Cròniques i imatges dels partits del 18 al 22 de maig de 2022

Sènior A masculí

C.B. SANT JOSEP OBRER: 67
MURALLA ÒPTICA BLANES: 80

Dos minuts de joc vertiginós consoliden una important victòria

Ens desplaçàvem a L’Hospitalet amb un objectiu primordial, guanyar i superar el bàsquet average del partit d’anada a casa. Les nostres panteres sortien a la pista conscienciades de la importància de la victòria. L’equip local no ens ho ha posat planer contrarestant sempre el nostre joc. En els dos primers quarts els dos equips han marcat molt bé el seu territori i el sistema de joc que volien emprar 23-16 i 7-23. El gran treball en equip dels nostres jugadors, defensivament actius i ofensivament repartint joc per trobar cistelles efectives, ha estat la clau.

El tercer quart se’ns ha travat, 21-11, i el Sant Josep Obrer s’ha engrandit superant-nos en l’electrònic de cinc al principi de l’últim quart. La reacció dels nostres ha estat vertiginosa amb un parcial de 16-30. En dos minuts elèctrics hem capgirat el marcador i hem descol·locat el joc local, sense poder reaccionar a l’efectivitat des de la llarga distància dels nostres homes. Hem encarat definitivament el partit deixant a l’equip local sense cap mena de possibilitat d’emportar-se la victòria.

Gràcies al públic que tant des de la grada com des de casa ens ha donat suport. Tots som Blanes🖤💛💪🏀.

Sènior  FEMENÍ

CEIGRUP BLANES: 45
BÀSQUET LLOR: 55

Gràcies afició pel vostre suport, continuarem a Segona

Primera part molt intensa i igualada en el marcador, un primer quart d’empat i tanquem la mitja part un punt per sota del nostre rival. Segon quart on la falta d’encert i el nostre joc lent, no ens han afavorit.

Tot i la derrota, la victòria del C.B. Calella a la pista del C.B. Calaf, en l’altre encontre del grup, ens assegura la segona posició i la permanència a Segona Catalana.

Felicitats a les nostres júniors A, pel seu partit guanyat i el seu suport en el nostre partit.

JÚNIOR A FEMENÍ

LLUÍSOS GRÀCIA: 42
C.B. BLANES: 43

Partit en un pista complicada

Partit molt difícil de jugar contra un equip molt físic i dur, on les nostres panteres, que estaven molt nervioses, han jugat molt bé tant en atac com en defensa, llàstima de la falta d’encert en els tirs lliures, “assignatura pendent”, però molt bon partit de les nostres júniors.

Estem més a prop d’aconseguir les finals A4.
Seguim treballant
Força Blanes 🖤💛🖤🏀🏀

JÚNIOR B masculí

B.C. FONTAJAU: 76
C.B. BLANES: 49

El resultat no reflecteix la intensitat del partit i el joc dels nostres jugadors

Hem estat molt actius en defensa i en les ajudes defensives. Ofensivament ens ha faltat encert, arribàvem amb bones jugades a cistella errant la seva finalització. Ens ha costat entrar en el partit, 11-3 al primer quart, però quan ho hem fet hem estat competitius, 31-19, 48-34. L’últim quart hem defallit pels nostres propis errors i l’equip local s’ha aprofitat per ampliar la diferència en l’electrònic arribant al 76-49 final.

Força panteres🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 39
M. BOET MATARÓ 3 V.: 41

Derrota per dos punts que serveix per assolir la primera posició a la segona fase

Inici de partit amb molts nervis per les ganes d’assolir una victòria més davant la nostra afició. Errades davant cistella no habituals en les jugadores que han impossibilitat distanciar-se en el marcador. Partit molt igualat amb la importància del partit i finalitzar la temporada amb un ple de victòries en aquesta fase.

No ha estat fins el segon i tercer quart on les jugadores han millorat en el joc. Final d’infart on a falta de pocs minuts el resultat era d’empat a 39. Oportunitat de guanyar en els últims segons però per manca d’encert no ha pogut ser.

S’escapa el partit, gran actitud de l’equip en una lliga interterritorial molt difícil per elles i encara així s’ha lluitat fins l’últim segon en tots els partits.

Molt bona feina per part dels entrenadors i jugadores demostrant que si volen poden guanyar en pistes molt difícils.

