SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA SÈNIOR A MASC.: 83
C.B. ARGENTONA: 91

La clau del partit: millorar en defensa

Bon partit dels nostres jugadors tot i la derrota. Competíem contra un equip jove, molt físic i anotador des de la línia de 3. Hi ha hagut molt de contacte físic , i les faltes personals han propiciat una anotació elevada de l’equip visitant des d’aquesta distància ( 28 punts).

S’ha vist bona circulació de pilota, arribant a veure bones finalitzacions de les jugades treballades. El joc interior dels nostres homes alts es veu més estructurat. Tot i el bon joc , avui hem estat molt tous en defensa, convé més intensitat defensiva per part de tot l’equip. Queda poc per acabar la primera volta i hem de reconduir la nostra dinàmica i actitud, així les victòries arribaran gràcies al treball de tots. Força Panteres

SÈNIOR A FEMENÍ

C.B. ARGENTONA: 64
CEIGRUP SÈNIOR A FEM.: 47

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. BLANES B: 67
C.B. SANT NARCÍS: 69

Primer partit de l’any i amb una derrota que hem estat “innocents”

Partit fred per entrar en competició. Tot el matx amb igualtat en el marcador.  A falta de 10” per acabar hem tingut opció a 2 tirs lliures que hem fallat. Els darrers 10” i possessió de l equip contrari, executen un triple que no entra però ens xiulen falta que el visitant converteix els 2 de 3 tirs lliures, quedant 2 dècimes del temps i final .

Un final amarg i innocent que ens pot servir per aprendre seguir lluitant i treballant.

SÈNIOR C MASCULÍ

C.B. MAÇANET: 74
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C MASC: 68

El partit va començar amb el ritme per als visitants, que van aconseguir un parcial de 2-14 d’inici. Tot i això el Maçanet va reaccionar i el Blanes va acabar el primer quart amb un petit avantatge en el marcador de 19 a 20.

En el segon quart, el CB Blanes C va continuar jugant bé, amb una defensa sòlida, i va aconseguir mantenir el seu avantatge, augmentant-lo fins a 7 punts amb un marcador de 7-14. Mitja part 26-34.

Malauradament, a partir de mitjan tercer quart va ser on el Maçanet va reaccionar i va aconseguir prendre el ritme i l’avantatge amb un marcador parcial de 21-15. Els visitants van seguir lluitant però la defensa i els ànims del públic del Maçanet van ser clau per mantenir l’avantatge.

Finalment, en l’últim quart, el CB Blanes C va fer un gran esforç per intentar endur-se la victòria, però finalment els locals van acabar guanyant amb un marcador final de 74-68.

En general, va ser un partit emocionant on es va veure com el CB Blanes C va lluitar fins al final però finalment el Maçanet va ser capaç de mantenir l’avantatge i acabar guanyant el partit. Els jugadors del CB Blanes C han de seguir treballant per millorar i tenir una altra oportunitat per guanyar en un futur proper. De ben segur que a la tornada la història serà diferent.

SOTS-25 MASCULÍ

SOTS-25 MASC.: 67
ARBÚCIES: 70

Partit molt competit fins el final

El Blanes i l’Arbúcies intercanvien jugades amb molta duresa i intensitat, durant els últims minuts de partit es notava un ambient de competició i cada jugador demostrava les ganes de portar la victòria al seu club, s’ha acabat amb la  derrota del club blanenc per 3 punts. Seguim treballant.

Victòria davant el líder

Partit amb tots els ingredients necessaris: Intensitat, alternatives, emoció i “caliu” a les grades.

El Vic venia líder amb 9 victòries consecutives, però els nostres han competit des del primer moment.

El primer quart 25-21 amb gran nivell dels dos equips.

El segon quart, el Vic ha mantingut el seu gran ritme i el nostre equip ha passat per moments complicats on semblava que el partit s’escapava.

Parcial 15-24 , mitja part 40-45.

El tercer quart el Blanes ha jugat a gran nivell ofensiu i defensiu tancant amb un parcial 20-7  i 60-52 al marcador.

L’últim quart hem sabut aguantar la pressió del rival que s’ha acostat 73-70 a falta de 3 minuts, però en cap moment hem perdut el control del partit ni la concentració fins el 82-75 final.

