La infermeria del cadet B femení s’emplena

L'equip perd temporalment fins a quatre jugadores per lesions i afectacions físiques

El cadet B femení està de mala ratxa pel que fa a lesions de les seves integrants. Fins a quatre jugadores de l’equip entrenat per la Núria i en Marc estan en fora de joc per culpa de lesions i afectacions físiques. Són la Jana, la Martina, la Maria i la Marina.

Jana Viñolas

La primera en caure va ser la Jana Viñolas que es va lesionar en el partit que l’enfrontava al Boet Mataró el dissabte 9 d’octubre al matí a Mataró. La Jana en una acció del partit va notar com el genoll li fallava i anava per terra. Conseqüència… ruptura parcial del lligament anterior del genoll dret que la farà estar amb l’articulació immobilitzada una bona temporada. Com a mal menor no caldrà passar pel quiròfan i amb un mètode més conservador podrà recuperar-se.

Paral·lelament a la lesió de la Jana, la Martina Valle també ha hagut de parar per problemes a l’esquena que necessitarà descans i treball al físio.

Diumenge passat al matí, mentre ajudava en el partit del cadet A femení davant el Lloret, la que es va lesionar va ser la Maria Ortíz, que després de realitzar una entrada a cistella va recolzar malament el peu esquerre al caure i se’l va regirar dislocant-se la tíbia.

Maria Ortiz

La Maria va passar pel quiròfan fa dos dies a l’Hospital Comarcal de la Selva de Blanes on li van reduir la dislocació i li van fixar l’ós amb quatre agulles que haurà de portar quatre setmanes. Un cop passat aquest temps li retiraran les agulles i podrà començar la rehabilitació que s’allargarà unes quantes setmanes més.

La quarta jugadora afectada és la Marina Duran que pateix una afectació al cartílag del genoll i haurà de fer repòs i fisio per recuperar l’articulació.

A totes molts ànims i molta força per tal que tinguin una bona recuperació i puguin ajudar a l’equip ben aviat.

Esperem que la mala ratxa acabi aquí.

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.