C.B. Olot vs C.B. Blanes

Infantil femení
vs
12/06/2021
Resultat: 76 - 45

Informe del partit

Torna l’esperit del grup

Encara no havien passat vint-i-quatre hores del partit a la Ciutat Esportiva Blanes davant de l’Olot, 29-84 per les de la Garrotxa, que ens tornàvem a enfrontar al Pavelló Municipal d’Olot contra el mateix equip.

Les nostres jugadores tenien clar que després de la derrota per 55 punts de diferència a casa la posada en escena havia de ser diferent, i ho va ser.

La intensitat de sortida no va ser la mateixa que a Blanes, van sortir més concentrades, més dures, sabedores que davant d’un rival com l’Olot, que va al límit, no es pot descansar ni un segon.

El primer parcial va ser enganyós, 21-8, perquè la igualtat va predominar però un parcial al darrer minut de 7-0 amb triple inclòs a l’últim segon el va desvirtuar.

Però aquest cop la moral blanenca no es veure afectada. Van treure caràcter, aquest que s’ha de tenir sempre per competir, i van firmar un segon quart molt bo, 17-12, per deixar el marcador a la mitja part 38-20.

L’Olot, tot i dominar per divuit punts de diferència, veia que el rival no semblava el mateix del dia anterior i a la represa van sortir encara més intenses del que en elles ja és habitual. Les nostres jugadores, tot i lluitar com en tota la primera part, es van veure superades en el rebot ofensiu facilitant segones i terceres opcions perquè l’Olot acabés anotant. Aquest fet sumat a alguna pèrdua en la pressió defensiva de l’Olot i un parell de triples locals va tancar el parcial 21-8, i el global 59-28.

Havíem dit que en aquest partit la mentalitat de les blanenques estava forta i ho van demostrar al darrer quart del partit, on van oferir el millor període anotador acompanyat també d’una bona defensa, 17-17 i final del partit 76-45. Trenta-un punts de diferència, molt lluny dels cinquanta-cinc encaixats feia només 22 hores.

Llàstima que acaba la competició perquè l’equip, aquesta estranya temporada, encara no s’havia trobat, i en aquest darrer partit davant l’Olot les sensacions que aquest grup està cridat a fer coses grans van tornar a aparèixer.

Enhorabona a totes les noies i a l’staff tècnic per la temporada. Descansem uns dies  però aprofitem l’estiu per treballar individualment. El curs vinent més i millor.

Famílies… gràcies per ser-hi sempre!!!

Força Blanes, força Panteres!!!