Felicitats equip, gran partit davant un gran rival.

P.D. Si defenses, reboteges, ataques amb encert i tens unitat d’equip potser la victòria estarà al teu abast. (Probablement)

Força Blanes!

JÚNIOR A FEMENÍ

FEMENÍ OSONA: 61
JÚNIOR A FEM. : 54

Victòria a tocar

Partit molt important davant un rival amb només una derrota en la fase. Més igualat del previsible on les nostres jugadores han fet un inici de quart molt bo però a mesura que passava el temps l’equip s’anava desinflant. Masses errades en passades fàcils i en la finalització de les jugades.  Han estat a punt d’aconseguir la victòria, en moments claus semblava que no arribarien i han tret un bon bàsquet per tenir opcions.

Ha faltat intensitat, creure en la victòria, rebot ofensiu i defensiu i masses pilotes perdudes.

Esperem que aquest 2023 ens porti moltes victòries per estar on es mereixen aquestes jugadores. S’ha de saber patir i continuar treballant. Força Panteres!

JÚNIOR B MASCULÍ

JÚNIOR B MASC.: 56
C.B. SANT HILARI: 58

Derrota per la mínima a casa

La primera part va venir marcada per l’efectivitat del nostres aconseguida a través d’un joc fluït, molt bé controlat i efectiu.

El segon quart va començar amb la mateixa tònica, dominant el rebot tant en atac com en defensa. A falta de 3 minuts per acabar el quart l’equip contrari va començar a fer transicions ràpides anotant al contraatac aconseguint acabar el quart 1 punt a sobre 31-32

A la represa els locals van sortir una mica atabalats i desconcertats pel canvi de joc que proposava el rival ja que no podien aturar-los , arribant vius al final gràcies a un parell d’atacs 42-45.

L’últim quart va començar amb un intercanvi de cistelles que no ens afavoria gaire. A falta de 3 minuts perdíem de 6 punts, però una bona defensa acompanyada d’un bon atac va igualar el marcador a 53 a falta de 55 segons. La sort s’ha posat de part del rival i han tancat el partit guanyant 56-58

Seguim!

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEMENÍ: 59
CE PALAMÓS QUERALT CASAS: 70

Tot i la derrota el partit d’avui ha deixat bones sensacions

Han sortit al partit amb empenta, ganes de jugar en els primers minuts del primer període les nostres  s’han posat per davant en el marcador, però cap al final d’aquest període, l’equip contrari ha donat la volta i han finalitzat amb 9 punts per davant que ha estat la diferència que han dut fins el final del partit , la resta de períodes han finalitzat molt igualats amb diferència d’un punt.

L’efectivitat en els tirs lliures de l’equip rival ha sigut molt superior a la nostre i els ha sigut una part favorable en el resultat.

Cal estar concentrades durant tot el partit i evitar pèrdues de pilotes innecessàries que l’equip rival sap aprofitar.

Cal seguir amb aquest camí. Força panteres!

CADET MASCULÍ

C.B. MOLLET: 53
INVOPORT CADET MASC. : 52

Al Blanes se li ha escapat la victòria a l’últim minut

Ha jugat contra un Mollet que ha jugat la seva única carta de sempre, que és la duresa en el joc. Els panteres han pres la iniciativa, i han estat jugant bé i amb bona actitud, però han tingut poc encert en el tir, i en els tirs lliures. Regust amarg, per un final d’infart que ha sortit creu.

CADET A FEMENÍ

CADET A FEM. INTER: 57
VILADECANS: 78

El ritme del Viladecans s’acaba imposant a un Blanes que ho ha intentat

L’equip tornava a la competició després de l’aturada nadalenca davant un equip de la mitja taula, el Viladecans, amb un balanç de sis victòries per quatre derrotes, just a l’inrevés que el Blanes, amb 4 victòries i sis derrotes.

El partit ha arrancat amb molta intensitat per part dels dos equips que han ofert un primer quart molt igualat, 13-13.

