CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA DEL 15 I 16 D’ABRIL

SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 65
C.B. ADEPAF TXOT’S: 81

Al Blanes se li segueix resistint la victòria,  tot i el canvi positiu de dinàmica

Partit complicat davant d’un dels equips situats a la part alta  de la classificació i aspirant a pujar a COPA. Tot el matx hem anat a remolc, sense poder aturar el joc interior dels seus homes alts. Quan hem treballat en equip, hem sigut capaços d’aturar el seu joc incisiu i efectiu. Quan hem entrat en bucle en joc individualista, hem  perdut pilotes, hem tingut desajustaments defensius i hem estat poc encertats de cara a cistella.   Els jugadors visitants, amb una mentalitat guanyadora, han aprofitat el desordre que teníem per encarrilar el partit.

Força Blanes. Força panteres.

SÈNIOR A FEMENÍ

PRISCO L’ESCALA: 67
Ceigrup CB Blanes: 45

Partit amb una primera part molt fluixa on han quedat a 16 punts per sota

En el primer quart de la segona part amb un canvi d’actitud han guanyat el quart, però no a sigut suficient per donar la volta al marcador, un últim quart on no han pogut ser superiors al rival.

Continuarem treballant per millorar!

SÈNIOR C MASCULÍ

C.B. HOSTALRIC: 57
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C. MASC: 70

Partit molt planer i còmode per part dels blanencs que es van endur la victòria davant de l’Hostalric

Malgrat que la pista no acompanya a desplegar el joc que el sènior C ens té acostumats, les panteres van saber jugar amb molta seriositat i des del minut u van poder dominar el matx. Al tercer quart semblava que l’Hostalric voldria enganxar-se al marcador, però els blanencs van tornar a agafar distància ràpidament lligant una victòria molt important pel tram de temporada que ens trobem.

SOTS 25 MASCULÍ

C.B. BLANES: 80
ARBÚCIES: 75

Rival molt intens que s’ha decidit a la pròrroga pels detalls, la defensa i els rebots ens ha permès corre i poder fer mal ens els moments importants. Seguim.

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 84
C.B. CALELLA: 51

Recuperem el camí de la victòria

Hem començat el partit fent tot el contrari del plantejat al vestuari. Poca intensitat defensiva, fluixos en el rebot i precipitats en atac.

10/15 primer quart, 31/30 mitja part .Un cop al vestuari l’equip ha analitzat els errors i ha consensuat que la gent que ens ve a veure ,no és mereixia aquell baix nivell de joc.                                   Ha  tornat a aparèixer l’orgull que caracteritza aquest equip.  21/9 tercer quart  32/12 últim quart.

Quina ha estat la raó? Potser hem defensat millor? Potser hem rebotejat amb intensitat? Potser hem buscat la millor opció en atac? Potser. El que es segur es que el públic no és mereixia  el joc i el  nivell de la primera part.

Agraïm l’ajut de l’Ivan, Franklin,  Julien i del cadet Eudald.

Seguim!

JÚNIOR A FEMENÍ

LESTONNAC: 66
C.B. BLANES: 62

Derrota imprevisible

Inici de partit on el nostre equip li ha costat adaptar-se a una pista molt petita amb l’agreujant que semblava un pista de gel i no de bàsquet.
Segon i tercer quart molt intensos on hem sabut demostrar que si volem podem.
Últim quart desafortunat on, com ja ho hem vist aquesta temporada, no hem sabut tancar el partit quan a 5 minuts pel final es guanya de 12 punts i ens deixem remuntar.
Falta de concentració final que ha comportat una nova derrota i una gran decepció per l’oportunitat perduda. Continuem trobant a faltar els punts de tir lliures decisius en aquests partits 10/28.
Toca aixecar-se i continuar treballant per esmenar errors.
Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B FEMENÍ

A.E. FORNELLS: 40
JÚNIOR B FEM BLANES: 54

Bona actitud del Blanes

Primer període del partit bastant igualat finalitzant 10-10. En el segon període  un cop agafat el ritme les nostres s’han sabut imposar amb un parcial de 5-17 aconseguint arribar a la mitja part amb un avantatge de 12 punts.

Semblava que la resta de partit seguiria així però al tornar de la mitja part l’equip rival ha canviat d’estratègia de joc, aquest canvi a desconcertat a les nostres que els ha costat reaccionar perdent tot l’avantatge que havien guanyat. Sort que el desconcertat ha durant uns minuts i les nostres han seguit en el partit  fent bona defensa i bon joc; així han seguit durant l’últim període on les nostres han  mostrat el que saben fer jugant a bàsquet i s’han endut una victòria ben merescuda.

Aquesta ha de ser l’actitud, cal seguir així.

Força panteres!

CADET A FEMENÍ

PIA OLOT: 63
CADET A FEM. INTER: 57

Derrota que allunya l’equip de la setena posició

Les blanenques arribaven a Olot amb ganes de venjar la derrota de la primera volta a casa per només dos punts, 48-50, finalitzant amb quatre jugadores a pista.

L’inici ha estat esperançador, 0-6 de sortida, però un temps mort de les locals amb canvi de la defensa a zona 3-2 després de pressió a tota la pista han capgirat el resultat, 24-15 al final de primer període amb masses cistelles fàcils de les olotines.

Al segon període les blanenques han ajustat la defensa i un parcial de 0-8 en els primers cinc minuts reduïa la diferencia al marcador, 24-23, però el PIA Olot tornava a reaccionar i arribava al descans amb cinc punts d’avantatge, 39-34.

