PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA D’ENTRENADORS I DELS TALLER DE FORMACIÓ PER CATEGORIES

Aquesta temporada 2022-23 el Club Bàsquet Blanes ha arrancat amb una novetat important i molt esperada, l’Escola d’entrenadors/es del Club Bàsquet Blanes. És un projecte que durant temps s’ha anat gestant al Club i a la Direcció Esportiva, amb la il·lusió de convertir-se en un dels pilars esportius del nostre Club. Se centrarà a donar suport al col·lectiu d’entrenadors/es, amb un programa formatiu dissenyat per compartir un seguit de metodologies de treball que pretenen millorar els entrenaments i posada en escena als partits.

L’Escola vol fomentar un seguit d’activitats encarades a la formació, la cohesió i la generació d’un espai d’interacció i confiança. El treball es dividirà per trimestres, presentant en cadascun d’ells una temàtica que s’abordarà des d’un punt de vista pràctic, a pista, al vostre costat. Als inicis dels trimestres es portaran a terme tallers pràctics per categories per presentar la temàtica i la manera com treballar-la. Al llarg de tot el trimestre es farà l’acompanyament a pista, i per finalitzar, es prepararà una píndola formativa per fer un bon tancament del cicle formatiu del trimestre. Paral·lelament, durant l’any també anirem fent algunes propostes d’activitats que esperem que siguin molt ben rebudes pels nostres entrenadors/es.

Actualment s’ha celebrat dos taller formatius per les categories mini, i pre-infantils i infantils, els passats dies 3 i 17 d’octubre, amb molta implicació per part de tots els entrenadors/es i esportistes. En un ambient de treball i formació, els nostres esportistes van poder gaudir i treballar de valent, continuant fent petites passes en el seu creixement personal i esportiu. Per part dels entrenadors i entrenadores, continuen el seu programa formatiu intern, dins l’estratègia del Club per apostar clarament pels seus entrenadors i entrenadores. El pròxim dia 31 està prevista la celebració del tercer taller formatiu amb les categories cadets.

 

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.