amb nombroses pèrdues de pilota i una fluixa defensa vam anar al descans 10 punts a baix, tercer i curat temps millorem amb claredat, on millorem la defensa, millorant el tir lliure que fins ara era nefast, trobat els avantatges que generàvem amb el nostre joc, cosa que ens va permetre portar-nos la primera victòria d’aquest any.
Seguim!

SÈNIOR C MASCULÍ

C.E. PALAMÓS: 58
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP C.B. BLANES C: 63

Partit que el Blanes ha dominat des de l’inici en una pista que sempre li ha resultat complicada
El nostre sènior C s’endú una victòria importantíssima davant d’un dels rivals directes de la categoria.
Gràcies a l’encert des de la línia de lliure, sobretot a la primera part, els blanencs han sigut capaços de guanyar, malgrat que els del Palamós arribessin al final del matx amb opcions de remuntar.
Gran victòria coral i amb ganes de seguir sumant.

Força Blanes.

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL C.B. BLANES A: 68
C.B. LLAVENERES MARESME: 71

Derrota davant un rival que ha sapigut guanyar
Les circumstàncies del nostre equip ens porta sempre a competir en condicions no favorables (plantilla curta, dificultats per entrenar, lesions…).
Tot i així hem i continuarem competint contra “TOT”.
Bon començament de quart 24-18.EL segon hem baixat el ritme 35-34 al descans. El tercer quart la precipitació per resoldre el partit, ha fet prendre decisions errònies en el tir, defensa i rebot 50-60.
Ha tornat l’orgull d’aquest equip i l’encert a la línia de 3 ens ha portat a l’últim minut 68-69.
Felicitats al rival que ha sapigut gestionar la nostre pressió i la de la grada, on cada partit i ha més gent i més ambient fruit del joc de l’equip.
Avui hem tingut l’ajut de 2 cadets amb molta projecció. Molt bona decissió per la seva millora i per el
futur del propi club. Pel que sabem continuarem comptant amb ells.
FORÇA BLANES.
P.D. Felicitats nois continuem omplint la grada, a la gent li agrada el basquet!

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. L’HOSPITALET: 41
C.B. BLANES A: 44

Victòria in extremis
Partit molt igualat, les nostres han estat molt irregulars en el joc que ha fet que no acabessin de marxar en el marcador.
Tot això comporta que al final toca patir.
Últim quart desafortunat que en els últims segons podrien haver arribat a la pròrroga.
Sort i victòria per anar sumant.
Proper partit molt difícil però s’ha de mantenir el cap molt alt.
Força Panteres i Força Blanes continueu treballant!

CADET MASCULÍ

INVOPORT C.B. BLANES: 93
TRIOMF U.B. MIR: 38

Avui el Blanes ha posat en escena una de les seves millors versions, amb una ventada constant de bon joc en atac i deixant sec al rival en defensa.
Els tres primers quarts la passada, els talls, i els bons tirs s’han alternat en simfonia amb els rebots, les pispades de bola i els contraatacs. L’esclafit pantera es rearma de moral per als propers partits!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES A: 84
BOET MATARÓ: 44

Victòria aplastant
Gran partit de tot l’equip davant un rival al qual en la primera volta també se’l va guanyar, 38-49, en un encontre igualadíssim que va necessitar pròrroga.
La història aquest cop ha estat molt diferent. Les panteres han sortit molt intenses i concentrades, pressionant a tota la pista i recuperant pilotes que es convertien en cistelles ràpides gràcies a la presa
de bones decisions de les jugadores locals. El primer quart es tancava amb un parcial de 26-4 i boníssimes sensacions.
Al segon quart, entre certa relaxació local i la reacció de les mataronines que dominaven el rebot i gaudien de segones opcions, el marcador s’ha escurçat fins a vuit punts, 30-22 a tres minuts de la mitja
part. Un temps mort blanenc ha servit per tallar la dinàmica negativa i tornar les coses al seu lloc en aquests curt espai de temps fins al descans, 41-24 a la mitja part amb parcial de quart 15-20.
El tercer període ha estat el més igualat del matx, 21-18, amb les del Maresme intentant-ho i el Blanes volent ampliar la diferència. 62-42 al final del quart.
Els vint punts de diferència a l’inici del darrer període semblaven definitius però per si hi havia dubtes les jugadores blanenques s’han encarregat d’esvair-les des del principi i fins el final amb un contundent parcial de 22-2, gràcies de nou a la defensa, l’encert de bones lectures en atac i a un Boet Mataró que, tot i no tirar mai la tovallola, estava anímicament tocat.

Victòria blanenca que l’equip ha dedicat a la seva companya Jana, a la qual, abans d’iniciar-se el partit li ha fet una sorpresa, donant-li ànims en la seva recuperació de l’operació de lligaments creuats del
genoll i desitjant que aviat s’uneixi al grup.

