Ens motoritzem!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Club Bàsquet Blanes ha tancat un acord amb Opel per l’adquisició de dos flamants furgons ZAFIRA LIFE a través d’un renting de 4 anys, per realitzar els desplaçament dels equips de l’entitat.

Els vehicles, que encara s’han de rotular amb els colors i logos del club, compten amb 9 places (conductor + 8 passatgers). És l’inici d’un gran projecte per tal de realitzar el desplaçament de tots els equips del club que en aquesta primera temporada només afectarà a 3 equips per jornada.

La idea que es posarà en marxa en la primera jornada de 2020, és que tots els jugadors i jugadores dels equips que es desplacin en els furgons abonin un mínim de 10€ per desplaçament, essent obligatori. D’aquesta manera es cobrirà la despesa del rènting.

A més, es contribuirà a una major cohesió grupal, a facilitar els desplaçaments dels jugadors i jugadores a les famílies i a reduir l’impacte medioambinetal en utilizar únicament dos vehicles pels desplaçaments.

Si el projecte funciona, a partir de la següent temporada (setembre 2020), s’adquiririen 4 furgons més, perquè la totalitat dels equips dels club realitzés els deplaçaments en els partits fora de casa.