SÈNIOR A MASCULÍ

MURALLA ÒPTICA C.B. BLANES: 55
BÀSQUET GIRONA: 77

A mitja part, el líder de la categoria, encarrila el partit (18-52)

Un bàsquet Girona endolladíssim i sense reacció blanenca, aconsegueix una bona renda amb un parcial de (7-22, 11-30) en el primer i segon quart.

Amb tot el pavelló  més pendent de les decisions arbitrals que del joc en si, l’equip tècnic al descans  els hi toca  remuntar anímicament els jugadors i la pressió ambiental. Al tercer període han començat a plantar cara al joc  gironí. Les panteres amb una defensa més ferma, han recuperat pilotes que juntament amb unes transicions ràpides amb bones finalitzacions han tombat el 3r quart pels blanencs (23-12). Els nostres poc encertats en tir però no deixant-se intimidar per l’equip rival,  han aguantat l’últim període emportant-se’l per (14-13).

Esperant que el nostre pivot Marc es recuperi ben aviat. Seguim treballant, sense tirar la tovallola.

SÈNIOR A FEMENÍ

Ceigrup CB Blanes:

SÈNIOR C MASCULÍ

VEDRUNA PALAMÓS: 77
INSTITUT OFTALMOLÒGIC FELIP SÈNIOR C. MASC: 68

Partit molt intens el jugat a la complicada pista del Vedruna Palamós

El Blanes va començar a marcar el ritme des de l’inici i van poder anar davant del marcador durant força estona amb els locals trepitjant-los els talons. El partit va ser igualat fins al final, on els tirs lliures i l’encert dels últims minuts van decantar la balança cap al Vedruna Palamós.

Ara ja toca pensar amb el següent partit. Força Blanes!

JÚNIOR A MASCULÍ

VILA DENTAL JÚNIOR A MASC.: 61
MOLLET A: 67

Derrota davant el 2n classificat

El rival ha plantejat el partit amb una defensa dura, intensa i pressionant al “límit” als nostres jugadors. Primer i segon quart molt igualats 16/18 18/16.

La clau ha estat al 3 quart on hem començat amb una zona mixta que ha sorprès al contrari. Hem marxat de 5 punts però no hem sabut rematar la situació.

Hem entrat a falta de 3′ a 3 punts però aquest cop la nostre “èpica” i els triples no han estat al nostre costat. Estem “ferits” però continuarem lluitant.

Felicitats nois, no hi ha dubte del vostre compromís.

P.D. Quan l’equip més agressiu en defensa tira 35 personals i l’equip que rep aquesta defensa només 15 no deixa de “sorprendre”. Potser és més fàcil pitar faltes al Blanes que els clubs grans.

JÚNIOR A FEMENÍ

U.E. CLARET: 40
CB BLANES:  64

Gran victòria. Partit jugat amb molta serietat des del seu inici

Les nostres jugadores han fet el millor partit possiblement de tota la temporada.

Avui ha sortit tot bé, rebots defensius i ofensius, pressió intensa durant tot el partit davant un rival teòricament superior.

Han demostrat que no hi ha tanta diferència com sembla, només fa falta jugar amb aquesta convicció i els resultats venen sols.

Màxima diferència de 24 punts i 4 quarts gaire bé perfectes. A millorar els tirs lliures, assignatura pendent.

Moltes felicitats pel joc que han ofert a pista. Això no ha de parar i la setmana propera a continuar envers el Mataró. Som-hi noies.

CADET MASCULÍ 1r ANY

INVOPORT CB BLANES: 63
C.B. VIC: 70

S’ha perdut en un molt bon partit avui contra un VIC que compta amb els dos pivots més alts de la lliga i el màxim anotador, però que no juga tant bé a basquet com els panteres

El Blanes ha defensat amb intensitat i ha sigut valent i incisiu de cara a l’anella, tot i estar desencertat, anotant, això sí, en alguna jugada de pissarra molt guapa. S’han trobat a faltar aquests punts fallats per doblegar un rival que, tot i estar contra les cordes a l’últim minut de partit (63-64), ha sentenciat des dels núvols on manega la bola la seva torre de 2.04 d’alçada.

S’ha remat els quaranta minuts amb bon joc sense alts i baixos, i queda una sensació agredolça per deixar escapar una victòria més que possible. Seguiu atents; aquest equip encara té molta traca per oferir! Força Blanes!

CADET A FEMENÍ

CADET A FEM. INTER: 37
JET TERRASSA: 71

L’equip està lluny del seu millor nivell i perd de forma contundent

Partit contra un equip de la part alta de la classificació que a la primera volta ens va guanyar clarament, 69-38.

Afrontàvem l’encontre amb dues baixes importants que deixaven l’equip amb només set jugadores cadets i l’ajuda d’una infantil.

El partit ha començat igualat, amb les defenses imposant-se als atacs. El domini del rebot de l’equip visitant, amb quatre cistelles després de rebot d’atac, li ha donat avantatge al final del primer període, 11-15.

El segon quart ha començat amb una certa desconnexió local, amb pèrdues tontes de pilota, que les terrassenques han aprofitat per distanciar-se nou punts. Les panteres han reaccionat i han tallat el sagnia per deixar el parcial 9-11 i el marcador a la mitja part 20-26.

L’inici de la segona part s’ha semblat molt al del segon quart. El Blanes no ha comparegut i el JET s’ha escapat al marcadior. Aquest cop no hi ha hagut reacció, l’equip estava espès, i un parcial de 9-20 ha començat a posar un marcador molt coll amunt, 29-46.

