L’Igor es disloca el turmell dret

Es portaven poc més de dos minuts de joc de l’últim quart quan en una jugada fortuïta el base blanenc Igor Stankovic queia en mig de la zona del camp d’atac  cridant de forma esgarrifosa.

Ràpidament els jugadors del seu voltant s’han adonat de la gravetat de la lesió i s’ha començat a assistir a l’Igor que era a terra amb ostensibles gestos de dolor, ajudats per l’Elisabet, sanitària del SEM i parella de l’entrenador ajudant del Blanes Bryan Figueras, la qual era a la graderia del pavelló veient el partit.

El joc s’ha aturat i personal sanitari del SEM s’ha personat al pavelló Germans Margall per tal d’assistir al jugador del Blanes. Inicialment una ambulància amb sanitaris, als que s’ha afegit poc més tard una altra medicalitzada.

Finalment s’ha evacuat a l’Igor, que ja havia recobrat certa tranquil·litat, a l’Hospital de Blanes, acomiadant-lo el públic amb un fort aplaudiment que el jugador blanenc a respòs alçant el braç.

El que semblava una possible fractura de turmell ha quedat en arribar a l’Hospital de Blanes i després d’examinar-lo i fer-li les proves corresponents, en una dislocació del turmell dret, que ha estat reduïda.

L’Igor restarà al centre mèdic en observació per controlar l’evolució de la lesió i garantir que la reducció de la dislocació ha estat correcte i tot segueix a lloc.

Molts ànims Igor, et desitgem una ràpida recuperació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.