Resums de la jornada del 23 i 24 d’octubre de 2021

Resums i imatges dels partits del cap de setmana del 23 i 24 d'octubre de 2021 dels equips federats del Club Bàsquet Blanes.

Sènior A masculí

C.B. BLANES: 73
C.B. VIC: 84

Bon partit tot i la derrota

Al nostre davant, un equip jove amb molt de potencial físic i invictes a la lliga. El resultat final no ha reflectit el tarannà i la igualtat del matx. Les panteres sempre han estat actives, mostrant intensitat i solidesa en el seu joc, tot i veure’s per sota en el marcador. Bones connexions, contraatacs ràpids i una sòlida defensa ens ajudaven a contrarestar les embranzides de l’equip visitant.

El Vic amb alçada i potencial, s’ha vist sorprès amb un bon joc i defensa interior dels nostres, desencadenant un nerviosisme que han sabut resoldre, endollats en tir exteriors. La grada amb molt de jugador/a base, ha gaudit del joc blanenc i ha animat en tot moment.

Gràcies per ser-hi. Tots junts fem club💛🖤🏀

Sènior  FEMENÍ

C.B. TORELLÓ: 45
C.B. BLANES: 34

Al final noten el cansament

Partit que es plantejava difícil per falta de jugadores. La manca d’encert de cara a cistella i de rotació a la banqueta, fan que anem durant tot el partit a remolc. Tot i així, a manca de 5 minuts per acabar el partit, anem per davant al marcador, però el cansament va fer que les rivals tinguessin tirs fàcils que acabarien en cistella. Un parcial de 13-2, fa que finalment el partit se l’emportin les de Torelló.

Partit amb sis jugadores sèniors, dues sots-25 i una júnior. Agrair l’ajuda de l’Ana, la Núria i la Laura.

Seguirem treballant!🖤💛🏀

Sènior B masculí

C.B. BLANES: 64
C.B. GUÍXOLS: 58

Partit fluix de l’equip que s’ha contagiat del joc de l’equip visitant

Una defensa zonal durant tot el matx dels de Sant Feliu de Guíxols i el nostre poc encert en el tir exterior i en les poques penetracions realitzades han comportat que tot el partit hagi anat frec a frec, fins que en el darrer minut hem fet un parcial de 6-0, que finalment ens ha permès endur-nos la victòria.

Victòria plàcida a Palafolls

Partit molt còmode per part dels blanencs que des de bon inici han imposat la seva dinàmica. La defensa a tot el camp, els contraatacs i la circulació de la pilota han permès a les panteres anotar amb facilitat i sentir-se bé sobre el parquet.

Al descans el Blanes ja anava més 20 per sobre del marcador i el partit semblava ja decantat pels visitants. Malgrat això, a l’últim quart el Palafolls ha augmentat la intensitat defensiva i, sobretot gràcies a l’encert de cara a cistella, ha retallat distància però ha sigut insuficient per poder capgirar el marcador.

El sènior C segueix amb la dinàmica positiva i tot l’equip espera prolongar-la el màxim de temps possible. Som-hi Blanes, endavant panteres! 💛🖤

SOTS-25 masculí

C.B. LA VALL D’EN BAS: 92
C.B. BLANES: 63

Derrota clara

Partit difícil el que han jugat els nostres nois amb un bon començament i un final irregular.
Encara s’han d’acabar de conèixer del tot per poder jugar con un equip on tots juguin a una.

Seguim treballant, força panteres🏀🏀💪🏼

JÚNIOR A FEMENÍ

C.B. VILASSAR DE MAR: 74
C.B. BLANES: 72

Derrota a la pròrroga

Inici del partit molt espès amb un segon quart molt dolent on només hem fet quatre punts en tot el quart.
A la segona part hem sortit molt millor en defensa i hem remuntat acabant el partit en empat.

