Vetllem per la nutrició dels nostres esportistes

El Club Bàsquet Blanes ha tancat el segon conveni de pràctiques amb l’EUSES de Salt, Escola Universitaria de la Salut i l’Esport, centre adscrit a la Universitat de Girona, per incorporar al club un estudiant del cicle formatiu de grau superior de tècnic en dietètica.

Ja fa dos anys vam tenir a la Judith Fernández que va fer una molt bona feina. Enguany el futur tècnic en dietètica que realitzarà les pràctiques al club és en Valentin Neacsu.

En Valentin, que ja fa varies setmanes que treballa a la Ciutat Esportiva Blanes, conjuntament amb la coordinació del club, ha estructurat les diferents tasques que realitzarà fins al juny:

– Radiografia del club a partir d’un mètode combinat entre enquestes, mesuraments i observació a pista.
– Revisar material de nutrició i hidratació de temporades passades, i crear un fullet informatiu de bons hàbits d’alimentació i hidratació abans dels entrenaments i especialment dels partits.
– Treball individualitzat amb esportistes.
– Xerrades amb famílies, entrenadors/es i esportistes.

Aquestes dues darreres setmanes ja s’està treballant a peu de pistes amb els jugadors i jugadores dels diferents equips del club amb les enquestes sobre hàbits de nutrició i hidratació, totalment anònimes.

Aquest és el contingut de l’enquesta per fer-nos la foto de l’estat actual dels nostres esportistes pel que fa als seus hàbits alimentaris:

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.