B.F. Viladecans vs C.B. Blanes

Pre-infantil femení
vs
07/03/2020
Resultat: 56 - 54

Informe del partit

El pre-infantil femení no para de créixer

Cau per només dos punts a la pista del líder.

Ningú hagués apostat fa tant sols un mes i mig, després de perdre a la Ciutat Esportiva Blanes 9-59 davant del mateix rival, que avui el Blanes disputaria el partit fins als darrers segons.

L’equip ha sortit intens, ambiciós, i tot i les primeres avantatges curtes del Viladecans no li perdia la cara al partit, fins hi tot, quan l’equip del Baix Llobregat ha obert una escletxa de 8 punts poc abans d’arribar al descans. Les noies d’en Cesk i la Dina estaven endollades, tothom aportaba i han començat a creure que podien guanyar el partit, i més quan a mitjans del sisè període s’obtenia el primer avantatge al marcador, tot i ser només per un punt.

D’aquí fins al final, partit d’infart amb diferències mínimes de només dos punts, arribant al darrer minut amb empat a 54. El matx es resoldria amb un cara i creu, i no hi ha hagut sort, però lluny del resultat al marcador el resultat ha estat positiu. L’equip ha competit davant del millor equip de la categoria i està demostrant en aquesta segona volta que no te límit i creix.