El tercer quart ha estat molt competit durant els primers cinc minuts però les defenses alternatives de les de la Garrotxa han acabat descol·locant les nostres que han cedit el parcial per 17-11 per deixar un resultat momentani de 56-45.

L’últim quart del matx es presentava molt coll amunt. Les panteres ho han intentat però sense arribar a baixar en cap moment dels sis punts de diferència, que al final seria la definitiva. Marcador final de 63-57 desprès d’un darrer parcial de 7-12 i la sensació que a les nostres jugadores els hi ha faltat una marxa més durant bona part del partit.

CADET A FEM. INTER: 68
FEMENÍ MARESME: 59

Treballada victòria

Segon partit del cap de setmana després de la derrota, 63-57, a Olot. El rival, el Femení Maresme, cuer de la classificació i al que s’havia superat en la primera volta a domicili, 61-80, en un partit més difícil del que va indicar el marcador final.

L’encontre ha començat amb un ritme lent, amb les defenses imposant-se als atacs i amb joc dur de les visitants. Tot i això el Blanes ha aconseguit obrir forat al marcador, 13-6, amb dotze tirs lliures a favor dels quals només s’han transformat cinc llançaments. Les del Maresme han recuperat la diferència i han capgirat el marcador en dos minuts. Parcial de 2-10 amb dos triples que tancava el primer quart 15-16.

El segon període ha començat amb unes panteres decidides a posar la directa i diverses recuperacions gràcies a la pressió 1-3-1 han significat cistelles fàcils. L’equip jugava amb confiança i ha arribat a la mitja part dominant 39-31 després d’un parcial de 24-15.

A la represa no ha canviat l’escenari. Les blanenques es mostraven molt superiors i un nou parcial de 19-10 semblava deixar el partit sentenciat amb el marcador 58-41 al final del tercer quart.

Les maresmenques però han venut cara la seva pell i amb un joc massa brusc tolerat per l’arbitratge i la davallada física de les locals, que notaven l’esforç del partit de dissabte, han aconseguit maquillar el resultat amb un darrer parcial de 10-18 que deixava el definitiu 68-59 al marcador.

Bona victòria per l’equip que gaudirà de descans la propera jornada.

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM.: 46
ESCOLÀPIES FIGUERES: 70

Quin gran partit de les nostres panteres!

Tot i la derrota i la diferencia de punts, hem vist un partit, que tret el primer quart, la resta s’ha competit de tu a tu, amb les terceres classificades. Nomes hem fallat a la entrada del partit, que la falta d’encert a cistella, a fet que les de Figueres agafessin ,avantatge al marcador, que a la fi a sigut decisiu. Però la resta del partit s’ha defensat molt bé i s’ha millorat el tir a cistella.

A destacar la aportació de la nostre preinfantil Marina, fent una gran actuació i essent una peça clau al bon joc del equip.

A seguir treballant.

Som Equip! Som Panteres!

CADET C FEMENÍ

CADET C FEM.: 41
BC TORROELLA: 53

Partit contra el Torroella, quartes a la classificació

Les panteres arriben a la pista amb els ànims baixos perquè el partit d’anada havia anat malament, perdent 57-17.

Durant l’inici del partit, i sense creure-s’ho, les nostres jugadores puntuen, lluiten, defensen, ataquen, juguen en equip. S’equivoquen, la bola no entra, però els ànims no afluixen, inclús guanyen el tercer parcial. Continuen lluitant, la banqueta fa costat a a les seves companyes, la grada no es creu el que està passant.

Perden el partit per 12 punts, però tant de bo, quan perdin altres, ho facin així.

Continuem lluitant i aprenent.

Força Panteres!!!

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC.: 71
C.B. FARNERS: 58

Molt bon partit dels nostres, ben lluitat i amb merescuda victòria

Avui ha sigut un d’aquells partits on els nostres jugadors han sortit molt satisfets. Això no vol dir que hagi sigut un partit fàcil ja que hem estat molt igualats durant bona part del matx. Però a diferència d’altres vegades, no hem deixat en cap moment que el rival s’allunyés en el marcador, rematant la feina en el últim tram del partit.

Enhorabona a tot l’equip i entrenadors!

Força panteres i Visca el Blanes!

MINI A MASCULÍ

C.B.BLANES: 14
C.B. OLOT: 64

Molta pèrdua de pilotes i llençaments a cistella sense sentit, ha fet que hi hagués tanta diferencia de punts

Ens toca aprendre d’aquesta derrota .Tot i que han lluitat i han començat amb molta força, shan anat desinflant quart a quart.
Aprenent día a día, partit a partit.

MINI FEMENÍ

C.B.BLANES: 32
UNI LAIA PALAU U12: 82

Derrota contra un rival que ha sigut clarament superior

Malgrat la seva superioritat hem tingut un segon període força ajustat i un últim període on hem aconseguit un empat. Cal seguir treballant.

Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS C.B.BLANES B: 39
C.B. BANYOLES BLANC: 32

Partit apassionant el que ens ha ofert avui el Mini B

Segona victòria seguida en el començament d’aquesta nova fase de la temporada davant d’un equip visiblement superior en l’aspecte físic.

Hem començat un pèl espessos i ens ha costat acabar jugades amb bones passades i llançaments clars. Alternant bones defenses i algun quart més fins en atac hem arribat a la fase final del partit a poca distància al marcador.

Arribats a aquest punt, si hi ha alguna cosa que caracteritza aquest equip són les ganes, la intensitat i la solidaritat, que han aflorat en els dos últims quarts i que ens han permès posar-nos per davant en el marcador i defensar-lo amb totes les ganes fins al final.

Un equip que creix a cada entrenament i a cada partit.

Seguim!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.