Cròniques i imatges de la jornada del 5 al 8 de maig de 2022

Sènior A masculí

MURALLA ÒPTICA BLANES: 91
ASFE: 72

Treballada i important victòria del nostre sènior A masculí en la lligueta de permanència

Aquest resultat ens dóna un impuls anímic per afrontar els difícils encontres que se’ns presenten en properes jornades. El matx no ha començat gens bé per les nostres panteres, que han hagut de remuntar un desavantatge negatiu a l’electrònic, 15-18.

El segon quart ha estat la clau de la victòria blanenca, 28-12, fent un tomb de 180°. Un bon equilibri defensiu-ofensiu ha permès trobar unes bones posicions de tir, millorant en escreix els percentatges en tir exterior envers altres partits, 12 de 30. Els canvis des de la banqueta amb jugadors recuperats de lesions, donaven aire fresc al joc local aconseguint mantenir en tot moment la diferència i no donant peu a l’equip visitant a apropar-se en el marcador, 22-17 i 26-25 en el tercer i quart períodes.

Avui la grada ha tingut un toc personal mostrant una bandera del club que ocupava la totalitat d’una de les grades de la pista vermella. Moltes gràcies pel suport mostrat, sou un revulsiu per l’equip💛🖤💪🏀

Sènior  FEMENÍ

ICEIGRUP BLANES: 50
C.B. CALAF: 40

Important victòria

Partit on hem anat per davant en els dos primers quarts amb bon joc i encert, posant-nos 28-15 en el marcador.
Un tercer quart amb empat de punts, i un últim quart fluix i amb algunes errades, així i tot, ens hem endut la Victòria.

Avui a l’inici de l’escalfament hem entregat la samarreta de suport a la nostra Paula que la tenim lesionada.

I com sempre, agrair a les nostres juniors A el seu ajut.

Gràcies a tota la grada per al vostre suport.
Força panteres!! 💪🏻💪🏻 Força Blanes!!!🏀💪🏻🏀

Ah!!! Recordeu, comptem amb el vostre suport el pròxim dia 15 de maig a les 18.45 h a Calella.

Sènior C masculí

CESET: 51
C.B. BLANES: 68

Malgrat les baixes fem un pas de gegant cap al campionat de lliga

Partit complex per al nostre sènior C masculí el d’aquest cap de setmana, no per la dificultat del matx, sinó per la quantitat de baixes que acumula l’equip. Tot i això, el Blanes ha encarat molt bé el partit, fent un joc molt tranquil (en alguns moments massa, fins i tot), però molt efectiu, deixant al CESET sense cap mena de possibilitat per emportar-se la victòria. Cal destacar també la confiança des de la línia de tres, fet que ha permès distanciar-nos molt ja en els primers quarts del partit.

Cal sumar una victòria més per confirmar la primera plaça de la lliga i endur-nos el campionat. Esperem que així sigui el diumenge vinent i a casa nostra.

Som-hi panteres! 🖤💛

SOTS-25 masculí

C.B. SANT NARCÍS: 98
C.B. BLANES: 36

Àmpliament superats

Partit sense història davant un rival que ha imposat la seva millor condició física. L’equip, amb només set jugadors per rotar, ha competit fins l’inici del tercer quart però d’aquí fins el final els gironins han passat per sobre dels blanencs de manera contundent.

C.B. BLANES: 34
C.P. SANTJOANENC: 32

Victòria amb resultat d’una altra època

Partit ajornat recuperat de la jornada 22 on l’equip, amb set jugadors per afrontar tot el matx, ha aconseguit remuntar un partit que no dominava i on ha predominat el desencert per part dels dos equips.

SOTS-25 FEMENÍ

C.B. ONYAR: 41
C.B. BLANES: 43

Victòria per acabar

Última jornada de la lliga regular de les nostres Sots-25, amb una important victòria contra un rival difícil, amb un perfil similar a nosaltres i que ens deixa terceres de la classificació de la Lliga Territorial de Girona Sots-25, tot i els factors en contra que hem hagut d’anar superant cada setmana, per les baixes per estudis, per pràctiques, per feina, per l’escassa ajuda d’equips inferiors i per la falta d’entrenament.

Posem fi així a la segona temporada d’un Sots-25 femení que va néixer, en gran part, gràcies a un grup de jugadores que estimen el bàsquet i que van lluitar per mantenir-se unides i donar cabuda a altres jugadores com elles que, malgrat les obligacions de la vida adulta, no es volien allunyar de les pistes.