CADET B FEMENÍ

C.B .SALT VERD: 69
C.B. BLANES B: 39

Seguim competint
La diferencia en el marcador no reflexa el fet en el partit.
Gran primeres dos parts en les que s’ha competit de tu a tu contra unes jugadores mes grans de edat i físicament.
A partir del tercer quart les jugadores del Salt han agafat les rendes del partit i han fet que s’anessin baixant de forces i moral.
Seguim creixent i competint. Molt orgulloses de les nostres panteres.
Som Equip! Som Panteres.

CADET C FEMENÍ

C.B. BLANES C: 31
C.B.U. LLORET: 64

Partit competit fins el final
Ha sigut un partit on s’ha lluitat i hem competit els 40 minuts, tot i tenir davant un rival superior.
Juguem per créixer.

INFANTIL MASCULÍ PROMOCIÓ

C.B. ADEPAF TXOT’S: 54
C.B. BLANES: 33

Mal partit dels nostres davant d’un equip que a priori no és superior
Avui no ha sigut un bon partit. MOLTS errors defensius, pèrdues de pilota, en atac molt fluixos i sense encert a cistella.
Partit per oblidar i pensar en el proper ja que la lliga no descansa.
No acceptis la derrota, però aprèn d’ella” – Magic Johnson
Ànims equip i a treballar molt aquesta setmana! Força Blanes!

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 3
BÀSQUET GIRONA UNI LAIA PALAU: 104

Derrota contra l’intractable líder de la categoria
Les panteres han estat lluitant i arribant a cistella, però la por escènica fa que tirin atolondradament i les pilotes no entren a l’aro. Cal seguir entrenant el tir i esforçar-se per seguir aprenent.

Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1ER ANY

U.E. MATARÓ: 79
SHOPPINS C.B. BLANES: 34

Partit difícil contra un dels rivals més forts de la categoria
La pressió a tot el camp rebuda ha afogat bastant les nostres panteres. S’ha tingut molt bona actitud d’equip entre els companys i s’han après lliçons. Agrair a la Mimi la seva ajuda avui. Tots creixem.
Endavant Panteres!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

C.B. SANT GREGORI: 72
SHOPPINS C.B. BLANES : 28

Hem guanyat dos quarts per la mínima diferència
La resta ha quedat literalment en mans de l’equip local que, sense un gran joc, van tenir prou amb un joc físic i ràpid. El Sant Gregori ens va marcar setze punts de diferència en el primer quant. L’equip de Blanes no va tenir gaires idees de com aturar l’equip local. No hem sabut reaccionar a temps i quan ha acabat el partit, ens hem adonat que l’equip contrincant no era tan bo, que podríem haver fet tot el que hem estat entrenant i que ens vam deixar intimidar. Aquesta falta de reacció ens va fer perdre moltes pilotes i vam arribar tard a la defensa. Però hem guanyat dos quarts i ens aferrem a les virtuts que són moltes. Sabem caure i sabem com aixecar-nos.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

COMAS IMMOBILIÀRIA C.B. BLANES: 38
C.B. TORROELLA: 48

Partit complicat on les nostres panteres han mostrat moments de molt bon nivell
La falta d’encert en moltes jugades senzilles i desconnexions defensives han fet que mai hem pogut posar-nos per davant al marcador. S’ha de ser constant durant tots els minuts del partir per poder
competir millor en tots els partits. Seguim treballant!

MINI A MASCULÍ

B.C. FONTAJAU: 60
SHOPPINS C.B. BLANES A : 68

El resultat va ser 60-68
Va ser una primera part molt ajustada on els jugadors del Blanes no estaven gens connectats. A partir de la segona meitat, tothom es va pujar al carro per competir i finalment endur-nos el partit!

MINI FEMENÍ

C.B. BLANES: 65
U.E. LA CELLERA-AMER-LES PLANES: 58

Victòria de les nostres panteres!
Partit molt igualat, on en algun moment hem anat per darrera en el marcador. En general hem vist un bon joc i un bon treball defensiu de les nostres jugadores. Sempre hi han coses a millorar, a seguir
treballant!

MINI B MASCULÍ

C.B. HOSTALRIC: 76
SHOPPINS C.B. BLANES B : 26

Partit molt intens i lluitat per part dels nostres jugadors, ja que fins avui no han tret aquest caràcter que tots porten a dins
Hem començat bé la primera part, però de mica en mica l’Hostalric avançat molt ràpid. Tot i les dificultats de la pista i dels contraris players, he de felicitar els nostres nois pel gran esforç avui ja que no ens acompanyaven les baixes les condicions de la pista i actuacions de l’equip contrari.
Han demostrat avui tenir un caràcter de lluitadors malgrat la gran diferència de punts a la pista.
Amb totes aquestes paraules vull dir que “La motivació ens impulsa a començar, però l’hàbit no permet continuar “bona feina, nois, cada dia millorareu, es nota el gran esforç dels entrenos”.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.