Ens motoritzem!!!

El Club Bàsquet Blanes ha tancat un acord amb Opel per l’adquisició de dos flamants furgons ZAFIRA LIFE a través d’un renting de 4 anys, per realitzar els desplaçament dels equips de l’entitat.

Els vehicles, que encara s’han de rotular amb els colors i logos del club, compten amb 9 places (conductor + 8 passatgers). És l’inici d’un gran projecte per tal de realitzar el desplaçament de tots els equips del club que en aquesta primera temporada només afectarà a 3 equips per jornada.

La idea que es posarà en marxa en la primera jornada de 2020, és que tots els jugadors i jugadores dels equips que es desplacin en els furgons abonin un mínim de 10€ per desplaçament, essent obligatori. D’aquesta manera es cobrirà la despesa del rènting.

A més, es contribuirà a una major cohesió grupal, a facilitar els desplaçaments dels jugadors i jugadores a les famílies i a reduir l’impacte medioambinetal en utilizar únicament dos vehicles pels desplaçaments.

Si el projecte funciona, a partir de la següent temporada (setembre 2020), s’adquiririen 4 furgons més, perquè la totalitat dels equips dels club realitzés els deplaçaments en els partits fora de casa.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.