Competició: C.C. Júnior Masc. Interterritorial - Primera Fase - Grup 1

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes

Últim partit de lliga i victòria molt ben treballada

Primer quart igualat amb lleuger avantatge del Blanes i encert en atac en el segon que ens ha permès arribar al descans 32-39.Tercer quart on hem sentenciat el partit amb bona defensa i marcador 40-59. Últim quart on hem aconseguit ampliar avantatge i darrers minuts on el Sant Narcís ha pogut maquillar el marcador final.

En conjunt molt bon partit on no hem donat opcions al Sant Narcís que han premut fins que s’han vist amb opcions.

Força Blanes !! i seguim!! 🏀🏀🏀

C.B. Blanes — A.E. Badalonès

Enratxats

Primer quart molt igualat on els visitants, més intensos tot i la inferioritat física, ens superaven en els rebots. Segon quart on hem pujat el nivell en tots els aspectes del joc, arribant a la mitja part 43-26.

Tercer quart on hem fet el millor joc, provocant moltes errades en el joc visitant. Últim quart on hem baixant moltíssim el joc, sobretot en els últims minuts, però amb un marcador molt favorable.

A tenir en compte joc en fases molt brillant alternat amb fases de pèrdues absurdes i desconnexió per falta de concentració.

Cinquena victòria consecutiva. Continuem al màxim i… força Blanes !!🏀🏀

C.B. Calella — C.B. Blanes

Victòria treballada a Calella

No va ser un partit talentós, però sí amb circumstàncies adverses (interiors amb problemes físics, carregats molt ràpid de faltes, amb tres baixes, etc.), però vam ser sobris i competitius.

Sempre per davant del marcador, amb avantatges curts, mantinguts tot i la zona rival fins al final.

Aquí ens guanyaren… allà la tornem.

C.B. Blanes — C.B. Granollers

Victòria terapèutica

Partit molt igualat sense que cap dels dos equips hagi pogut ampliar avantatges clares al marcador en cap moment. S’han imposat les defenses i poc encert ofensiu, però continuem perdonant massa sota cistella partit darrera partit, s’ha de millorar.

Al final del partit i quan anàvem dos punts per sota i pilota pel Granollers han fallat el tir, pilota llarga al nostre pivot i sobre la botzina llançament de tres in extremis que ha suposat una victòria merescuda que en d’altres partits amb final semblant sempre havia sortit creu.

Continuem treballant, Força Blanes !! 🏀🏀🏀

U.E. Mataró — C.B. Blanes

Els mataronins són superiors

Inici de partit igualat amb intercanvi de cistelles però a mida que passaven els minuts el Mataró ens anava agafant avantatge amb un joc molt treballat a base de bloquejos i finalitzant les jugades amb molt d’encert.

Segona part amb còmoda avantatge dels locals que en cap moment ens ha permès retallar per entrar al partit. Per poder lluitar contra equips així s’ha de millorar tècnicament, joc col·lectiu i finalitzar amb més encert.

Continuem treballant que ja arribaran els resultats. Força Blanes !!🏀🏀

C.B. Blanes — Sabadell Sud C.B.

Partit molt competit i igualat amb alternatives al marcador. Descans 31-31, que ens ha portat a una segona part on hem pogut marxar al marcador de nou punts però que ens han tornat a igualar. 60-60 al final i prorroga. Finalment no hem pogut materialitzar la victòria, manca de confiança a causa dels últims resultats que hem obtingut. Juguem força bé però finalment no rematem.

Quan cada jornada estàs competint així amb els millors equips de la competició i no concretes es mimba la confiança. Ara mes que mai amb l’equip !!

Força Blanes!!🏀🏀🏀

C.E. Sant Nicolau — C.B. Blanes

Derrota dolorosa per la mínima

Bon partit amb ritme frenètic amb un primer quart dominat pels nostres amb reacció local i empat en el marcador al descans. Segona part molt igualada amb intercanvi de cops i molta intensitat. Així arribem als últims 24 segons on anaven 3 amunt al marcador i no vam saber rematar. Darrera posició de pilota per a nosaltres a manca de 2,5 segons i 1 punt per sota que no vam tenir la fortuna de materialitzar. En línies generals bon partit que es decideix per detalls. Com sempre algunes pèrdues de pilota regalades i cistelles fàcils ens van penalitzar. Hem d’aprendre a gestionar aquests detalls, al final una pilota perduda és un partit perdut.

Força Blanes i endavant !!🏀🏀🏀

C.B. Blanes — M. BOET Mataró 3 V.

Bon partit davant l’invicte Boet

Gran treball, sobretot de voluntat física, de constància, inclús en els pitjors moments.
Clau en contra el parcial dels tres minuts inicials del tercer quart. En un partit igualat, amb lleugera inferioritat física i contextual, les petites desconnexions marquen molt.

Virtut avui… seguir i seguir, com la vida mateixa, no defallir, i això ens dóna seguir dins del partit fins el final…
Insuficient avui?…si,…però lliçó pel demà.