L’inici del segon període començava igual però un parell de triples consecutius de les visitants i diverses pèrdues de pilota local en camp propi castigades amb cistella pel Viladecans han trencat el partit. El Blanes feia aigües en defensa i les rivals s’aprofitaven de la desconnexió per encaixar-nos un contundent parcial de 15-32 i marxar al descans 28-45.

S’havia de reaccionar i l’equip ho ha fet. A base de coratge i encert triple s’han reduït les diferències al marcador fins a cinc punts, 44-49 als sis minuts del tercer quart, però la remuntada no ha tingut continuïtat i s’ha arribat al final d’aquest període nou punts per sota, 46-55 amb un parcial de 18-10.

El Blanes estava viu, començava l’últim i decisiu quart amb l’esperança que es podria igualar el partit però les cames començaven a pesar i un parcial de 3-14 en els primers quatre minuts del període obrien una escletxa al marcador de vint punts que sentenciaven l’encontre i deixaven tocades a les nostres jugadores. Al final parcial en aquest darrer quart d’11-23 per deixar el definitiu 57-78 al lluminós.

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM.: 48
BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS: 98

Enfrontament amb el líder

Partit contra el líder de la categoria on ha demostrat perquè ho es. Molt superior en totes les facetes del partit, sobretot en el tir a cistella.

De totes maneres, podem destacar avui la entrega i la pressió feta per les nostres panteres, ja que sinó el resultat hagués pogut ser d’escàndol.  Es segueix notant molt el any de diferencia que tenim versus els rivals que ens enfrontem.

A seguir treballant panteres. Som Equip! Som Panteres!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 39
C.E. CALDES DE MALAVELLA: 64

Primer partit després de les festes de Nadal

Les nostres jugadores han sortit amb molta energia a la primera part  i els hi han posat bastant difícil a les del Caldes.  A la segona i tercera part s’ha notat la falta de resistència de les nostres noies, però s’han esforçat i han continuant lluitant. A l’última part ens han fet gaudir molt, encara que el resultat no ho reflexa. Tant les jugadores i l’entrenador, com les famílies que ens han acompanyat, acabem el partit contentes, amb bones sensacions. Avui és un dia que pot marcar un abans i uns després en aquest equip. Les jugadores comencen a confiar en elles mateixes i veuen que han de sortir a la pista donant el 100%.

S’ha de seguir treballant, per poder, poc a poc, anant millorant.

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC.: 75
ESCOLÀPIES FIGUERES: 61

Encetem l’any amb merescuda victòria dels nostres

Partit que ha començat amb molta intensitat i encert per part dels dos equips.

A mida que ha anat passant el partit la intensitat ha baixat per part nostre i ens hem precipitat massa en atac. Per altra banda però, ja a partir del 2° període hem anat dominant el marcador i això ja no ha canviat.

Val a dir que l’equip contrari, tot i estar a la part més baixa de la classificació, no ens ho ha posat gens fàcil. Han sigut molt intensos en defensa( hem rebut moltes faltes personals) i han lluitat fins al final.

Enhorabona a tot l’equip per aquesta victòria!

La lliga però no descansa i ara toca preparar-se pel proper partit al camp del Salt.

Força panteres!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

C.E. MARISTES; 52
PRE-INFANTIL A FEM.: 37

Jornada 13

Partit molt igualat on les Panteres han guanyat el 1r i 4t període, però una “pàjara”  en el 2n ha condicionat el marcador perquè el partit el guanyessin les lleidatanes.

Com sempre, les nostres jugadores han lluitat molt en defensa i rebot, recuperant força pilotes, però també carregant-se de faltes. Aquesta gran feina a vegades també la desaprofiten amb pèrdues de pilota innocents.

En atac han pogut combinar millor entre elles i han fet bones jugades.

En general han mostrat molt bona actitud, ens han fet vibrar i gaudir creient que la victòria era possible. Encara queda molta feina a fer, però es nota la progressió i sembla que cada cop confien més en les seves capacitats d’equip.

Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

CB BLANES: 63
CLUB NATACIÓ TERRASSA: 60

Partit molt igualat que ha tingut moltes alternances de marcador

Molt bona actitud de les panteres que no li han perdut la cara al partit. La defensa i la lluita en equip i la serenor en tirs lliures ens han donat la victòria. Bona direcció desde banqueta. A seguir creixent nois.