Afectació a les quotes de l’Escola de Bàsquet

Primer de tot volem expressar el desig que totes les persones que formem part de l’entitat, entrenadors/es, jugadors/es, familiars, etc., gaudiu d’un bon estat de salut i per els qui s’han vist afectats pel COVID 19, desitjar-los una ràpida recuperació.

La pandèmia ens està afectant a tots i des del club volem transmetre el nostre suport a les famílies que degut a la situació de l’aturada de l’activitat econòmica de moltes empreses i les conseqüències que se’n deriven es trobin en un moment difícil. Desitgem poder recuperar-nos i tornar a la normalitat el més aviat possible.

En aquest context, la junta directiva del club ha decidit NO passar el cobrament de la quota del mes d’abril dels jugadors/es de l’Escola de Bàsquet a l’espera de veure com s’acaba resolent tota la situació de l’estat d’alarma i confinament, i si cal aplicarem la mateixa mesura al mes de maig.

Les activitats que el club organitza a l’Escola de Bàsquet tenen un caràcter diferenciat a l’activitat dels nostres equips federats en tractar-se d’una extraescolar. Entenem que pot ser considerat com un servei i per tant si no es pot realitzar l’activitat, no té sentit cobrar els rebuts. En contraposició, els equips federats tenen unes despeses estructurals fixes que no depenen de l’activitat.

Confiem en que aquesta decisió sigui ben entesa i acceptada per tothom.

Ja per acabar, expressar el nostre desig que ben aviat ens puguem tornar a veure per les pistes. De ben segur que els jugadors/es s’agafaran amb més ganes que mai el tornar a l’activitat.

Ànim i endavant!!

Junta Directiva Club Bàsquet Blanes

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.