El primer equip masculí s’estrena en un amistós a Torroella de Montgrí

Primer test per començar rodar

B.C.Torroella: 64
Muralla Òptica Blanes: 87

Primer partit de pretemporada i primera victòria en el partit amistós jugat dissabte passat a la tarda a Torroella de Montgrí. Amb noves cares a la banqueta, tant a nivell tècnic com de jugadors, i amb unes graderies amb força públic blanenc🖤💛🏀.

Una primera part on hem anat a remolc de l’equip local, el qual dominava el rebot i s’avançava en el marcador amb molt d’encert i eficàcia en el tir exterior. Els nostres demostraven un joc descarat i vistós, però amb mancances en el rebot defensiu i ofensiu. Hem arribat a mitja part guanyant per la mínima 34-36.

A la segona part les millores defensives han marcat el desenvolupament del matx, ja que les bones intercepcions i els balanços defensius han propiciat bons contraatacs i encertades decisions de tir, que han permès que marxéssim en l’electrònic fins el definitiu 64-87.

A seguir treballant de valent panteres!!!!

Avui també era una jornada especial ja que estrenàvem la nova equipació de joc i samarreta d’escalfament. 💪🖤💛🏀

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.