El club no s’atura

Bona part dels entrenadors i entrenadores del club s’han reunit aquest  dijous al vespre a través de la plataforma Zoom amb els coordinadors dels equips federats del club.

La reunió ha servit d’entrada per retrobar-se i comprobar que tots estan bé i amb ànims de continuar treballant. Tot seguit s’ha valorat com s’ha d’enfocar el que resta de temporada en les circumstàncies actuals de confinament, amb la incertesa de no saber com evolucionarà la pandèmia i com quedaran les competicions.

S’ha insistit en la necessitat d’estar connectats amb els diferents equips, per sentir-nos propers i seguir fomentant l’esperit de pertinença al grup i al club amb diferents activitats.

També s’han posat deures per tal d’anar fent balanç de la temporada i analitzar els diferents membres dels equips de cara a planificar la temporada vinent.

Per finalitzar la quasi hora i mitja de connexió s’ha acordat mantenir una periodicitat de reunions per continuar el contacte i aprofitar per seguir creixent amb debats sobre continguts de formació.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.