Regal per en Gastó i la Caterina en el seu trentè aniversari

Dimarts passat al matí, diada de Santa Anna, i durant un dels actes de la Festa Major, la Colla Gegantera de Blanes va celebrar el seu 30è aniversari. Van presentar davant l’Ajuntament, els gegants restaurats amb la seva nova vestimenta i complements.

El Club Bàsquet Blanes, com a entitat esportiva representativa i històrica de la nostra població, va voler acompanyar-los fent un reconeixement a l’entitat gegantera pels seus anys de treball a favor de la nostra cultura i tradicions.

El president del club, Joan Burcet, i la secretària, Sònia Viñolas, els hi van fer entrega de dues samarretes de la nova equipació de la propera temporada 22-23, amb el nom dels gegants: en Gastó i na Caterina.

Moltes felicitats!!

 

El nostre agraïment a @aitorroger per les magnífiques fotografies.


0 0 vots
Valoració
1 Comentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Colla Gegantera de Blanes

Ei, que no va ser diumenge passat, va ser dimarts! També era festiu, Santa Anna, i vam presentar la nostres noves vestimentes després de passar per maquillatge. Enguany celebrem els 30 anys i ens havíem de posar ben elegants per a l’ocasió. Moltes gràcies, Club Bàsquet Blanes, per aquest regal d’aniversari, tot un detall!
En Gastó i na Caterina

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.