Nova trobada virtual dels entrenadors/es del club

Ahir dijous al vespre els entrenadors i entrenadores del club van realitzar una nova trobada virtual a través de l’aplicació ZOOM.

En Joel i en David, coordinadors dels equips federats, van sorprendre als assistents virtuals convidant a en Cesc Senpau, entrenador i coordinador del nostre club durant molts anys i actualment a Llívia, treballant en un projecte engrescador pel bàsquet de la Cerdanya.

De la ma d’en Cesc Senpau es va introduïr el tema a tractar a la trobada: “Perquè som entrenadors/es?” i es va crear un interessantíssim diàleg analitzant les diferents vessants que ha de tenir un bon entrenador: formador, aprenent i  col·aborador.

La reunió programada per una hora es va allargar a dues, fins i tot amb una pròrroga final pels més reticents a anar a dormir.

Amb activitats com aquesta es demostra l’implicació dels nostres tècnics i tècniques de seguir treballant pel club tot i les circumstàcies adverses ocasionades del COVID-19. Seguim creixent i res ens atura!

També volem agrair a en Cesc la seva predisposició a participar en l’activitat i col·laborar amb el club, en el qual saps que vas deixar una gran empremta, tant a nivell tècnic com personal.

Gràcies Cesc, les nostres portes sempre resten obertes!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.