SÈNIOR A FEMENÍ

Ceigrup CB Blanes: 43
CB Fontajau IN2IN: 60

Partit complicat

Un primer quart sense pràcticament cistelles i que no hem sabut donar-l’hi la volta fins el segon quart de la segona part ,on ens hem posat dins el partit i hem demostrat que realment si podíem . Haurem de continuar treballant per treure la nostra energia en defensa i atac.

Ànims noies, que podem! Gràcies, afició pel vostre suport.

SÈNIOR B MASCULÍ

C.B. CASTELLÓ: 72
C.B. BLANES B: 52

Partit amb poques opcions pels nostres, on des de l’inici van començar sota el marcador

On el desordre tant en atac com en defensa donava massa vida als locals, que aconseguien punts fàcils amb els continuats despistes visitants, regalant contraatacs i cistelles sota la cistella de talls i portes endarrere dels jugadors sense pilota.

Per altre banda l’equip de Castelló amb una defensa tancada aconsegueix aplacar la majoria dels atacs dels Blanencs, que amb molta precipitació i accés de bot en les accions, no va ser capaç de fer circular la pilota amb velocitat per trobar espais o llançaments més favorables per l’equip.

Aprofitar per agrair l’ajuda dels jugadors dels tres jugadors sots25 i els dos júniors.

SOTS-25 MASCULÍ

ATH. SILENC: 64
SOTS-25 MASC.: 52

Partit molt fred i complicat contra els segons de la taula

Vam lluitar una primera part molt bona amb alts i baixos, el primer quart ens va costar arrencar però al final vam aconseguir estar a l’alçada. Segon quart molt bo on vam aconseguir remuntar un equip dur que a més jugava a casa seva. Segona part molt complicada on al tercer quart desconnectem i ens costa molt arrencar i seguir amb un bon ritme, i darrer quart donant la cara sense ajupir cap estant a l’alçada d’un equip difícil de guanyar.

JÚNIOR A MASCULÍ

UE SANT CUGAT: 63
VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 71

Victòria amb dues cares

Hem començat intensos i concentrats amb atac i defensa on hem imposat el nostre físic,0-14 minut 6 per tancar el quart 6-18.

El segon quart hem seguit amb la mateixa línia 12/25 per tancar 18-43  (+25).

Incomprensiblement l’equip ha començat el tercer quart amb errors i baixa intensitat defensiva

22-13.L,últim quart hem afegit “El descontrol” i a falta de 2′ el resultat era 63-66.En el pitjor moment l’equip ha reaccionat per tancar 63-71.

Al final de la primera volta som  3* a una victòria per entrar a fases.

P.D. Els equips campions quan juguen bé guanyen i quan no TAMBÉ!  Seguim.

JÚNIOR B MASCULÍ

CRISTINENC A: 50
JÚNIOR B MASC.: 81

Sense dubte el millor partit de la temporada

L’equip va sortir molt concentrat, jugant un bàsquet molt alegre que a diferencia d’altres partits vam poder gaudir durant els 40 minuts.

Al minut 5  del primer quart ja guanyàvem de 10 punts tot i que al final del quart l’equip local va empatar el partit 16-16.

El segon quart va començar amb una certa igualtat fins al minut 6 que els locals es van posar 1 punt per davant per primera vegada. A partir d’un temps mort del nostre equip va tornar a començar a  agafar diferències fins arribar al 29-34.

Al tercer quart va ser espectacular amb molta intensitat dels dos equips que es notava fins i tot a la grada. Els nostres estaven molt encertats i els sortia tot bé, anotant de 3, contraatacs després de recuperar varies pilotes, controlant el rebot tant en defensa com en atac, agafant una certa comoditat al marcador 43-61.

L’últim quart l’equip rival atacava molt ràpid i desesperat intentant reduir el  marcador però els nostres jugaven amb molta calma i van continuar a molt encert i vam continuar augmentar la diferencia fins al final 50-81.

Partit molt complert de les Panteres on afirmen clarament que són candidats a quedar a la part alta de la classificació per passar al grup fort de la segona fase. A base de treball, esforç i sacrifici col·lectiu on tots els jugadors han sumat s’ha pogut viure una gran tarda de bàsquet. Ara a continuar amb aquesta dinàmica i no baixar en cap moment la concentració.

Força Blanes!

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. FARNERS: 56
JÚNIOR B FEMENÍ: 54

Avui les nostres 7 jugadores  han fet un bon partit

Han lluitat, plantat cara i jugat fins l’últim segon enfront les 11 jugadores de l’equip contrari.

Durant el tercer període l’encert en cistella i recuperació de rebots ens han  posat a 9 punts per sobre.

En l’últim període ,  l’equip rival anat escurçant distàncies arribant  a l’últim minut empatats a punts 54-54 ; però en els últims segons  l’equip rival s’ha endut la victòria .

Bona feina feta equip, seguiu així !

CADET A FEMENÍ

C.B. IPSI: 34
CADET A FEM. INTER: 60

Clara victòria a Barcelona

Partit a la pista del cuer que ha començat amb un primer quart igualat però amb control blanenc, 10-13.

El segon període ha estat de clar domini de les panteres que han escombrat al rival de la pista amb un contundent 4-19 que deixava el partit quasi sentenciat a la mitja part,  14-32.

