SÈNIOR A MASCULÍ

C.B. SALT A: 80
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 72

Comencem la segona volta amb derrota

Partit igualat en el primer partit de la segona volta. En tot el matx hem estat actius, hem lluitat i amb possibilitats, però mai per davant a l’electrònic. La manca de rebot i la falta d’encert en tir lliure i llarga distància,  han fet que la victòria es decantés per l’equip gironí. A destacar una millora general respecte l’últim partit en els dos costats de la pista. Tots els jugadors han jugat una gran quantitat de minuts i tots han pogut encistellar. Aquest és un fet positiu ja que s’ha anotat des de qualsevol posició, però no ha estat suficient per emportar-se la victòria cap a casa i perdent l’average respecte al partit que vam jugar a ciutat esportiva, ens cal ser més regulars. Necessitem una victòria per tal de pujar l’ànim de les joves panteres

SÈNIOR A FEMENÍ

Ceigrup CB Blanes: 48
CB Fontajau IN2IN: 33

Partit guanyat a casa, mantenim la sisena posició

Tot i tenir un marcador amb pocs punts , tal com ens tenen acostumats les nostres sèniors , el joc ha estat intens i hem creat moltes oportunitats de joc. Continuarem treballant per superar-nos en el marcador.

Força Blanes!

SÈNIOR B MASCULÍ

AE BEGUR: 73
C.B. BLANES B: 67

Nova derrota del Sènior B al camp del Begur

Els nostres arribaven al partit tocats per les baixes. Però amb una bona actitud per davant i amb les ganes de capgirar la situació.

Fins la mitja part vam complir amb el pla de partit de posar molt treball defensiu i no deixar anotar amb comoditat. Només ens va faltar tindre una mica mes d’encert en l’atac, par agafar confiança i treure’ns les inseguretats.

La represa de la mitja part els locals van desplegar un bon joc on ens van superar amb molta facilitat, encadenant contraatacs i tirs lliurats per anotar 31punts.

Anant 16 abaix el tercer període els de Blanes van tirar de garra i actitud per acabar posant-se per sobre a falta de un minut. On el final ajustat va afavorir el joc més madur del Begur, on van controlar millors els temps del joc.

Felicitar als nostres per la actitud i voluntat per capgirar la situació.

Agrair l’ajuda de Arnau i Oussi del sots 25, a Javi i Martí del junior i a Dani del sènior C.

SÈNIOR C MASCULÍ

INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C. MASC: 65
C.B. FARNERS B: 47

Avui el nostre sènior C ha aconseguit una gran victòria contra el Farners

Des del principi del partit es veia que el Blanes estava molt concentrat i decidit a guanyar. El primer quart va ser molt igualat, però el Blanes va aconseguir mantenir l’avantatge i acabar amb un marcador de 16-11.

En el segon quart, el Farners va intentar recuperar terreny i va posar més pressió, però el Blanes va saber mantenir la calma i mantenir l’avantatge de 5 punts.

En el tercer quart, el Blanes va seguir amb la seva estratègia i va ampliar la seva avantatge fins al 47-33. El Farners no va poder fer res per evitar aquesta diferència i va acabar el quart amb un gran amb l’energia molt baixa.

Finalment, en el quart quart, el Blanes va continuar amb la seva tònica i va acabar guanyant el partit amb un marcador final de 65-47. El Farners va lluitar fins al final, però no va ser suficient per evitar la gran victòria del Blanes.

En resum, ha estat un gran partit del Blanes, que ha demostrat un gran joc en equip i una gran tàctica. Esperem veure’ls continuar amb aquesta dinàmica en pròxims partits. Visca el Blanes! Endavant Panteres!

SOTS-25 MASCULÍ

SOTS-25 MASC.: 73
HOSTALRIC: 67

Victòria del nostre Sots25

Després d’un partit ajustat fins al final, el Blanes s’ha endut el partit gràcies a l’encert des de tir de 3 ens ha permès imposar-nos en el marcador.

