CRÒNIQUES DEL CAP DE SETMANA DEL 25 I 26 DE FEBRER DE 2023

SÉNIOR A MASCULÍ

C.B. GRANOLLERS: 79
MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 66

Complicat desplaçament al Vallés Oriental contra un equip situat a la part alta de la classificació
Les joves panteres no han sapigut aturar, una molt bona primera part de l’equip local. Jugadors molt físics que buscaven el cos a cos tot sumant-li un bon tir que els nostres no han sapigut defensar. Marxàvem a mitja part, amb un electrònic desfavorable (20-12, 24-18) . La xerrada del nou staff tècnic fa un canvi de xip als nois. Guanyem el tercer període 16-19, mostrant-nos més sòlids en defensa, oferint un joc amb transicions ràpides i més encertats en tir des de la línia de 3. Però hem centrat el nostre joc en els exteriors i hem desaprofitat l’envergadura i joc dels nostres homes alts, tot i així hem entrat en el partit situant-nos al marcador a 4 punts. Però amb 3 triples seguits ens han capgirat de nou l’electrònic i desfermant una victòria que ens hagués anat molt bé anímicament. Hem de seguir, no podem tirar la tovallola. Tots som club, tots som Blanes.

SÉNIOR FEMENÍ

CEIGRUP C.B. BLANES: 33
C.B. TONA: 53

Partit on el Tona tot i no ser superior a nosaltres l’hi hem donat l’avantatge de l’actitud
Tres quarts del partit hem estat molt per sota de les nostres possibilitats, sense tenir en compte que el nostre tir lliure, com sempre, no ens ha ajudat a sumar punts. La nostra reacció a l’últim quart no ha sigut una tireta prou gran per poder arribar a un marcador digne.
Haurem de treballar les ganes, aptituds…

SÉNIOR B MASCULÍ

C.B. LA VALL D’EN BAS: 84
C.B. BLANES B: 67

Tot i no jugar un mal partit, els nostres no poden endur-se la 8 victòria contra un rival directe
La intensitat amb la que van jugar els locals va sobrepassar la nostre defensa, on constantment perdíem els duels. Els blanencs tot i encadenar algunes ratxes de tir i bon joc no van saber mantenir aquesta regularitat, on bons moments s’alternaven amb errades tontes tan defensives com en atac, en forma de pèrdua de pilotes, cistelles fàcils fallades però sobretot un trist 6/17 en els tirs lliures.

SOTS 25 FEMENÍ

INVOPORT C.B. BLANES: 45
C.B. LA VALL D’EN BAS: 59

Partit com una muntanya russa
Hem començat el primer quart amb molta actitud i energia posant-nos per davant el marcador i dominant el quart. Res feia pensar que en el segon quart, faríem una davallada i no ens sortiria res i la Vall d’en Bas marcaria el seu bons per guanyar el partit. La resta del partit ha estat molt igualat, però la punxada en el segon quart és el que ens ha fet perdre la victòria d’aquest partit.

SÉNIOR C MASCULÍ

INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP C.B. BLANES C: 48
A.E. FORNELLS: 64

Partit d’alt voltatge el que va jugar ahir el nostre sènior C davant del líder
El Blanes va plantar cara des de l’inici i va saber controlar el rival fins a la mitja part, que el Fornells només guanyava de 8. Al tercer quart, el desgast físic ja es va fer notar i gràcies a l’encert des dels lliures, els visitants van agafar una distància en el marcador que ja no van perdre fins al final del partit.
Seguim treballant i amb ganes de retornar al camí de la victòria. Som-hi Blanes! Endavant panteres!

JÚNIOR A MASCULÍ

U.E. MATARÓ: 56
VILA DENTAL C.B. BLANES A: 57

Victòria al Josep Mora de Mataró on després de Badalona, ens “competeixen” millor bàsquet de formació
Hem començat el partit amb moltes “imprecisions” per la pressió del Mataró tancant el quart 17-10.
El segon i tercer quart 12/20 i 11/16 on hem jugat amb bon nivell, intensitat defensiva i rebotejadora i poques “imprecisions” a fet entrar a falta de quatre minuts amb un 45-55.
L’ADN guanyador del Mataró els ha fet reaccionar amb un parcial de 11/2 i un minut final d’infart.
Malgrat les lesions, grips, exàmens, dificultats per entrenar i jugar( amb l’ajut dels cadets), aquest equip té unió, ganes i “FLOW” al voltant del seu entrenador, i això es reflecteix a la pista.
La propera setmana juguem contra el Mollet , 2 classificat.
Us animem a venir, segur que els compatirem com a panteres!

JUNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES B: 69
A.E. FORNELLS: 55

Important victòria de les nostres panteres per aixecar el ànims de l’equip, després d’acumular moltes derrotes des de que es va iniciar la competició
Partit molt igualat, des de l’inici fins el final. Primer període guanyat d’un punt , i segon i tercer períodes han finalitzat empatades a punts.
El partit s’ha guanyat en els tres últims minuts del partit després que les nostres hagin tingut bon encert en la línia de tres.
Aquesta victòria ha de servir com impuls , no cal oblidar que cal seguir treballant en defensa, recuperar pilotes sota la cistella , i millorar l’encert en la línia de tirs lliures.
Força panteres!

CADET MASCULÍ

C.B. GUÍXOLS: 86
C.B. BLANES: 49

Nova derrota davant un Guíxols que s’ha mostrat superior
Hem començat amb molta força i molt d’encert(parcial de 4-16 a favor). Però a partir del 2° període ja s’han reflectit de nou totes les nostres mancances(domini qüasi total del rebot per part del Guíxols, pèrdues de pilota, ens han desbordat en defensa…).
No es pot guanyar un partit si perds 6 dels vuit períodes.
Agrair l’ajuda del Pau Fernández ja que teníem vàries baixes.
L’ascensor cap a l’èxit està fora de servei. Has de pujar les escales a poc a poc“,  Mireia Belmonte
No és moment de baixar el cap equip! El repte d’aquesta setmana és pujar un esglaó entrenant al màxim per encarar el proper partit amb el Santa Coloma.
Molts ànims a tot l ‘equip i entrenadors!

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES A: 77
DRAFT GRAMENET: 63

Victòria per convicció
Partit que es presumia igualat contra un equip al qual a la primera volta se’l va guanyar a la seva pista per només dos punts després d’una pròrroga d’infart.
Aquest cop l’equip ha sortit endollat i gràcies a la intensitat defensiva i bones finalitzacions ha aconseguit una bona renda amb un parcial de sortida de 13-4 en quatre minuts. L’equip rival ha encadenat tres cistelles consecutives, amb dos triples, i ha tornat a igualar el marcador que ha acabat 20-19 al final del primer quart.
Les panteres han mantingut l’encert de cara a cistella al segon període i després de superar uns minuts on han anat a remolc, han recuperat la iniciativa tancant el quart amb avantatge de sis punts, 41-35.
Al descans s’intuïa que la victòria s’hauria de treballar minut a minut, i així ha estat. El tercer període ha estat dominat per les de Santa Coloma de Gramenet que han deixat a les blanenques en tretze punts i han aconseguit divuit. Marcador de nou igualat, 54-53, i un últim quart per decidir-ho tot.
Però les nostres noies han deixat el millor pel final i la convicció amb la que han jugat tot el partit els ha donat els fruits al darrer quart on han passat per sobre de les rivals amb un parcial de 23-10 per aconseguir el setè triomf de la temporada amb un marcador final de 77-63.
Victòria important tenint en compte que l’equip presentava només set jugadores de l’equip per diferents baixes i ha rebut l’ajuda inestimable de la Marina del cadet B.
Enhorabona noies, enhorabona staff… a seguir treballant!

CADET B FEMENÍ

C.E. PALAMOS QUERALT CASAS: 83
C.B. BLANES B: 42

Hem començat adormides
Partit jugat a Palamós de bona matinada que ha fet que les nostres jugadores comencessin adormides i amb poc encert al començament del partit. Això ha propiciat que les de Palamós agafessin un avantatge còmode en el marcador.
Però desprès del descans, les nostres jugadores han jugat de tu a tu i amb una pressió mes gran i millor encert de cara a cistella. De totes formes ens sentim orgullosos de les nostres jugadores, que tot i no haver guanyat encara cap partit, dia dia es van endurint i van millorant.
Sou molt grans panteres.

U.E. MATARÓ: 86
INVOPORT C.B. BLANES: 46

El Blanes perd davant un rival molt  superior,  que ha mantingut una pressió defensiva els quaranta minuts
Els panteres han jugat asfixiats, i s’emporten cap a casa una lliçó de com es competeix al màxim nivell. Toca mirar endavant per aplicar-ho als quatre enfrontaments amb rivals directes que  queden  per  acabar  la lliga. Força Blanes!

