Cròniques dels partits del 19 i 20 de febrer de 2022

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 82
C.B. SALT: 62

Bon partit del sènior A masculí que ha jugat quaranta minuts molt complerts tant ofensius com defensius

Després d’un primer quart amb alts i baixos de joc, 19-17, l’embranzida del segon quart, 26-11, ens ha permès agafar un avantatge al marcador que hem sabut conservar fins a les acaballes del partit.

El tercer període, 18-15, i el quart,19-19, han mostrat un bon joc dels jugadors locals, resistint als atacs del Salt i guanyant l’average amb els gironins.

Força Panteres💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. L’ESCALA: 59
C.B. BLANES: 38

Derrota davant un rival directe a la classificació

Partit del nostre sènior femení marcat per la poca rotació en la banqueta, tot i que es va intentar canviar la data de l’encontre per gaudir de més efectius.

Enfrontament molt preparat per part de l’Escala. El gran encert des de la línia de tres de les rivals i el poc encert per part nostre, encara que sempre acabem tirant a cistella, afavoreix la distància en el marcador.

Gràcies a la Juno, júnior de primer any, que va venir a donar-nos un cop de mà.

Seguim, encara queden molts partits 💪🏼🖤💛

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 58
C.B. HOSTALRIC: 42

Partit molt travat per part dels dos conjunts

Els blanencs han començat a dominar en el marcador, però en el segon quart les segones oportunitats del rival i el poc encert del Blanes han fet que el marcador fos ajustat i baix a la mitja part, 20-15. A la represa, l’Hostalric ha sortit més endollat i han aconseguit remuntar el partit, 36-37. En l’últim quart, les panteres han recuperat la seva millor versió i han sigut capaços de capgirar el matx, no només anotant, sinó que també minimitzant l’ofensivitat del rival.

Seguim sumant i treballant sobre aquesta línia.

De part de tot l’equip, volem donar ànims al nostre Rei de Copes que, un any més, va ser el nostre representant per terres andaluses aquest cap de setmana. Bona tornada, míster!
Som-hi Blanes, endavant Panteres! 🖤💛💪🏼

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 56
C.B. LLAGOSTERA: 66

El partit s’escapa a poc del final

Partit igualat fins gairebé al final. Fins a aquest moment els nostres nois han estat posant en pràctica noves formes de joc apreses a l’entrenament.

Uns quants triples per part de l’equip rival i el nostre cansament han estat un handicap força massa gran que ha jugat en contra nostra.
Seguirem treballant, força panteres.💪🏼

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 66
SABADELL SUD C.B.: 69

Partit molt competit i igualat amb alternatives al marcador. Descans 31-31, que ens ha portat a una segona part on hem pogut marxar al marcador de nou punts però que ens han tornat a igualar. 60-60 al final i prorroga. Finalment no hem pogut materialitzar la victòria, manca de confiança a causa dels últims resultats que hem obtingut. Juguem força bé però finalment no rematem.

Quan cada jornada estàs competint així amb els millors equips de la competició i no concretes es mimba la confiança. Ara mes que mai amb l’equip !!

Força Blanes!!🏀🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B.U. LLORET: 55
C.B. BLANES: 50

Partidàs dels dos equips que es queda a Lloret

Partit molt intens amb un dels equips més forts de la lliga on les nostres jugadores han fet un bon partit, amb bona defensa.
Al primer quart s’ha arribat amb empat a catorze, a la mitja part es perdia d’un punt.
Hem fet un bon tercer quart però les preses i la falta de precisió en l’últim quart ha fet que el Lloret s’emportés el partit.

Derrota amb regust a victòria

Les nostres panteres han mostrat una dinàmica positiva de joc durant els dos primers quarts (13-15, 10-14). Han plantat cara, mostrant solidesa defensiva, arribant a les ajudes i corrent bé el contraatac. L’equip rival s’ha vist sorprès i es mostrava incòmode sobre el parquet.

Al tercer quart ens hem relaxat (6-15), l’envergadura dels homes alts i el joc interior visitant començava a minvar el joc de les nostres panteres, recorrent massa sovint al tir exterior. Malgrat un marcador advers, en cap moment hem donat el partit per perdut. Hem augmentat la intensitat defensiva i l’encert a cistella (19-11 al darrer quart), retallant distància però insuficient per capgirar el marcador.

Felicitat l’actitud positiva de l’equip, que ha estat molt motivat durant el matx. Gràcies al suport de la graderia.

Juguem per créixer💛🖤🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 57
C.B. BANYOLES: 61

Mereixien més

Gran partit avui a la Ciutat Esportiva, les nostres jugadores han demostrat que tenen un nivell de bàsquet molt alt.
Des del principi del partit han sortit amb molta intensitat, amb un jugades magnífiques i encert cara a cistella.
Partit molt igualat que s’ha decidit en els últims 3 minuts.