JÚNIOR A MASCULÍ

MATARÓ PARC BOET: 64
VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 47

La Derrota es sempre una possibilitat, i més a fora,amb 1 baixa Important i jugador clau amb problema fisic,pero el” com ” es l’aspecte per analitzar
La presió per guanyar amb mancançes, per seguir amb la lluita per els 2 primers llocs,El jugador l’ha de convertir en Motivació,no pas amb ‘ por’.
Fer passos endavant,es sobretot desde l’aspecte primari( defensa en basquet,del 1×1,del rebot defensiu,etc).
I en atac qui suma 2 ha de fer 3…qui suma 10…sumar 14..
I…no es va donar,en general,
Aquesta es una lectura,l’altre,es que possiblement,el merit era estar on estavem…
El Futur? Fàcil, no defallir,seguir dia a día, partit darrera partit….pero…SEGUINT MILLORANT,tècnicament,tacticament, físicament….pero Sobretot …Mentalment, li hem de dinar Molta mes importancia A AIXO, A LA DURESA MENTAL,A QUE LA SITUACIO NO T’EMPASSI,A QUE EL QUE TE RODEJA O LES CIRCUNSTANCIAS NO “VISITIN”…

JÚNIOR A FEMENÍ

CB BLANES:  33
CB SANT JOSEP: 54

Desastre

Partit molt dolent de les nostres jugadores on sembla que el fred no deixa treballar la ment.

Falta total d’intensitat, mala col·locació a pista, errades incomprensibles,  així és impossible guanyar.

El rival a priori inferior ha aprofitat aquestes circumstàncies per jugar a plaer.

El més positiu que els equips que van darrera en la classificació també han punxat. El més negatiu que no podem oferir aquesta imatge quan  elles saben que ho poder fer molt millor.

Esperem que sigui només un petit ensurt i que demostrin realment que en aquest equip hi ha  molt de bàsquet i s’han d’aixecar per demostrar-ho. Ara toca treballar. Força Panteres i Força Blanes!

JÚNIOR B MASCULÍ

JÚNIOR B MASC.: 57
C.B. LLAGOSTERA: 71

Es presentava un partit clau per els nostres juniors aquest cap de setmana  amb la visita del Llagostera

No es va poder mantenir la intensitat i el ritme que demanava el partit i la victòria va caure per els visitants.

Bon inici de partit amb bones sensacions, jugant de tu a tu al rival i gràcies a una cistella a l’últim segon ens va permetre tancar el primer quart en un ajustat 17-19

A la represa, l’equip rival que no es jugava res i que no hem pogut derrotar mai va sortit molt concentrat veient que el partit no havia començat com ells volien. Poc a poc van anar agafant diferències entre 4 i 12 punts, tot i que els nostres ho intentàvem mai vam poder acostar-se per sota dels 4 punts.

A l’últim quart amb el marcador de 39-48 l’equip local va intentar reduir distàncies a base de triples però l’equip contrari va aguantar l’empenta dels nostres i amb molta sang freda van sentenciar el partit aconseguint la màxima diferència 57-71

Hem de reconèixer l’esforç de l’equip que durant tot el partit ho van intentar i mai van baixar els braços

Felicitats equip!! Ara toca la segona fase. Força Panteres!

JÚNIOR B FEMENÍ

JÚNIOR B FEMENÍ: 35
UE CELLERA AMER LES PLANES HIPRA SOUX: 65

Mal inici de partit amb un  primer període finalitzat 2-17 no era un bon presagi

El segon i el tercer períodes  han  estat més igualats finalitzant amb diferència de 2 i 4 punts  i en l’últim període l’equip rival han tornat a marxar en el marcador.

Tot i que s’ha lluitat i s’ha defensat s’han perdut moltes pilotes en les passades i en els rebots , si això li sumen la falta d’encert en la cistella , no era una bona barreja.

Tot i els resultats negatius en aquesta primera fase s’ha vist una progressió favorable en el treball de l’equip.

