Resum

Comencem aquest 2024 amb derrota i constatem que encara queda molt camí per recórrer

Partit fluix dels nostres, especialment el dos primers períodes, on hem sortit a mig gas, hem estat molt poc encertats de cara a cistella i ens han cosit a contraatacs, els quals hem sigut incapaços de contrarestar amb una bona defensa.

El tercer i quart períodes hem millorat pel que fa al marcador (parcials de 15-17 i 14-16), però els vint-i-un punts d’avantatge aconseguits pel CESET a la mitja part feien pràcticament impossible la remuntada.

En general, la tònica dels darrers partits. Molt tous en defensa, amb un balanç defensiu inexistent, molt poc domini del rebot, permetent al rival encoratjar-se i aconseguir cistelles fàcils. En atac hem aconseguit en alguns moments practicar el que s’entrena entre setmana aconseguint en la segona part algunes bones cistelles.

Equip no defalliu i seguiu treballant dia a dia. Rendir-se no és una opció. Treballeu i persevereu!
“La perseverança no és una carrera llarga, són moltes carreres curtes, una darrera l’altra”. Ens queden doncs moltes carreres curtes els propers mesos que segur que amb esforç anirem superant!