Cròniques dels partits de la jornada del 22 i 23 de gener de 2022

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 64
C.B. TONA: 50

Victòria en un avorridíssim partit

Partit estrany amb poques estones de bon joc, davant un rival físicament superior, que s’ha acabat guanyant des de la defensa i on el resultat podria haver estat més ampli si no fos pel relaxament del darrer quart i pel baix encert en el tir, especialment des de la línia de tirs lliures.

C.B. SANT NARCÍS: 60

Primer partit de l’any que ens passa factura després de tantes setmanes sense competir

Com sempre el matx va ser molt igualat contra un rival força complicat que finalment es va decantar cap a l’equip visitant.

Un partit amb un gran ritme i una gran intensitat que tot i haver aconseguit un avantatge local de fins a nou punts, a l’últim quart les forces es van igualar i a falta de quatre minuts els rivals van aconseguir donar-li la volta i posar-se en avantatge a causa d’un conjunt de males decisions i execucions del Blanes.

L’actitud i la dinàmica va ser molt positiva i aquest es el camí a seguir per tal de créixer i guanyar experiència per a partits ajustats com aquests!

Som-hi Blanes💛🖤

Sènior C masculí

C.P. SANTJOANENC: 37
C.B. BLANES: 48

Suadíssima victòria a la Garrotxa

Partit molt defensat el del sènior C masculí en una pista molt complicada com la del Sant Joan les Fonts.
Tot i anar amb set jugadors a causa del Covid i les lesions, el Blanes ha concentrat totes les energies en la defensa per optimitzar esforços en atac.

A la mitja part el matx anava ajustat, però els blanencs han sabut jugar amb seny i s’han endut el partit, encara que amb un marcador molt baix.

Després d’aquesta victòria plena d’èpica i un sopar de germanor per terres garrotxines, les panteres encaren el proper partit en plena forma.
Som-hi panteres, endavant Blanes! 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. BESCANÓ: 55
C.B. BLANES: 60

Partit molt complicat a pista del Bescanó que s’ha acabat guanyant

Partit davant del cuer del grup que a priori no havia de ser complicat però les baixes per diferents motius han deixat l’equip blanenc amb pocs efectius i s’ha patit per guanyar el partit, tot i que finalment s’han endut la victòria.

FORÇA PANTERES👏👏👏🏀💪🏼

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. BLANES: 84
NOU CAULÉS: 24

Partit còmode per les blanenques que sumen la primera victòria de l’any

Fases del joc en què les nostres han dominat clarament, i han estat les errades en defensa les que han permès arribar a cistella a l’equip rival.

Tots dos equips patien baixes a les seves respectives banquetes, però sobretot el Caulés, que ha acusat el cansament i a l’últim temps ha encaixat un parcial de 33-6.

Només podem felicitar tots dos equips per l’esforç i la voluntat de continuar gaudint d’aquest esport.
Força Panteres! 💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 70
C.B. SANT NARCÍS: 57

Victòria per insistència

Molt bon partit després de festes amb una primera part molt Igualada. Segona part molt equilibrada amb lleuger avantatge dels nostres, amb una bona defensa tot i que en alguna fase no hem sabut tancar bé el rebot i ens ha comportat segones accions per part del Sant Narcís, que no ens deixava tancar el partit.

Últim quart molt intens per part dels dos equips i que en els minuts finals hem estat més encertats. Si som capaços de reduir les pèrdues pilotes per errades no forçades, tindrem molt marge de millora.

Gran partit de les nostres jugadores que han plantat cara a un molt bon rival

Amb les baixes per culpa de la Covid i lesions, només amb 8 jugadores, han demostrat un nivell molt alt fins l’últim quart.

Molt bona feina noies.
Força Panteres i Força Blanes 🏀🖤💛

CADET masculí

C.B. BLANES: 43
C.B. SANT NARCÍS: 64

Derrota a casa dels nostres que van lluitar fins al final del partit

Encara que afrontàvem el partit amb moltes baixes i tot el resultat, a nivell de sensacions i conceptes ofensius i defensius, aquest és un partit molt més positiu que el de l’anada, on la nostra aparició al partit de la primera volta va ser de pocs minuts.

El treball de la nostra sortida de pilota i de la nostra defensa ha sigut bo molts moments el partit, permetent-nos recuperar pilotes i generar a camp ofensiu.

D’altra banda, el nostre rebot a tots dos costats i l’excés de bot en d’altres ha fet que l’equip rival ens castigués amb contraatacs i sota cistella o en segones oportunitats.

Si seguim treballant amb aquest ritme els bons resultats vindran segur.
Força Panteres!!🏀🏀

CADET B FEMENÍ

DRAFT GRAMENET: 82
C.B. BLANES: 27

Dolorosa derrota

Primer partit després de l’aturada de festes. L’equip continua notant les baixes de les jugadores amb lesions de llarga durada però a això s’ha afegit les baixes temporals per Covid que han afectat i molt a la qualitat dels entrenaments.

Ahir, amb vuit jugadores de l’equip i el suport de dues infantils, l’equip va competir únicament el primer quart. L’apagada mental davant de la primera estirada del rival al marcador va ser de les grans. Sumat al desgast físic per intentar seguir el ritme del DRAFT Gramenet va portar a una baixada de braços que es va traduir en una derrota molt amplia i dolorosa.

Cal prémer les dents i seguir treballant per superar la situació, tot esperant la recuperació de jugadores.

Ànims noies, si algú pot fer-ho sou vosaltres. Força equip!!!