Fanta, molts ànims!!!

Dissabte passat, en la prèvia al partit del Campionat de Catalunya júnior femení de primer any entre el Club Bàsquet Blanes i el GEIEG Uni Girona, les jugadores i staff tècnic del júnior B femení blanenc van sorprendre a la seva companya Fanta en obsequiar-la amb una samarreta de recolzament i ànims per la operació a la que s’ha de sotmetre properament.

La Fanta es va emocionar quan va veure com  les seves companyes Paula Lucio, Ami, Jorgina, Carme, Laia Pérez, Mireia, Laia Zambrano, Queralt, Paula del Rio, Ainhoa, Juno i Irene, i els seus entrenadors Jordi i Paula, portant posada la mateixa samarreta de suport, li van fer entrega de la seva per tal de donar-li forces per afrontar la intervenció quirúrgica a la que ha de ser sotmesa a l’Hospital Comarcal de Blanes al seu genoll dret per la ruptura dels lligaments creuats, que va patir la temporada passada.

L’operació, encara sense data, s’afegeix a la mateixa lesió al seu altre genoll, tot i que en aquest cas el mètode de recuperació serà més conservador i no caldrà intervenció.

Actes com aquest realcen els valors de l’esport i del bàsquet, i defineixen la pinya d’aquest equip i la grandesa de les persones que el formen.

Des del club ens hi afegim… FANTA, molts ànims!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.