Sènior A masculí

ASFE: 81
MURALLA ÒPTICA BLANES: 78

Partit de tràmit

Amb la permanència assegurada des de la jornada passada ens desplaçàvem a la comarca del Bages per liderar el grup. La primera part ha estat molt igualada, 22-20 i 13-17, amb avantatges curts que l’equip local reduïa amb facilitat. Aquests intervals de bon joc s’han vist reflectits en el tercer quart, 19-25, producte d’una bona defensa i l’encert des de llarga distància (10 triples).

L’últim quart ha estat demolidor per part de l’equip de l’ASFE ajudat per les errades de les nostres panteres al voler sortir de la pressió asfixiant dels locals. A manca de pocs segons per finalitzar el matx estàvem empatats a 78 en l’electrònic. Un triple a les acaballes del temps reglamentari dóna la victòria als locals.

Un final de temporada agònic però amb l’objectiu aconseguit: la propera temporada som equip de primera.

Felicitar a l’equip que durant els últims partits ens han fet gaudir d’un excel·lent joc en equip. Força Blanes, força panteres💛🖤🔝🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. CALAF: 39
ICEIGRUP BLANES: 46

Últim partit de la temporada jugat a casa del Calaf

Partit on ens han vingut a ajudar l’Aina del júnior A i la Laia Zambrano i la Juno del júnior B. Agrair-les el seu esforç i compromís amb nosaltres. Partit on hem anat en tot moment per davant i on l’arbitratge no ha facilitat la fluïdesa del joc.

Sènior C masculí

A.E. BEGUR: 46
C.B. BLANES: 81

Eliminatòria encarrilada

Primera victòria contundent de la final a quatre pel Campionat Territorial de Girona. El sènior C es trobava al segon classificat de l’altre grup. L’inici ha sigut amb molts nervis i desencert pels dos equips. Malgrat això, les panteres han pogut reaccionar i amb un parcial de 0-15 han encaminat una victòria demolidora.

A la mitja part la diferència era de vint punts. Al tercer quart ha seguit el festival blanenc amb un gran encert des de la línia de tres (quinze triples en total). L’últim quart ha seguit una tònica semblant i s’ha mantingut la diferència de 35 punts.

Demà jugarem la tornada a casa, amb la nostra gent i esperem tancar l’eliminatòria amb la tranquil·litat de la victòria obtinguda al partit d’anada.

L’equip ha acabat molt satisfet amb les sensacions del partit i espera mantenir aquesta dinàmica fins al final de les fases. Som-hi Blanes, endavant panteres. Fins al final! 🖤💛💪

C.B. BLANES: 55
A.E. BEGUR: 62

A la final

Partit de tornada molt enterbolit d’aquestes semifinals de la fase final. Les lesions, el desgast físic del partit d’anada disputat hores abans i un estricte criteri arbitral han castigat el nostre sènior C.

Malgrat les baixes, el Begur ha presentat un partit molt seriós i ben treballat. Molt dur i contundent en defensa, els ha permès marxar al descans tres punts per sota del marcador. El tercer quart per oblidar per part de les panteres que s’han capficat amb les decisions arbitrals i el seu bàsquet s’ha vist ressentit. L’últim quart, malgrat que els blanencs han remat fins al final, no han pogut capgirar el marcador.

El proper cap de setmana tornem a jugar dissabte i diumenge contra el Santjoanenc per saber qui és el millor equip de Girona del campionat territorial.

A l’acabar el partit, l’equip ha aprofitat per celebrar la paternitat de l’Aleix i han donat la benvinguda a l’Olívia, la primera nena Maccabi .🖤

Setmana que ve més i millor. Som-hi Blanes 💪

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. BLANES: 67
SANT QUIRZE: 50

Últim partit de la temporada amb una victòria molt treballada

Partit en el que ens ha sigut molt difícil d’entrar a causa dels nervis, però a mesura que anaven passant els minuts hem anat agafant confiança i l’últim quart ha estat el millor.

Molt bona defensa del Blanes i un bon encert en el tir.

No han pogut arribar a les finals a quatre  per l’average amb el Lluïsos però han fet una molt bona temporada .
Força panteres 💛🖤💛🏀🏀

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 50
U.E. CELLERA-AMER-LES PLANES: 54

Derrota ajustada en l’últim partit del júnior B aquesta temporada i emoció fins a les acaballes del partit

Igualtat en tres quartes parts del matx (10-11,16-16 i11-10) demostrant un bon joc en atac, circulant bé la pilota però amb debilitats defensives, oferint masses facilitats per arribar a cistella a l’equip contrari.

Les dues últimes jugades han marcat el desenllaç del partit, 13-17, i el resultat final.

Hem estat un equip que l’exigència de la categoria ha estat un repte per a nosaltres i, tot i no tenir els resultats esperats, hem crescut com a conjunt.

Força panteres💛🖤🏀

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. GUÍXOLS: 5

Últim partit de la temporada i l’han guanyat

Ha estat un partit emocionant i en alguns moments divertit. Només dir que hem tornat a tancar el marcador. Avui les nostres panteres minis han jugat totes juntes una part de l’últim període.

Gràcies a les minis i Olé i Oooolé! 👏🏀👏🏀👏

Panteres ja hem acabat la temporada, però ja sabeu. ara a descansar uns dies i a seguir treballant.
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

MINI A FEMENÍ

C.B. BLANES: 47
C.B. SALT: 89

Últim partit de la lliga

Han fet un gran partit davant un rival que ens passava en alçada. Han començat poc concentrades sense trobar la posició en defensa. Les noies del Salt han aprofitat per prendre molts rebots i fer contraatacs rapidíssims.

Ha estat a partir del quart període que les Panteres han estat més agressives i han contrarestat el joc del Salt. La diferència en punts hagués estat menor si hagués hagut més encert en totes les arribades a cistella.

Enhorabona noies!!! 💪💪Heu crescut com equip.
Donar les gràcies al cos tècnic per la feina ben feta.
Força Blanes!!! 🏀💛🖤

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.