A títol personal, i fora de crònica, només puc donar les gràcies per haver-me donat l’oportunitat de compartir banqueta amb elles, per haver-les vist disfrutar,  cridar, plorar, animar i madurar en el camí i felicitar-les per l’esforç i la constància. Sou un gran grup de persones! 💛🖤

JÚNIOR A masculí

C.B. SANT NARCÍS: 60
C.B. BLANES: 75

Últim partit de lliga i victòria molt ben treballada

Primer quart igualat amb lleuger avantatge del Blanes i encert en atac en el segon que ens ha permès arribar al descans 32-39.Tercer quart on hem sentenciat el partit amb bona defensa i marcador 40-59. Últim quart on hem aconseguit ampliar avantatge i darrers minuts on el Sant Narcís ha pogut maquillar el marcador final.

En conjunt molt bon partit on no hem donat opcions al Sant Narcís que han premut fins que s’han vist amb opcions.

Força Blanes !! i seguim!! 🏀🏀🏀

JÚNIOR A FEMENÍ

SANT QUIRZE: 45
C.B. BLANES: 56

Bon partit del Blanes amb una bona concentració

La bona defensa i l’encert ha fet que el marcador sempre estigués el nostre favor i en cap moment ha semblat que perillés el partit.

Gràcies a la Juno del júnior B femení per venir a ajudar.

Seguim treballant! 💛🖤💛🏀🏀🏀

JÚNIOR B masculí

U.E. CELLERA AMER LES PLANES: 59
C.B. BLANES: 42

Un mal inici marca la resta del partit

Hem tingut sempre opcions en el partit però en ha mancat organització en el joc. Joc irregular del nostre júnior B masculí, que tot i la derrota ha mostrat una faceta lluitadora, no donant per perduda cap pilota en el matx. Al primer quart, 20-9, han sortit cohibits i amb les idees poc clares. El segon quart ha estat de domini blanenc, 11-15, amb encerts des de qualsevol posició. El tercer i el quart, 17-8 i 11-10 respectivament, han mostrat unes panteres que volien però no podien superar el joc local.

Toca seguir treballant 🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. CORNELLÀ: 28
C.B. BLANES: 60

Nova victòria en aquesta fase de grups

L’equip sense fer un gran joc ha anat de menys a més. Rival incòmode que en moments ens han superat en rebots importants.
A partir del segon quart el joc ha anat millorant acabant la mitja part 16-30.

Moltes baixes en l’equip que aquest cop ha estat recolzat per la participació en la victòria de l’Helena i la Mar del Cadet B, moltes gràcies.

A la segona part millora en el joc i encert a cistella, assolint una diferència important al marcador.
Felicitats. Ara només quedar finalitzar aquesta lliga amb un ple davant el rival més fort del grup, Mataró.

Som-hi que ho aconseguireu. Força Blanes 🏀💛🖤

CADET A FEMENÍ

C.B. BLANES: 63
BÀSQUET VILAFANT: 61

Les nostres panteres s’han endut la victòria en els últims segons del partit

Després del resultat del partit en el seu camp les nostres han sortit una mica confiades, però des del primer moment l’equip rival s’ha mostrat agressiu en defensa i atac i amb molt encert a cistella. Les nostres no han abaixat braços i han lluitat i plantat cara mantenint-se en el partit i això s’ha vist en el marcador, ja que durant tot el partit els dos equips han estat molt igualats, punt amunt punt avall, fins i tot en dos períodes s’ha finalitzat amb igualtat a punts.

Aquests partits ens han de fer veure que a l’igual que nosaltres anem progressant a mida que passa la competició, els equips rivals també ho fan i que no ens poden confiar dels resultats anteriors.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

CADET B FEMENÍ

C.B. BLANES:65
NOU BÀSQUET OLESA: 51

Partit on han tornat les nostres panteres en una gran victòria, aconseguida en un primer temps brutal de les nostres on han aconseguit fer posar la pell de gallina amb el joc. Àgil, creant jugades i amb un gran encert de cara a cistella, el primer temps va acabar amb parcial de 26-10 contra un Olesa que va quedar totalment descol·locat.

El joc blanenc, amb una bona defensa i les ràpides sortides al contraatac, va funcionar molt bé arribant a cistella amb gran encert.

Els tres quarts següents van anar perden força, no en la intensitat però si en moments puntuals en la presa de decisions.