A la pròrroga la falta d’encert ha fet que el partit el guanyés el Vilassar.
Força Blanes 💛🖤

JÚNIOR B masculí

C.B. BLANES: 49
C.B. FARNERS: 70

Una mala sortida torna  a ser determinant

A l’equip li convé treballar la seva assignatura pendent, el joc del primer quart, parcial de 8-25 aquest cop, que marca sempre el desenllaç del matx. Quan l’equip es comença a activar en defensa i a ser més ordenat en el seu joc ofensiu s’estabilitza el marcador (9-13, 14-16 i 18-16).

Cal seguir treballant el bloqueig del rebot, ja que quan ens enfrontem a equips amb alçada com el Farners, patim tot el matx.

Tornar a agrair l’ajuda d’en Sergi i d’en Dídac i donar ànims als nostres jugadors lesionats. Força panteres!!!!🖤💛🏀

JÚNIOR B FEMENÍ

C.B. BLANES: 33
C.E.J. L’HOSPITALET: 63

Nova derrota davant un bon equip

Les nostres han lluitat fins a la mitja part. Després han estat superades clarament. Bona feina però encara estem lluny de la victòria. Continueu treballant que arribaran els objectius.

Força Blanes 🖤💛🏀

CADET masculí

C.B. BLANES: 42
C.B. GUÍXOLS: 54

Millora tot i la derrota

Partit molt igualat des de l’inici, arribant al descans amb el marcador 24-26.

Un parcial de 4 a 9 al tercer quart va permetre a l’equip rival treure un avantatge de set punts que va poder mantenir fins al final del partit.

S’ha lluitat el partit tota la estona, però hem de seguir treballant encara que les sensacions són que anem millorant partit a partit.

Força Blanes!!!
Força Panteres!!!

CADET A FEMENÍ

C.B.U LLORET: 64
C.B. BLANES: 48

Primera derrota d’aquesta temporada davant d’un rival que ha sortit a per totes des del primer moment

Ha costat molt entrar i seguir en el partit. Els errors en defensa i les pèrdues de pilotes han provocat que l’equip rival anés marcant diferències a mida que transcorria el partit.

A l’inici de la segona meitat semblava que les nostres panteres sortien amb ganes de plantar cara i han arribat ha escurçar les diferències a sols tres punts. Però de nou la falta d’intensitat, els errors en les passades, rebots i la falta d’encert sota la cistella han fet efecte provocant un desànim i falta d’actitud general en l’equip que les rivals han sabut aprofitar per endur-se la victòria.

Cal seguir treballant i no donar-nos per vençudes encara que les coses no surtin com ens agradaria.
Força Panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

INFANTIL masculí

NOU BÀSQUET OLESA: 60

Victòria tot i el partit apàtic del Blanes

Partit espès del Blanes, que tot i així s’ha endut la victòria contra un rival esperonat fins al final. La pilota s’escapolia contínuament dels dits dels panteres, i ha  faltat  rebot i intensitat defensiva. Més enllà del 8 a 0 dels tres minuts inicials no s’ha jugat gaire bé i el resultat final és del  tot just.

INFANTIL FEMENÍ

C.B.U. LLORET: 6
C.B. BLANES: 56

Partit plàcid a Lloret

Les locals van lluitar amb molta intensitat i van voler treure avantatge d’un terreny de joc més petit que les pistes de Blanes, però on les nostres jugadores, malgrat no sentir-se còmodes van saber adaptar-se. En el moment en que van veure que es distanciaven al marcador, lluny de relaxar-se, van saber aprofitar el moment per posar en pràctica part de les tècniques que els hi han ensenyat en els entrenaments, sobretot buscar el tir lliurat.

Es treu molt bona valoració d’aquest partit perquè s’han pogut posar en practica els aprenentatges en els entrenaments dins del camp de joc amb un rival de veritat.