Cal seguir en aquest camí. Donar les gràcies a la jugadores del cadet A i B que ens han vingut ajudar.

Força panteres!

CADET A FEMENÍ

CB PRAT MONTIBELLO: 62
CADET A FEM. INTER: 52

Partit de tu a tu, contra un rival en una pista complicada

Partit contra un rival de tu a tu, en una pista complicada.
Primera part totalment dominada pel CB Prat on, les nostres males accions defensives afavoreixen el seu atac marxant a la mitja part amb una diferència de -20 per a les nostres jugadores.
El canvi d’estratègia a la mitja part i, provant una defensa zonal poc treballada però, on les nostres jugadores van treballar de manera molt disciplinada, afavoreix la recuperació de pilotes i, el domini del rebot, provocant molts mals tirs per part de les locals que fan retallar la diferència de 20 punts a només 9 punts a falta de 5 minuts per acabar el partit.

A partir d’aquí, el baix encert de les nostres, amb alguna que altre cistella encaixada per part de les locals fa que ens veiem obligades a treure la zona i fomentar la pressió a tota pista, fomentant el 2c1 amb el que aconseguim recuperar alguna pilota però, de nou, es manté i s’augmenta la diferència, fent que sigui impossible endur-nos aquesta victòria.

La línia de treball per part de les jugadores és molt bona, així que seguirem enfocades en millorar els errors defensius i ofensius per tal de continuar en la bona dinàmica de la temporada.

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM.: 66
UNIÓ GIRONA MARISTES: 67

Partit d’infart

El millor partit de les nostres panteres en el que va d’any. Des de el primer minut no han perdut la cara al partit, jugant totes les jugadores molt concentrades amb el que li marcava el seu entrenador.  El marcador ha sigut sempre molt ajustat, tot i que en el tercer quart ens hem anat de 9 punts, però un mal 4 quart ha fet que el partit acabés en empat i forçant una pròrroga les de les Maristes.

Al final la sort en els tirs lliures ha fet que les gironines s’emportin el partit d’un sol punt. Tot el equip tècnic i tots els pares i seguidors han sortit molt orgullosos del gran partit fet per les nostres panteres, estan creixent i s’estan endurint. Aquest és el camí.

Som Equip! Som panteres!

CADET C FEMENÍ

CB PALAFRUGELL VEDRUNA: 70
CADET C FEM.: 21

Avui hem jugat amb 3 jugadores menys, i això ha posat a prova la resistència de les panteres

Hem comès errades de principiants: camp enrere, no saber qui havia de treure, etc. Hem posat en pràctica jugades de defensa en zona, i hem vist una millora.

Necessitem centrar-nos en aprendre i practicar més.

#JuguemPerCréixer

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC.: 41
BÀSQUET GIRONA U14 BLANC: 74

Sense opcions davant un Girona superior

Un primer període amb un parcial de 3 a 16 a favor del Girona ja ens advertia que estàvem davant el primer classificat. En alguns períodes hem estat més igualats, però hem fet moltes errades en defensa, ens ha costat molt atacar i ells al contrari han fet un joc molt seriós i han estat molt encertats a cistella. Agrair l’ajuda del Pau Fernández ja que teníem varis lesionats a l’equip. Toca seguir treballant. Ànims panteres!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

CENG CARDENYES: 92
PRE-INFANTIL A FEM.: 30

Difícil partit de tornada contra les segones de la lliga a les fredes terres de Lleida

Tenim unes panteres que són unes lluitadores i tenen un gran sentit d’equip, gràcies a això tenen la moral alta tot i que van sumant derrotes.

Lluitant i lluitant fins l’últim segon van recuperant pilotes I això al final es veurà en el resultat. Han perdut de menys punts que l’anada. A per el següent.

Seguim aprenent i Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

CB BLANES: 74
AECAM MALGRAT: 67

Gran partit de les panteres que han sabut mantenir intensitat durant tot el partit

Joc col·lectiu molt millorat i tots els jugadors sumant a la pista. Partit que no era gens  fàcil per la dinàmica del rival que les panteres han tirat endavant. Seguim creixent.

