Derrota a Malgrat de Mar

El primer equip masculí ha caigut a Malgrat de Mar en un mal partit dels blanencs per 79-62.

L’encontre ha començat amb domini del Blanes però la superioritat ha durat poc i al final del primer període el marcador ja s’havia igualat.

El partit era dolent, amb poc encert i moltes imprecisions per part dels dos equips. El començament del segon quart ha continuat igualat però el Malgrat ha començat a disfrutar dels primers avantatges gràcies a la seva superioritat física i al desencert blanenc.

El tercer període ha continuat amb el domini malgratenc que a més, gaudia d’un arbitratge casolà. Per la seva banda el Blanes no trobava com atacar la defensa local, els interiors no podien amb el “kilos” dels pivots de Malgrat i el llençament exterior era inexistent. A tot això s’afegien perdues tontes de pilota que han permés al Malgrat trencar el partit.

El últim quart començava amb massa desavantge, quasi vint punts, calia una reacció que no arribava. Als dos minuts de joc del període, després d’empassar-se els àrbitres una falta claríssima sobre l’Igor, aquest es lesionava greument i el partit s’aturava al haver de venir personal metge per tal de retirar al jugador blanenc i trasladar-lo a l’Hospital de Blanes amb una lesió al tormell dret que no pintava gens bé.

Al reprendres el joc el desavantatge blanenc era de 16 punts amb poc menys de 8 minuts de joc. Semblava que el Blanes reaccionva amb un parell de cistelles ràpides i pressió a tota la pista però la reacció ha durat poc, els contactes no es pitaven igual a les dues cistelles i el Blanes en sortia perjudicat.

Al final 17 punts de diferència que de cara a necessitar un bon bàsquet average al final del campionat penalitzaran moltíssim.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.