Comunicat de la Junta a les famílies

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Voldríem començar aquest escrit expressant el desig que tothom es trobi bé de salut i que si més no, les persones vinculades a l’entitat, ja siguin jugadors/es, entrenadors/es o familiars que s’hagin pogut veure afectats pel COVID19, es recuperin el més aviat possible.

Des del Club Bàsquet Blanes, estem a l’espera de rebre bones notícies referents a l’evolució de la pandèmia i de les conseqüències que ens pugui deixar.

Degut a la decisió de la Federació Catalana de Bàsquetbol de suspendre la competició i el tancament de la Ciutat Esportiva per part de l’Ajuntament de Blanes, així com el Decret d’Alarma promulgat pel Govern espanyol, el club es va veure obligat a suspendre, de manera precipitada, totes les activitats.

La suspensió d’entrenaments i partits no ha estat la única afectació per al club en aquests moments d’emergència sanitària. També ha estat necessari cancel·lar la celebració del Torneig de Setmana Santa i encara no sabem com afectarà a la resta d’activitats com la venda de roses per Sant Jordi o la trobada de PDP de finals de maig. La incertesa de com evolucionarà la situació ens obliga a adaptar-nos a mesura que coneixem noves informacions.

L’activitat física està aturada però els nostres entrenadors i entrenadores han rebut la consigna de mantenir el contacte amb els equips i proposar activitats de grup o individuals per a no perdre el ritme. Nosaltres mateixos, la Junta Directiva, hem buscat formes per estar connectats i poder prendre les decisions més adequades en funció de com evolucionen els esdeveniments.

Aquesta és la situació actual i procurarem mantenir-vos informats de qualsevol canvi que es pugui produir en un futur proper.

No voldríem deixar passar l’ocasió d’adreçar als jugadors/es del club unes paraules per animar-los a valorar l’experiència que estem vivint que, malgrat ser complicada pot ser positiva. De les situacions més difícils de la vida se’n surt reforçat.

Ànim i endavant!!

Junta Directiva Club Bàsquet Blanes