Primers equips: Feina feta!!!

El primer equip masculí i el primer equip femení del club continuaran a Primera i Segona Catalana respectivament després que aquest cap de setmana hagin confirmat la permanència a les categories esmentades.

Tots dos equips, tot i realitzar una bona fase prèvia, no van poder classificar-se entre els quatre primers equips dels seus grup i van haver de jugar-se amb la resta d’equips classificats fora de les quatre primeres places la permanència amb equips d’altres grups.

El primer equip masculí no va començar gaire bé aquesta fase de permanència de quatre equips en que calia obtenir un dels dos primers llocs i, debilitat per l’absència de varis jugadors per lesions, va perdre els dos primers partits, 62-59 a la pista del Sant Jordi de Rubí i 69-75 a casa davant el Sant Josep Obrer de L’Hospitalet. Calia una reacció que va arribar a la Ciutat Esportiva Blanes després de recuperar lesionats, 91-72 amb l’ASFE i 86-65 contra el Sant Jordi de Rubí, victòries àmplies que combinades amb els resultats dels altres partits feien que es situés líder d’un grup amb quadruple empat a dues victòries i dues derrotes, i dos partits per jugar-se per decidir-ho tot. El primer d’aquests partits ha estat el disputat aquest passat cap de setmana a la pista el Sant Josep Obrer, on després de partir durant molta estona, un tram final amb gran encert en el tir exterior ens va donar la victòria, 67-80, recuperant l’average particular amb els de L’Hospitalet. Paral·lelament, en l’altre encontre de la jornada, l’ASFE s’imposava per la mínima, 63-64, a Rubí, cosa que feia que matemàticament s’aconseguís la permanència perquè a manca d’un partit a la pista de l’ASFE, tot i que es perdés, ni Sant Josep Obrer ni Sant Jordi, amb l’average en contra, ens podrien  superar.

Per la seva banda el primer equip femení va començar la fase amb una patida victòria davant el Calella, 38-37, a la Ciutat Esportiva Blanes i derrota en el primer desplaçament a la pista del Bàsquet Llor, 45-38. Però dos triomfs en els següents partits, 50-40 davant el Calaf a casa, i 35-49 al camp del Calella aplanaven el camí. Aquesta darrera jornada l’equip ha tornat a caure davant el Bàsquet Llor, 45-55 a la Ciutat Esportiva però la sorprenen victòria del Calella a la pista del Calaf fa que s’aconsegueixi matemàticament la permanència i no s’hagi de partir en la darrera jornada.

Per tant estem d’enhorabona i els nostres primers equips mantenen la categoria!!!

Felicitats jugadors, jugadores i staffs tècnics!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.