Cròniques dels partits del 19 i 20 de març de 2022

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 66
C.B. ADEPAF: 55

Partit incòmode davant d’un Adepaf reforçat amb aires renovats vers l’equip de la primera volta

Hem gaudit d’una primera part amb unes panteres sòlides en defensa i ofensivament efectives en el tir exterior, complementat amb bones finalitzacions en les jugades de contraatac. L’encert ha fet que s’obrís una escletxa al marcador, 44-21. La mitja part ens ha refredat i hem entrat en una espiral de desencert i poca visió de joc per trencar la zona. Els jugadors visitants han aprofitat per donar joc al seu home alt, que ha fet trontollar la defensa blanenca. Han retallat punts locals amb dos quarts al seu favor, 9-12 i 13-22.

Donar les gràcies als jugadors júniors i del sènior B, per suplir les baixes dels nostres sèniors amb diferents lesions.

Força Blanes i ànims als que no poden jugar💛🖤😉

Sènior  FEMENÍ

C.B. VILABLAREIX: 51
C.B. BLANES: 45

Oportunitat perduda

Partit molt ajustat contra les líders de la categoria, on en tot moment la pressió del contrincant, la falta d’encert i la no captura de rebots no ens han ajudat per poder acabar de trencar el resultat i posar-nos per davant al final del partit.

No ha faltat intensitat però si ritme.
Seguirem treballant💪🏻🏀

Sènior B masculí

C.B. BLANES: 61
C.B. QUART: 51

Partidàs que acaba en una victòria molt important de l’equip després d’un matx de moltíssim esforç i treball

Tot i estar ajustat en el marcador la majoria del partit l’equip va saber madurar i evolucionar segons les necessitats de l’enfrontament i amb constància i treball, va aconseguir sobreposar-se a un bon rival de la part alta de la classificació.
Partit molt important per la moral de l’equip que ens ajudarà segur a afrontar els següents enfrontaments.

SOM-HI BLANES💛🖤

Sènior C masculí

C.B. BLANES: 67
C.E. JOVENTUT CELRÀ: 57

El bon inici acaba sent determinant

Després d’una derrota dura a Maçanet l’equip tornava a jugar a casa amb ganes de tornar a recuperar sensacions. Això s’ha notat ja que l’equip ha sortit molt intens i concentrat des del principi, aconseguint acabar el primer quart 26-12. El segon quart els visitants han despertat i pujat la intensitat, guanyant el quart per tres punts i deixant el marcador 37-27 al descans. D’aquí al final del partit la igualtat en el joc ha sigut constant, fent bona la diferència aconseguida el primer quart. Al final 67-57.

A destacar, per fi, un partit on el sènior veterà ha estat encertat en els tirs lliures (15/19). El bon percentatge en el tir d’un punt, juntament amb el bon inici de partit, claus per la victòria de les panteres!

Gràcies als joves Dani Velasco i Martí Piñero per ajudar a l’equip!
Som-hi Blanes, endavant panteres! 💪🏼🖤

SOTS-25 masculí

C.B. BLANES: 42
C.E. VILAFANT: 79

Sense opcions

Partit dominat des del minut tres per l’equip visitant, el qual ha sabut aprofitar la seva envergadura física i el seu potencial ofensiu i defensiu davant les nostres panteres. El primer parcial, 9-22, ja denotava el ritme de l’encontre. Quart darrera quart, l’escletxa en el marcador s’anava ampliant,12-20,10-22 i 11-15, sense poder competir de tu a tu per reduir la diferència.

Força panteres🖤💛🏀

SOTS-25 FEMENÍ

NOU CAULÉS: 39
C.B. BLANES: 70

Bona segona part

Partit que ha anat de menys a més, que ha començat amb dubtes i certa falta de confiança i a remolc del ritme que marcava el rival, com ha passat ja en altres ocasions. No ha estat fins passada la mitja part que les blanenques han augmentat el ritme, fent una bona pressió i sortides ràpides al contraatac, quan han demostrat la seva superioritat a pista imposant el seu joc.

Important victòria per seguir millorant.
Agrair l’ajuda de les jugadores del cadet A, Alba i Laia, per la seva ajuda en aquesta jornada 🖤💛

JÚNIOR A masculí

C.B. BLANES: 48
C.B. GRANOLLERS: 47

Victòria terapèutica

Partit molt igualat sense que cap dels dos equips hagi pogut ampliar avantatges clares al marcador en cap moment. S’han imposat les defenses i poc encert ofensiu, però continuem perdonant massa sota cistella partit darrera partit, s’ha de millorar.

Al final del partit i quan anàvem dos punts per sota i pilota pel Granollers han fallat el tir, pilota llarga al nostre pivot i sobre la botzina llançament de tres in extremis que ha suposat una victòria merescuda que en d’altres partits amb final semblant sempre havia sortit creu.

Continuem treballant, Força Blanes !! 🏀🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. SAPS: 33
C.B. BLANES: 87

Partit fàcil però difícil de jugar pel joc de rival

Han treballat bé la defensa i molta facilitat en atac.
Final del partit amb victòria còmode i celebració dels 18 anys d’una jugadora.

Seguir treballant 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 38
C.E. VILAFANT: 83

Últim partit de la Primera fase jugat a Ciutat Esportiva com a local

El resultat no és agraït amb el rendiment i les fases de joc que s’han observat durant el partit. Tot i la diferència física entre els dos combinats, hem sabut fer una contenció de l’equip visitant durant el primer quart, 9-16. Amb més efectius a la banqueta, tot i guanyar amb escreix no han endarrerit les línies defensives i la pressió a la sortida de pilota ha ofegat a l’equip local.