Molt bona feina💪🏻. Força Panteres 🖤💛🏀

PRE-INFANTIL masculí

C.B. BLANES: 65
BÀSQUET ARBÚCIES: 15

Bon partit des de l’inici fins el final

La primera part ha estat marcada per les errades en el tir i sota cistella. Les darreres tres parts han estat molt bones en aquest aspecte, bona defensa i poques errades en el llançament i sota l’anella.

Es comencen a fer jugades elaborades, ajudes en defensa i bones sortides de la pressió. Continuem així.

PRE-INFANTIL FEMENÍ

C.B. BESCANÓ: 55

Lluiten fins els final

Partit difícil amb un primer període igualat. A partir del segon període ens han anat pel davant de vuit a deu punts. Al tercer hem jugat amb només quatre jugadores per lesió d’una jugadora. La resta dels períodes s’ha treballat molt, corregint errors i intentant molts tirs que no han entrat a cistella.

Agrair a les jugadores del mini el seu treball. Finalment no s’ha aconseguit la victòria però les nostres panteres són unes lluitadores que en cap moment s’han rendit.

Força Panteres. Seguirem sumant.🏀🏀

MINI A masculí

C.B. BLANES: 53
C.B. ADEPAF: 91

Partit complicat davant d’un rival de molta qualitat

Les panteres s’han vist sorpreses per un començament elèctric per part del rival que els ha desconcentrat durant els tres primers quarts. Al quart, hem aconseguit entrar en el partit però la diferència al marcador ja era massa gran.

En termes generals el partit ha estat molt intens, els nostres no han aconseguit plantejar un partit seriós cometent errors en defensa i en el passi i deixant-se guanyar jugades que normalment es resolen sense problema.

Tot i el resultat aquest partit ens ha de servir per poder veure què hem de millorar d’ara en endavant, i estar contents perquè sabem competir quan ens ho proposem.

Seguim treballant per millorar com a jugadors i com a equip.
Força panteres, Força Blanes!

MINI A FEMENÍ

CESET: 72

La victòria s’escapa a l’últim període

Derrota davant un rival fort tot i que les nostres jugadores han lluitat com a Panteres.
Hem anat bastant igualades en punts durant tot el partit, menys a l’últim període on les noies del CESET ens han avançat al marcador.

Ens han perjudicat algunes pèrdues de pilota en atac i arribades a cistella amb poc encert.

Partit trepidant i molt emocionant.
Força Panteres!! 💪🏻💪🏻🏀💛🖤

MINI B masculí

C.B. BESCANÓ: 51

El mini B masculí guanya el seu primer partit

El partit començava amb un primer període abassallador de l’equip visitant. Tot i que al Blanes li ha costat entrar en el partit de mica en mica ha anat guanyant confiança i encert davant la cistella. A l’últim període han arribat amb una bona diferència a favor, però el Bescanó ha recuperat certa distància.

Final emocionant amb el marcador somrient pel Blanes, el que comporta una injecció d’ànims per un equip que ha treballat molt. Bona defensa, recuperació de la pilota i actitud.

MINI B FEMENÍ

C.E. CALDES DE MALAVELLA: 78
C.B. BLANES: 28

Partit dur, contra un rival superior

Veiem cada cop més un equip més cohesionat, amb una gran evolució i que no es rendeix malgrat les adversitats.

Juguem per créixer!
Endavant Panteres!

MINI C masculí

C.B. BLANES: 74
ATHLÈTIC SILENC: 42

Creixen

Avui les nostres petites panteres han demostrat la seva força guanyant aquest partit. Ha sigut un partit molt emocionant i han tingut que donar-ho tot fins al final perquè el Sils no deixava de lluitar, però Blanes te il·lusió, te ganes i es nota partit a partit.

Gaudeixen molt jugant i cada vegada son més equip.
Força petites panteres 💪🏼!!!

INFORMACIÓ !

Hem actualitzat la nostra POLÍTICA DE PRIVADESA. Us instem a revisar-la abans de visitar el nostre lloc web.