No ha pogut ser, però aquesta actitud que heu demostrat, encara que no s’hagi aconseguit la victòria, més que merescuda, us farà créixer encara més.

Orgullosos de vosaltres.
Força Panteres i Força Blanes 🏀💛🖤

CADET A FEMENÍ

MONTESSORI-PALAU: 50
C.B. BLANES: 62

Victòria en un partit irregular

Les nostres panteres han sortit a pista confiades en resoldre el partit sense cap problema ja que l’equip local va cuer del grup. Això ha provocat algunes errades de joc, poca intensitat i un cert nerviosisme.

A la mitja part, 30-50, semblava que ja estava tot fet però al darrer quart, l’equip local ha sumat més encerts que les nostres panteres.

Hem de seguir treballant i tenir sempre una actitud positiva i sobretot, lluitar al màxim fins que soni la botzina de final de partit. Tot i aquesta reflexió en veu alta, la victòria a marxat cap a Blanes.

Seguim sumant i treballant per aconseguir els nostres reptes
#Força Blanes !!!! 🏀💪🖤💛

INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 75
C. JOVENTUT DE BADALONA: 63

Pletòric últim quart del Blanes que li dona la victòria

Victòria treballada del Blanes resolta en un últim quart agressiu on s’ha endossat un parcial de disset punts a una Penya que s’ha fos. Els visitants han marcat  el ritme la majoria del partit a base de talent en atac, i amb els panteres erràtics però amb flaixos de bon joc intermitents.

Avui s’ha  sabut guanyar en els minuts decisius per convicció, ganes i encert (també per desaparició del rival), i s’ha recarregat moral després de dues derrotes seguides.

INFANTIL FEMENÍ

BISBAL BÀSQUET: 62
C.B. BLANES: 12

Derrota contundent davant del líder

Partit en el que les nostres panteres no han tingut cap oportunitat. La Bisbal amb una gran pressió a tot el camp, amb molt d’ofici, i un gran joc amb les idees molt clares, no ha donat peu a res. Un equip molt compenetrat i amb unes jugadores que cap baixava el nivell del joc.

Cert és que tot i perdre, a mida que avançava el partit, no s’ha baixat la guàrdia, i hem acabat amb dignitat.
Ara toca preparar el proper partit que sí es la nostra lliga.

A seguir treballant i creixent.
Força Panteres🏀🏀🏀🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. QUART: 90
C.B. BLANES: 54

Superats

Partit molt intens per part dels locals. Molta pressió i encert. El Blanes s’ha vist superat per un equip molt complet. Ens ha faltat intensitat, i concentració davant un equip molt físic i ràpid.

Felicitar al rival i entendre que s’ha de donar sempre el 100% per poder optar a la victòria.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. GUÍXOLS: 9
C.B. BLANES: 61

Un altre partit guanyat

Les nostres Panteres s’han aprofitat de la poca experiència de l’equip rival i que des del primer minut han anant sumant punts. També dir-vos que han posat en pràctica noves jugades.

Com sempre donar les gràcies a les minis. Tot i així han de seguir treballant. 🏀🖤💛🏀

MINI A masculí

C.B. BLANES: 76
B. VEDRUNA PALAMÓS: 29

Partit molt intens avui que hem tingut controlat en tot moment

Les panteres han començat el partit amb moltes ganes, una mica desconcertats al principi però han sabut jugar un bon partit d’equip trenant bones jugades i aconseguint molts rebots tant en defensa com en atac. Cada setmana que passa l’equip fa un pas endavant i es perfilen com un bloc compacte en el que cadascú fa la seva feina.

Seguim aprenent, seguim creixent!
Amunt Panteres, Força Blanes! 💛🖤

MINI A FEMENÍ

GEIEG GIRONA: 59
C.B. BLANES: 9

Derrota de les blanenques davant les primeres en la classificació

Partit molt complicat on les rivals han exercit un joc agressiu tallant-nos moltes jugades amb robatori de pilota i no deixant-nos passar de mig camp. Les nostres jugadores han patit un marcatge intens que no han pogut contrarestar. Les Panteres no s’han rendit i han plantat cara fins el final.

Hem de seguir treballant per aprendre!!
Força Blanes!! 💪🏀💛🖤

MINI B masculí

C.B. BLANES: 80
C.B.U. LLORET: 30

Contundent victòria a casa

Els jugadors de Blanes surten molt concentrats a jugar el derbi i des del primer període marquen el ritme de joc. El treball en equip i la complicitat entre els jugador han estat el factors determinants per a la victòria. El bon joc i l’encert a cistella es reflecteix en el resultat.

MINI B FEMENÍ

C.B.U. LLORET: 44
C.B. BLANES: 53

Victòria de les nostres Panteres

Partit molt igualat, tot i guanyar ens ha faltat intensitat i encert a cistella. No ens podem relaxar, cal seguir treballant.

Juguem per créixer. Força Panteres!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.