La lectura final és genial noies 👏🏻👏🏻, seguiu treballant igual amb l’ajuda dels vostres entrenadors i aconseguirem gaudir de l’esport que tant ens agrada. 💪🏼💪🏼

Visca el bàsquet!!!
Visca les nostres panteres!!! 🖤💛🖤💛🏀

INFANTIL masculí

DIAGONAL MAR: 71

Victòria en una pista molt complicada amb un rival molt crescut i agressiu

El Diagonal és el cuer de la classificació i donada la lluita i encert que ha mostrat avui és un bon termòmetre de lo competitiva que és aquesta lliga interterritorial. Els panteres s’han anat sobreposant a base, sobretot, de coratge i han acabat remuntant als últims minuts  de partit.

Un patiment amb un bon joc i un bonic final.
Força  Blanes!

PRE-INFANTIL masculí

B.C. TORROELLA: 50
C.B. BLANES: 64

Un partit complert porta a la victòria

Bon partit de les panteres, molt concentrats i amb bona pressió defensiva. Hem dominat el rebot tant en atac com en defensa. Un bon treball d’equip amb molt bona circulació en atac i també ajuts en defensa.

Tot i el resultat final, ha estat un partit competit. Molt bona feina panteres!

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BLANES: 50
C.B. GUÍXOLS: 4

Partit guanyat

Avui el partit no ha estat gaire difícil, al Guíxols els hi ha fallat l’encert a cistella. També dir que les nostres panteres han jugat bastant bé, s’ha notat un canvi amb els partits anteriors i han aprofitat totes les oportunitats.

Orgull

Segon partit amb el Girona en una setmana i aquest ha estat ben diferent al de la setmana passada. Les panteres han plantejat una bona defensa que incomodava al rival i no els permetia fer cistelles fàcils. Tot i així en alguns moments s’han pogut distanciar al marcador i han pogut anar fent forat.

A destacar la bona defensa plantejada i el desacomplexament dels nostres jugadors que en tot moment han competit i han intentat desbordar a un rival molt superior al que no han deixat tancar marcador. També ha estat molt simptomàtic la quantitat de tirs lliures que s’han tirat avui, el que denota la lluita sota cistella i la intensitat en el joc.

L’últim quart ha estat demolidor per nosaltres ja que no hem aconseguit fer cap punt i ha estat el que ha acabat per posar aquesta diferència real de 50 punts.

Tot i la derrota, les sensacions són bones i els nois acaben cada partit amb moltes ganes de seguir aprenent i competint. Aquest és el camí, panteres! 🖤💛

MINI A FEMENÍ

ESCOLÀPIES FIGUERES: 67
C.B. BLANES: 58

La baixa de ritme final fa que s’escapi el partit

Partit molt igualat durant gairebé tot els quarts davant un rival agressiu que ens ha complicat el joc.
En el últim temps hem baixat el ritme i la balança ha anat a favor de les noies del Figueres. Les Panteres han fet una bon treball en equip amb bones jugades i han lluitat totes les pilotes.

Les nostres jugadores aquesta temporada han fet una molt bona progressió, gràcies al seu esforç i a la feina ben feta dels seus entrenadors i entrenadores.

Hem de seguir treballant.
Força Panteres!!! 🏀💛🖤

MINI B masculí

C.B. BLANES: 41
C.B. GUÍXOLS: 69

En lluita pel primer lloc no n’hi ha prou amb les ganes

Partit molt igualat fins a mitja part. L’equip local no pot desplegar el seu bon joc davant d’un Sant Feliu que surt a pressionar des del primer minut. Els panteres no van saber adaptar-se a les característiques del rival. L’arbitratge permissiu afavoreix a l’equip que millor sap treure profit de la situació i, en aquest cas, és el Sant Feliu qui amb astúcia treu avantatge.

El bon moviment de pilota de l’equip visitant descol·loca al mini B masculí. Sentiment d’impotència i de frustració a la banqueta en veure que el partit s’esmuny entre les mans.

Una caiguda no és una derrota. En la lluita pel primer lloc l’equip de Sant Feliu s’emporta la victòria. Encara ens queda jugar al seu camp. Toca reflexionar, aprendre dels errors i transformar la frustració en esperit de superació.

MINI B FEMENÍ

CCE MONTESSORI-PALAU: 55

Primera derrota en aquesta segona fase

Partit disputat on en alguns períodes hem anat per davant, però la falta d’encert a cistella i la manca de caràcter defensant han acabat donant la victòria a les rivals.

Cal seguir treballant per millorar!
Força Blanes i força Panteres!

MINI C masculí

C.B. BLANES: 45
C.B. GUÍXOLS: 62

Partit per aprendre

Derrota bastant clara davant un equip que, tot i tenir poc encert a cistella, si tenia una bona defensa. ,Les nostres panteres estaven cansades i despistades.

Ànim perquè de tot s’aprèn i teniu molta força, que demostreu partit a partit.
Força petites panteres 💪 💪!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.