L’OLGA AMB LA SELECCIÓ CATALANA MINI AL CAMPIONAT D’ESPANYA

La blanenca Olga Vázquez, ex-jugadora i ex-entrenadora del nostre club, és l’actual seleccionadora de la selecció catalana mini femení. Aquest any ha participat al Campionat d’Espanya aconseguint una 5ena posició. Amb només una derrota a quarts de finals contra el País Basc, però que va deixar a l’equip a les portes de lluitar per una medalla.

Cal recordar que l’Olga en els dos darrers anys com a seleccionadora ha aconseguit l’or i la plata als campionats d’Espanya. A més, col.labora amb el Segle XXI, ha realitzat diversos clínics per la federació catalana, l’any passat va obtenir el guardó de ‘Bàsquet Net’ en categoria d’entrenadora amb la representació territorial de Girona i ha treballat frec a frec amb la selecció espanyola, amb jugadores U12.

Felicitats Olga pel campionat, estem molt orgullosos/es que siguis una pantera més. La teva trajectòria amb nosaltres és molt llarga i estem molt agraïts/es que hagis col.laborat de moltíssimes maneres, i tinguis part de culpa que aquesta entitat sigui el que és.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.