INFANTIL MASCULÍ PROMOCIÓ

Hem començat amb molta força i molt d’encert(parcial de 4-16 a favor). Però a partir del 2° període ja s’han reflectit de nou totes les nostres mancances(domini quasi total del rebot per part del Guíxols, pèrdues de pilota, ens han desbordat en defensa…).
L’ascensor cap a l’èxit està fora de servei. Has de pujar les escales a poc a poc“, Mireia Belmonte

PREINFANTIL MASCULÍ

SHOPPINS C.B. BLANES: 58
C.B. ADEPAF TXOTS: 52

Treure rendiment dels bons moments va ser clau per a guanyar el partit
Marcador molt igualat durant la primera meitat del partit. Ens anem al descans amb la irrisòria diferència d’un punt a favor de l’equip de Blanes. La pressió dels jugadors de Blanes impedeix equip visitant desplegui el seu joc. En començament de la segona meitat el moviment de pilota i el joc vertical ens dona bon resultat. En pocs minuts marquem una bonda diferència en el marcador, cosa que ens fa pensar que el partit està guanyat. Però la nostra defensa es relaxa i l’ADEPAF aprofita les oportunitats per escorçar la diferència. Els jugadors de Blanes saben aguantar les envestides de l’equip visitant que en cap moment es dona per vençut. Però trobem la manera de contraatacar i no permetre que el contrincant prengui la iniciativa. Als últims minuts fem circular la pilota i, sabent que portem una petita avantatge, no caiem en un joc desesperat. Fins al final els jugadors de Blanes mantenen la intensitat física i l’alegria. La victòria és molt més que el resultat.

INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 32
JOVENTUT BADALONA B: 78

Derrota amb regust de victòria
En el 1rt temps les Panteres ens han fet somniar amb 1 victòria en aquesta categoria, guanyant per la mínima, 13-12.
En el 2nt temps però s’han adormit, han perdut pilotes i les de la Penya han tret el seu potencial amb contraatacs fàcils.
A la 2a part amb una diferència important en el marcador han seguit lluitant i plantant cara a unes rivals superiors.
Estem en el bon camí, a seguir treballant i aprenent. Força Panteres!

PREINFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 34
C.B. LA VALL D’EN BAS: 45

Partit força igualat contra un rival a priori superior a nosaltres
La primera part ha estat molt competida, on hem imposat una molt bona defensa i hem arribat a estar per davant en el marcador. L’equip rival no sabia que fer en moltes ocasions i hem pogut atacar molts de cops de forma senzilla. Als últims quarts les jugadores visitants han ajustat i han aprofitat petites errades defensives i cistelles fàcils fallades per marxar d’11 punts a l’electrònic. Hem de ser més constants durant els 40 minuts del partit.

C.B. BLANES: 18
ESCOLÀPIES FIGUERES: 69

Segon partit del cap de setmana, ja que aquest era aplaçat de dies anteriors. Partit difícil contra les primeres de la classificació
Avui no hem començat adormides i la primera part ha estat molt competida, hem defensat bé a les talentoses jugadores rivals i hem comès pocs errors ofensius. A la segona part, la falta d’encert i la baixada de tensió defensiva, han fet que les visitants s’animessin i marxessin al marcador d’una distància enorme. Seguim treballant!

MINI A MASCULÍ

C.B. ARBÚCIES: 19
SHOPPINS C.B. BLANES A: 69

Ens portem una merescuda victòria cap a casa
Ha estat un partit emocionant on tot l’equip ha jugat molt bé, tant en atac com en defensa. Tots els quarts han estat molt conectats entre ells fent jugades molt boniques . Felicitar a les entrenadores/ors per la bona feina que fan i a tots els jugadors per un partit que ens ha fet gaudir molt a les grades.
Continuem així, aprenent cada dia!
Força Panteres!

MINI FEMENÍ

C.B. BLANES: 47
UNI LAIA PALAU U12: 97

Derrota contra un rival fort de la part alta de la classificació
Després d’una primera part molt bona on hem arribat al descans amb només un punt per sota, i hem lluitat molt bé, el cansanci i l’esforç que estàvem fent per mentenir el nivell contra un equip tant fort ens ha passat factura a la segona part.
Malgrat la derrota, contents de com les nostres Panteres han jugat i lluitat. Com sempre hi han coses a millorar i seguirem treballant per aconseguir-ho.
Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

LA SALLE PALAMÓS: 66
SHOPPINS C.B. BLANES b: 20

Partit complicat avui a Palamós, contra un equip superior, que ja ens havia guanyat amb molta diferència aquesta temporada
Tot i això s’han vist coses positives i hem pogut fer uns últims períodes força bons. Hem començat amb moltes dificultats per anotar, ofegats per una bona defensa del contrari. Després ens hem refet, però no n’hem tingut prou per acostar-nos al marcador.
Seguim treballant en els entrenaments i millorant dia a dia.
Som-hi!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.