PRE-INFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 26
C.B. OLOT: 50

Les derrotes ens fan forts

Quan guanyem un partit tot és fàcil, tots sortim contents i ens creiem que ho fem tot bé. Però quan perdem queden evidenciades les nostres febleses. La tensió és immediata. Hi ha qui intenta treure’s les culpes i mira a l’àrbitre. En aquests moments el grup es manté unit i afronta la situació. Intenta fer el que millor sap fer per a no abaixar els braços. Quan l’equip d’Olot pressiona, els jugadors de Blanes fan circular la pilota i busca alternatives i procura no perdre la concentració. La petita diferència de punts en cada quart donen una voluminosa victòria. La sensació és que les coses no s’han fet malament. Hem circulat la pilota i hem jugat en equip. Però, davant de tot, la sensació és que perdre un partit no ens trenca. Ens fem forts com a grup, ens encoratgem mútuament, ens fem costat i ens motivem per seguir millorant.

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

FARNERS: 55
COMMAS IMMOBILIÀRIA PRE-INFANTIL B FEM.: 43

Mal inici de partit que ha condicionat a les joves panteres durant tot el partit

Hem despertat al tercer quart amb un gran desavantatge en el marcador. Hem intentat remuntar el partit fins al final però la falta d’encert en cistelles senzilles i els molts punts en contra que portàvem han fet impossible la remuntada. Destacar la gran feina que ha fet l’equip a la segona part on no han perdut mai l’esperança i han donat tot per revertir el marcador. Seguim treballant!

MINI A MASCULÍ

SHOPPINS MINI A MASC. : 97
UNIÓ GIRONA MARISTES BLANC: 59

Un partit intens des de el principi fins al final

Van començar molt igualats, però cap a la meitat de partit van dominar les nostres panteres gairebé tots els quarts, tot i perdre accidentats dos jugadors i amb poc encert a cistella. Van guanyar gracies a l’esforç d’equip i sobretot van gaudir.

Continuem aprenent! Força Panteres!

MINI FEMENÍ

UCAP U12: 99
MINI FEM. : 49

Derrota davant un rival que ha sigut superior en tots els períodes

Malgrat la derrota, marxen amb bones sensacions, s’està fent un bon treball d’equip i s’ha aconseguit puntuar molt més que en el partit d’anada.

Seguirem treballant per millorar. Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS MINI B MASC. : 41
CEEB TORDERA: 32

Bon partit dels més menuts, que han aconseguit una treballada victòria

Tot just la segona de la temporada, contra un equip de condicions similars, que no havíem pogut superar en els dos enfrontaments anteriors. A la tercera va la vençuda!

Hem aconseguit enllaçar  tres o quatre bons períodes. S’han vist algunes bones accions en atac i comencem a intuir com hem de defensar.

Encara que el resultat és el de menys, la victòria d’avui confirma que s’estan fent bé les coses.

Seguim creixent!

PARTITS AJORNATS

RIPOTRANS C.B. LLIÇÀ D’AMUNT: 68
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 59

Hem deixat escapar una esperada victòria

Ens desplaçàvem a Lliçà en una franja horària intempestiva i amb un fred gelador. Jugàvem el partit de lliga 13è, ajornat en el seu moment. No vam saber imposar el nostre ritme, ens vam adaptar al seu joc i en vam pagar les conseqüències, mostrant un joc apàtic i amb moltes llacunes defensives. Sempre vam anar per darrera en l’electrònic i sense una actitud guanyadora, ens vam conformar amb una derrota més. L’únic positiu, els contraatacs i les esmaixades espectaculars del nostre jugador Marc Vancea que va despertar una nit gèlida i avorrida. Vam seguir errant els tirs, amb un percentatge esfereïdor en els tirs lliures. Convé un canvi d’actitud urgent i les victòries vindran rodades.

Juguem per créixer!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.