Una certa relaxació visitant ha permès guanyar el tercer quart a l’IPSI, 14-12 de parcial per establir un 28-44 momentani.

Però al darrer període del partit el Blanes ha tornat a posar les coses al seu lloc amb un parcial de 6-16 deixant el definitiu 34-60 al marcador.

Bon joc i bones sensacions de l’equip que se l’ha vist gaudir a la pista.

CADET B FEMENÍ

C.B. OLOT BREDA: 79
CADET B FEM.: 23

Sense opcions

Avui ens hem trobat amb un equip olotí molt bo en totes les seves línia i en les que no ens ha donat opció.

De totes maneres, l’equip tècnic està content amb la evolució de les nostres panteres, amb aspectes tècnics i de lluitar per ser millors.  No tot es el resultat i es segueix treballant per fer millors a les nostres jugadores.

A seguir treballant…

Som Equip! Som Panteres!

CADET C FEMENÍ

CE SALT NEGRE: 74
CADET C FEM.: 31

Després del partit de la setmana passada, creiem que les nostres panteres ja tenien clar que l’actitud a l’hora de sortir a la pista, marcava com aniria el partit

Poques han vingut convençudes que ho farien bé, i així ha anat. Pilotes perdudes, passes sense mirar, rebots inexistents, etc. Tot el que podien fer malament, ho han fet. Ha sigut un partit que s’ha fet molt llarg.

Continuem lluitant.

INFANTIL MASCULÍ

C.B. SALT VERD: 72
INFANTIL MASC.: 40

Derrota del Blanes amb un dels equips de la part alta de la classificació

Hem començat el partit amb igualtat, però un quart període molt fluix(parcial de 17-3) ha fet que marxessin en el marcador i ja no s’ha pogut remuntar. Moltes errades defensives, molt poc domini del rebot i falta d’intensitat.

Però hem d’aprendre dels nostres errors i amb esforç segur que els anirem esmenant.

Encoratjo a tot l’equip a treballar al màxim per encarar el partit de la setmana vinent a casa amb el Girona(el primer classificat). Amb una bona defensa, mentalitat guanyadora i intensitat al màxim podem guanyar aquest partit!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

PRE-INFANTIL A FEM.: 37
SESE A: 57

Tot i que seguim sumant derrotes cada cop son més petites

Ha estat un partit intens en el que les panteres ens han fet creure que podien guanyar, sobretot per les ganes i l’actitud.

Anem pel bon camí. Es va veient l’esforç i la constància dels entrenaments.

Força Panteres !

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

CB VIC: 80
CB BLANES: 59

Partit intens contra rival físicament mes alt

Moments de joc de sortida de pressió interessants. Bona actitud entre companys. A seguir creixent  panteres. Sabem que és un salt de categoria important. Ànims peques!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 35
BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS: 73

Darrerament sentim molt a parlar de persones intenses

Un nen que reclama massa l’atenció dels seus pares és intens. Una persona que acapara la conversa és intensa. Un pare que crida forassenyat a l’àrbitre, en un partit de bàsquet, és intens. La paraula intens s’ha transformat eufemisme. La freqüència del so pot ser d’alta intensitat o de baixa intensitat, i això no és cap eufemisme. Tampoc ho és l’actitud vehement dels jugadors de Blanes que surten concentrats i amb actitud positiva a jugar el seu parit, no sempre acompanyada d’ordre i encert davant de cistella. El partit comença força igualat, però a partir de la mitja part l’equip visitant troba l’escletxa en el joc de les Panteres. És de destacar l’actitud positiva, les ganes de jugar, de buscar cada pilota, de no abaixar els braços. La conjunció de tots aquests factors donen com a resultat un partit d’alta tensió i intensitat basquetbolista.

MINI A MASCULÍ

C.B. SALT NEGRE: 47
SHOPPINS MINI A MASC. : 89

Un partit que ha començat molt fort ,amb molt bon joc i molt encert a cistella

A partir del tercer quart han baixat el ritme, però igualment han dominat cada quart i s’han emportat la victòria. Aprenent i gaudint cada partit!

Força Panteres!

MINI FEMENÍ

MINI FEM. : 61
VEDRUNA GIRONA: 35

Victòria de les nostres panteres!

En general hem gaudit d’un bon joc i un bon treball defensiu de les nostres jugadores, malgrat les rivals han aconseguit guanyar dos períodes. Partit a partit anem veient un equip més unit i que juga com a tal, i ens fan gaudir de molt bones jugades. Aquesta és l’actitud i el camí a seguir!

Juguem per créixer! Força Panteres!

MINI B MASCULÍ

EEM CALDES: 78
SHOPPINS MINI B MASC. : 36

Partit molt divers on cada quart ha sigut una història diferent

Hem tornat a sortir molt bé, enllaçant passades i definint bé al primer quart, però de seguida el Caldes s’ha posat per davant. Tot i això una molt bona defensa ens ha permès enganxar-nos el partit. El següent quart però, ha tornat a ser dolent pel Blanes i ens hem vist superats fins al final per les bones condicions de l’equip rival. Un altre cop ens han sobrat un parell de quarts.

Tot i això, bones sensacions en diferents fases del partit que reflecteixen la bona feina feta en els entrenaments.

Seguim!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.