Competició: C.C. Tercera Categoria Fem. - Fase Prèvia - Grup 4

C.B. Blanes — U.E. La Cellera – Amer – Les Planes

Donen millor imatge

Partit de tornada amb l’U.E. Cellera-Amer-Les Planes que ens deixa millor sabor de boca que a l’última jornada.
Les nostres han mostrat una versió més agressiva defensivament i més encertada en atac, i tot i que l’equip visitant sempre ha anat lleugerament per davant al marcador, el sots-25 femení no ha baixat els braços en cap moment buscant la victòria-

Agrair l’ajuda de la Laia i la Juno per suplir les baixes que pateix l’equip.
Seguim 💪🏼🏀🏀🏀

U.E. La Cellera – Amer – Les Planes — C.B. Blanes

Partit per oblidar el d’aquest cap de setmana

Les nostres jugadores acusen tres setmanes d’aturada de la competició, la falta d’entrenament i la baixa forma per grips i constipats.

Fins la mitja part hem estat dins del partit, però un cop iniciat el tercer període no hem estat a l’alçada físicament per competir per la victòria i l’equip contrari ha aprofitat per distanciar-se definitivament al marcador.

Defensa fluixa i percentatge molt baix tant sota cistella, com en tirs lliures. Sense treball a pista durant la setmana és molt difícil assolir un bon nivell per encarar els partits.
Seguim 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — Nou Caulés

La defensa és la clau

Victòria contundent del nostre sots 25 femení gràcies a una fèrria defensa que ha anat en augment durant el partit, arribant a un tercer temps amb un molt bon parcial de 22-2 i un últim 14-4, anul·lant completament l’arribada a cistella d’un equip visitant que no ha baixat els braços fins l’últim segon.

Mica en mica es va notant la bona coordinació i col·laboració entre les jugadores de les blanenques.
Continuem treballant 💛🖤

U.A. Tossa — C.B. Blanes

Victòria plàcida a Tossa de Mar

Bon partit de les sots-25  davant un rival que ens ha deixat jugar el nostre joc de manera còmode, imposant nosaltres el ritme durant tot el partit. Sortides ràpides al contraatac, un bon nivell defensiu i saber atacar la defensa en zona de l’equip tossenc ens ha portat a una nova i no menys important victòria.

Seguim endavant 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — C.B. Farners

Triomf amb emoció final

Treballada i emocionant victòria la que ens han brindat aquest cap de setmana les nostres jugadores davant un rival molt difícil, i que va ser molt superior a l’anada, demostrant així una gran progressió del nostre sots-25 femení, tot i el poc temps de treball.

Després d’un inici brillant, les blanenques han anat per davant del marcador tot el partit, lluitant cada pilota, cada jugada, per mantenir la diferència de punts.

A manca de dos minuts per la finalització de l’últim quart el Farners s’ha posat un punt per davant del marcador per primer cop en el partit,  oferint-nos un final molt emocionant amb important victòria pel nostre equip.

Nou Caulés — C.B. Blanes

S’imposen al darrer quart

Com sol ser habitual, ens ha costat entrar en el partit i jugar el nostre joc, per aquest motiu la major part del temps el marcador ha estat molt igualat, amb una lleugera avantatge sempre per les blanenques. En aquesta ocasió ens ha penalitzat l’atac desordenat i la falta d’encert sota cistella, així com en els tirs lliures. D’altra banda, quan hem estat capaces d’augmentar un punt el nivell de intensitat del joc i l’agressivitat defensiva, hem anul·lat pràcticament l’arribada a cistella del rival.

La manca d’hores d’entrenament durant la setmana per les variades circumstàncies de les jugadores ens obligarà a fer un esforç extra per estar al nivell de la competició, s’ha de seguir treballant! 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — U.A. Tossa

Estrena amb victòria

Ens estrenem a casa amb marcador favorable per les nostres jugadores, tot i que ens ha faltat mentalitat guanyadora i una actitud més ambiciosa davant del joc rival. No ha estat fins entrada la segona part que hem fet un canvi, augmentant la velocitat a la pista, sent les nostres les que marcaven el ritme i agafant l’avantatge al marcador que ens ha permès endur-nos la victòria.

S’ha de continuar treballant! 🏀🏀🏀

C.B. Farners — C.B. Blanes

Primer partit de la temporada amb un resultat desfavorable per a les nostres jugadores, que s’han trobat davant d’un rival més experimentat i físicament superior.

Serveixi aquest partit de punt d’inici per posar a prova el nostre propi equip,  per detectar els punts febles i per treballar les mancances en els propers entrenaments.

Iniciem la nova temporada amb il·lusió, ganes de treballar i de créixer com a equip.
Força Panteres! 🏀🏀🏀