Moltes felicitats a tots per la temporada que heu fet.
Força Panteres i Força Blanes continueu treballant per créixer.
💛🖤🏀

CADET B FEMENÍ

C.E.E. PIA SABADELL: 60
C.B. BLANES: 41

Massa càstig

Resultat final enganyós en un partit on les blanenques van començar amb una defensa pressionant a tota la pista que, de sortida, va col·lapsar l’atac sabadellenc. Això, acompanyat d’un gran encert en atac va suposar un parcial de 3-16 a tres minuts per acabar el primer quart. Un triple local va esperonar al Pia que en aquests tres minuts va endossar al Blanes un parcial de 10-1 que deixava el marcador 13-17 al final del període.

Al començament del segon quart les de Sabadell van pujar la intensitat en defensa i es van mostrar més agressives en atac anotant un parcial de 18-2 que deixava el marcador 31-19. Les jugadores blanenques van reaccionar i un parcial final de 0-6 les tornava al partit. 31-25 a la mitja part.

A la represa es va viure la fase del partit més igualada. Les nostres panteres es van acostar fins a dos punts de diferència però un últim minut fatídic donava avantatge d’onze punts a l’equip de Sabadell, 46-35.

Quedava un últim quart per intentar una nova remuntada però les forces ja estaven justetes. Les jugadores de la Núria i en Marc ho van intentar però la menor rotació de jugadores a causa de les baixes, respecte el Pia Sabadell es va notar. Les vallesanes no van deixar de prémer l’accelerador i un parcial al quart de 14-6 va deixar el resultat final al marcador de 60-41. Massa càstig per un equip blanenc que va donar la cara fins que es va acabar la gasolina.

Aquest partit tanca una temporada que ha estat difícil per l’equip. Amb una plantilla justa d’efectius d’inici per afrontar l’exigència del Campionat de Catalunya Cadet de Primer Any, lesions de llarga durada encara han minvat més les rotacions, afrontant la major part de la competició amb set o vuit jugadores.

Tot i les dificultats, tot i només aconseguir dues victòries en tota la temporada, l’equip ha crescut, ha competit la major part dels partits mentre el físic de les jugadores disponibles aguantava el ritme de l’equip rival, i el més important, han madurat i s’han fet fortes mentalment. L’actitud d’aquesta recta final de la competició ha sigut una altra.
El futur és engrescador. Aquestes noies ens donaran alegries la propera temporada, només cal continuar treballant com ho han fet fins ara, continuar creixent en ambició esportiva i incorporar efectius per completar una plantilla per competir en igualtat de condicions amb els equips contrincants.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 70
B. VEDRUNA PALAMÓS: 20

Partit guanyat

Avui ha sigut un partit emocionant tot i que han tancat marcador. Dir-vos que les nostres jugadores han fallat en tirs fàcils a cistella, però han treballat la defensa i també l’atac fins a l’últim minut. També dir que el nostre rival es veia un equip molt nou.

Noies, això sí, heu de seguir treballant.
Donar les gràcies a les mini.

Panteres, vinga!!!!, que ja queden només dos partidets.
🏀💪🖤💛🖤🏀💪

MINI B masculí

C.B. GUÍXOLS: 69
C.B. BLANES: 54

Últim partit de la temporada

L’equip de Blanes viatja a Sant Feliu de Guíxols a jugar contra líder invicte del grup. Una victòria significa compartir el primer lloc. Els jugadors de Blanes ho saben i en surten molt concentrats. Partit molt disputat des de primer minut. El mini B li planta cara a l’equip local i en el segon quart s’avança al marcador. El Guíxols recupera amb bon moviment de pilota i encert davant la cistella. Els Panteres es deixen la pell en cada parcial, i, tot i haver perdut el partit, no es van amb sensació de derrota.

En l’últim partit de la temporada queda palesa la progressió de l’equip en el joc i com a grup.

MINI C masculí

C.B. GUÍXOLS: 76

Esforç sense premi

Avui ens portem una derrota, tot i que les nostres petites panteres han lluitat tot el partit, la pilota no volia entrar, mentre a l’equip rival totes entraven. Sou un gran equip i ho demostreu partit a partit.

Força petites panteres 💪🏼💪🏼!!!

C.E. EL VILAR – C.B. BLANES

SPECIALS C.B.V. MONTORNÉS: 22
C.E. EL VILAR-C.B. BLANES: 18

Derrota contra els campions de lliga

Ens jugàvem la lliga en el darrer partit contra un equip molt superior i hem aconseguit competit de tu a tu durant tot l’encontre, en el que s’ha anat alternant els avantatges per un i altre. Al final, la seva joventut i resistència s’han imposat en un final ajustat.

Molt orgullosos de l’esforç i resultats dels nois i noies durant tota la temporada, en la que han aconseguit un més que merescut segon lloc!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.