A seguir creixent panteres💛🖤

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B.F. LLEIDA: 31
C.B. BLANES: 57

Victòria

Per fi ha arribat la victòria que buscaven i es mereixien des de fa temps. Primer partit de la segona fase on les jugadores han ofert un gran nivell. Concentrades des de l’inici han demostrat que volien la victòria.

Bona pressió, bons contraatacs, bona defensa, recuperacions de pilota, defineix el gran treball fet.
Molt bona feina d’equip, continueu així perquè pugueu aconseguir més victòries en aquesta fase.

Gràcies de nou a l’Ainhoa.
Força Panteres i Força Blanes 🏀💛🖤

CADET masculí

C.B. BLANES: 52
C.B. SANT NARCÍS: 55

Sembla que mica en mica l’equip va agafant confiança i es nota una progressió en el seu joc

Avui ens han brindat un molt bon partit, que podria haver-se decantat perfectament pels locals, si no hagués estat per daltabaixos d’algunes fases del joc. Després de superar els deu punts en contra del primer temps, hem arribat  a la mitja part amb un resultat de 23-27 que ens ha fet creure en nosaltres mateixos i en la possibilitat d’una nova victòria.

Bona defensa que ha dificultat l’arribada a cistella del rival i ofensivament bones jugades en equip, tot i que ens ha faltat tancar més el rebot i polir les finalitzacions per no perdonar punts.

S’ha de continuar treballant per seguir avançant, força Panteres! 💛🖤

CADET A FEMENÍ

C.E. MARISTES GIRONA: 94
C.B. BLANES: 53

Derrota de les nostres panteres davant d’unes rivals que han sortit a per totes a la pista per endur-se la victòria

Un primer període per oblidar, el parcial de 31-8 , ho diu tot i ja ha sigut insalvable. Les nostres no han pogut plantar cara a la intensitat tant física com en defensa de l’equip rival.

En el segon i tercer període les nostres han reaccionat i els parcials ens han sigut favorables, però al iniciar l’últim període l’equip rival ha sortit a sentenciar i les nostres han donat el partit per perdut i han deixat de lluitar, arribant al final del partit amb una contundent derrota.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva i de confiança fins el final dels partits.
Força panteres !!💪🏻🏀💛🖤

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES: 40
ASFE: 67

Una jornada més de la que es difícil fer una crònica

Principi de partit molt actiu amb bona feina tan en atac com en defensa. Però un segon temps on cau el partit en cinc minuts. Les contraries estrenyen amb un bon sistema de joc I ens desconcentren, el que fa que l’avantatge que ens agafen ja sigui impossible de remuntar.

Les nostres panteres sense control de la pilota i de les jugades es veuen incapaces de remuntar però gràcies a la bona defensa fan que la derrota només sigui per vint-i-set punts.

Esperem que es refacin aviat anímicament perquè el nostre equip te molt potencial però no s’acaben de creure que poden.

Seguim treballant per créixer.

INFANTIL masculí

M. BOET MATARÓ 3 VILES: 97

Desconnexió total

Àmplia derrota del Blanes, que s’ha vist superadíssim de cap a fi del partit. Diferència de nivell, de joc en atac, d’intensitat defensiva i de ganes. Els panteres van guanyar aquest equip a l’anada… cal passar pàgina i recuperar el físic i el bon joc.

Ànims!!!

INFANTIL FEMENÍ

C.E. MARISTES GIRONA: 74

Rival superior

En acabar el primer període amb un resultat de 1-2 tot feia creure que es tractaria d’una disputa molt igualada. Conforme has anat avançant els períodes les nostres quedaven totalment fora del joc, amb passades que no arribaven en lloc, rebots perduts, on les gironines tiraven a cistella amb gran encert i tornaven a fer mes punts recuperant els seus propis rebots.

El partit per part de les nostres s’ha vist caòtic, l’ambient a la grada era crispant i les Maristes s’anaven imposant minut a minut. Com sempre en l’últim període les nostres Panteres han trobat ràbia i ganes per reconduir el partit, però aquest darrer esforç ja era inútil amb un marcador tant desfavorable.

Continuem aprenent dia a dia i partit a partit. Força Panteres!! 🏀💛🖤

PRE-INFANTIL masculí

C.B. ROSES: 72
C.B. BLANES: 21

Partit molt fluix davant un rival què no és superior

Moltes errades en llançaments, poca intensitat defensiva i ofensiva. Ens hem trobat un equip molt motivat i concentrat.

Felicitar al rival pel partit i seguir entrenant.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 62
C.B. GUÍXOLS: 12

Un altre partit guanyat

Aquesta setmana les Panteres han dominat el partit des del primer període, s’han anant distanciant fins el sisè període on ja han tancat marcador. Les nostres jugadores han jugat en tot moment amb superioritat, tot i que han hagut moments en que la pilota no volia entrar a cistella i a vegades s’han embullat una mica. Han de seguir treballant.

Gràcies a les mini.
🏀💪🖤💛🖤
Amunt Panteres!!!

MINI A FEMENÍ

CESET: 38

Últim partit de la fase prèvia contra el CESET amb victòria blanenca

Les nostres jugadores han fet un bon joc en equip amb grans jugades d’entrada a cistella, amb contraatacs ràpids, una gran defensa, robant moltes pilotes i agafant molts rebots.

Felicitar i agrair al cos tècnic la seva gran feina i implicació, fent que les nostres jugadores millorin partit a partit, aconseguint així fer una gran temporada.
Força Panteres!!! 💪🏀🖤💛

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.