El guió continuava i les nostres jugadores es veien impotents davant un equip visitant que ha sigut més incisiu alhora que efectiu i que no baixava el ritme en defensa. L’últim quart, que s’ha li ha fet etern a les panteres, ha significat un càstig massa dur amb un parcial de 8-25 que ha sumat el definitiu 37-71.

Cal aixecar-se i continuar treballant.  Ànims noies, força Blanes!

CADET B FEMENÍ

CADET B FEM.:

INFANTIL MASCULÍ

INFANTIL MASC. BLANES: 49
C.B. FRANERS: 57

Hem tingut la victòria a tocar

Partit que hem hagut d’afrontar amb vàries baixes amb un equip que a priori no és superior a nosaltres.

Hem començat bé(parcial de 10-4), però mica en mica ens han anat atrapant en el marcador i s’han posat per davant. Altra vegada hem perdut MOLTES pilotes i ens hem deixat agafar el rebot una i una altra vegada.

En els dos últims períodes, encoratjats per l’entrenador hem estat molt més intensos, s’ha apretat en defensa i hem aconseguit remuntar.

A falta de 3 minuts pel final estàvem guanyant de 2, però dos triples per part de l’altra equip ens han fulminat i encara que hem seguit lluitant,  la victòria sen’s ha escapat.

Agraïr al Pau Fernández que  altra vegada ens ha vingut a donar un cop de mà.

Desitgem que els malalts i lesionats es recuperin ben aviat.

Ànims equip i a seguir treballant! Força panteres!

PRE-INFANTIL A FEMENÍ

ADVISORIA BOET MATARÓ 2010: 83
PRE-INFANTIL A FEM.: 30

Partit avorrit i sense sorpreses

Les Panteres han entrat al partit dormides i sense motivació, en el 3rt temps hi ha hagut una despertada general però no suficient per motivar una baixada de diferència de punts. Seguim treballant i aprenent. Força Panteres!

INFANTIL MASCULÍ 1er ANY

SANT GERVASI: 59
CB BLANES: 66

Partit complicat on les panteres s’emporten la victoria després d’una gran presió defensiva del rival

Ens ajuda aquest partit a millorar la sortida de presió i ens recorda la dificultad de la categoria. Les nostres panteres s’emporten la merescuda victoria després d’un bon treball col·lectiu.

Seguiu millorant!

PRE-INFANTIL MASCULÍ

BC FONTAJAU IN2IN: 72
SHOPPINS PRE-INFANTIL B MASC. : 22

Ens taquen el marcador, però no ens trenquen la moral

A la pista principal de Pavelló de Fontajau els partits es viuen amb una emoció diferent. Tot i que la grada està buida molts ens atrevim a pensar i somniar. O potser feia fred a primera hora. El líder de la categoria ha imposat la seva força i no hem tingut temps de reaccionar. Potser ens ha faltat una mica d’insolència que només quan ens van tancar el marcador ens vam atrevir a esgrimir. Sabent que perdre davant un rival molt  superior no significa gran cosa, ens vam animar a jugar sense vergonya i perdre amb dignitat. En acabar el partit vam celebrar i ens vam fer fotos. No sabem que celebràvem. Pot ser que la vida està plena de segones oportunitats.

PRE-INFANTIL B FEMENÍ

CESET: 61
COMMAS IMMOBILIÀRIA PRE-INFANTIL B FEM.: 21

Partit difícil contra les terceres classificades de la lliga al seu camp

Una pista petita on era molt complicat entrar a cistella sense tenir jugadores a sobre. Primer quart molt bo on acabem perdent de 1 però els següents de la primera part són nefastos.

Elles anoten totes les situacions senzilles i a nosaltres com es habitual ens costa acabar de culminar la jugada. Tot i el marcador abundant, les jugadores visitants vam seguir treballant i intentant reduir el  desavantatge. Seguim treballant!

MINI A MASCULÍ

SHOPPINS MINI A MASC. : 54
A.E. FORNELLS: 91

Ha estat un partit molt , molt intens

Durant la primera meitat tots dos equips estaven molt igualats en joc i jugaven amb ganes ,lluitant. Però a partir de la segona meitat les nostres Panteres no han sabut gestionar la pressió d’un equip fort com ells. No estaven connectats, tirant a cistella sense encert, perdent pilotes, bastant despistats. No passa res, seguim aprenent dia a dia ,partit a partit!

Força Panteres!

MINI FEMENÍ

C.B. FARNERS: 22
MINI FEM. : 72

Victòria de les nostres panteres

Tot i ser un partit a priori fàcil i tancar marcador, hem perdut el tercer període. Potser avui no hem mostrat la nostra millor versió, però s’han pogut veure algunes jugades molt bones.

Força Blanes i força Panteres!

MINI B MASCULÍ

SHOPPINS MINI B MASC. : 46
CBU LLORET SAMBA HOTELS VERD: 24

Bon partit del Mini B, segurament el més regular de la temporada, davant d’un equip que ens havia superat clarament a casa seva

Hem sortit defensant molt atents i intensos. I a mesura que avançava el partit hem pogut anotar amb més fluïdesa i arribar a la part final amb una cert avantatge.

Victòria inesperada pel resultat del primer partit, que augmenta la moral de l’equip.

Seguim creixent individualment i en equip.  Bona feina, seguim!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.