Resum

Nova derrota amb pinzellades de bon joc i bons moments en defensa

Podria ser que en aquest partit no hem perdut tantes pilotes. Podria ser que hem capturat més rebots. Podria ser que el nostre balanç defensiu en molts moments ha funcionat. Podria ser que hem tornat a anar de menys a més. I podria ser també, que en alguns trams del partit hem mogut la pilota amb dinamisme i com un equip.

FICTICI o REAL?

Això ha sigut real. Així ho demostren els parcials del tercer i quart períodes 17-16 i 15-16. Sense abaixar el cap hem seguit lluitant, complicant les coses al rival.

Però també ha sigut real el parcial del primer quart, 10-29, on les nostres badades defensives, han propiciat varis contraatacs del Vilablareix. Ells també han estat més encertats, i nosaltres, ans al contrari, hem fallat moltes cistelles fàcils que han anat posant distància en el marcador.

És real doncs, que s’han fet coses millor que en altres partits, però no suficients per aconseguir la victòria.

Si ens concentrem sobretot en la defensa durant TOT el partit i millorem el nostre encert a cistella guanyar els partits ja no serà quelcom fictici, sinó que es convertirà en una Realitat.

Agraïm el suport de la grada que ha animat durant tot el partit.