Competició: C.T. Cadet Masc. Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1

C.B. Llagostera — C.B. Blanes

Derrota contundent contra un dels equips més forts de la lliga

El partit va començar amb un joc dinàmic per part de l’equip local que aviat va començar a fer notòria la seva superioritat anotant molts punts des de qualsevol posició recolzats por un poderós rebot i un domini constant sota cistella.

Aquesta va ser la tònica del partit, molt superior en tots els aspectes de joc.

Els nostres han lluitat tot el que han pogut però en cada quart la diferencia en el marcador era més gran.
Ara comença la segona fase i hem de donar un pas endavant contra els equips del nostre nivell.

Força Panteres 💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Sant Narcís

Derrota a casa dels nostres que van lluitar fins al final del partit

Encara que afrontàvem el partit amb moltes baixes i tot el resultat, a nivell de sensacions i conceptes ofensius i defensius, aquest és un partit molt més positiu que el de l’anada, on la nostra aparició al partit de la primera volta va ser de pocs minuts.

El treball de la nostra sortida de pilota i de la nostra defensa ha sigut bo molts moments el partit, permetent-nos recuperar pilotes i generar a camp ofensiu.

D’altra banda, el nostre rebot a tots dos costats i l’excés de bot en d’altres ha fet que l’equip rival ens castigués amb contraatacs i sota cistella o en segones oportunitats.

Si seguim treballant amb aquest ritme els bons resultats vindran segur.
Força Panteres!!🏀🏀

C.B. Guíxols — C.B. Blanes

Primer partit de l’any on per falta d’intensitat dels nostres i de ganes l’equip rival, aquest passa per sobre nostre

Hem sortit poc encertats en atac i molt tous en defensa, facilitant l’entrada en el partit a l’equip contrari.
Novament la nostra actitud és el factor que fa decantar la balança cap a l’altre equip. En cap moment hem entrat dins del partit, tots els quarts l’equip rival ens passa per sobre molt fàcilment. Les mides reduïdes de la pista no ajudaven ja que no estem acostumats a jugar en pistes petites.

Ara ens toca ser positius i mirar endavant perquè encara queda molt. Seguirem treballant
Força Panteres !!!!

C.B. Blanes — Bisbal Bàsquet

Gran feina i actitud dels nostres durant tot el partit

Hem estat capaços de marcar el ritme i fer una bona feina en defensa. A la part ofensiva molt bona feina tant individual com col·lectiva.

Era un partit difícil contra un gran rival que a casa seva ens va guanyar de més de 50 punts, en canvi avui hem jugat de tu a tu arribant a guanyar en alguns moments del partit . Hem disposat de l’última possessió per poder empatar o guanyar però no ha pogut ser. Una altra vegada se’ns ha tornat a escapar la victòria .

Cal seguir treballant per millorar alguns aspectes del joc que de bon segur de cara als partits que queden ho aconseguim!!

Força Panteres!!!
🏀🖤💛

C.B.U. Lloret — C.B. Blanes

Derrota amb bones sensacions

El partit començava amb un primer quart molt bó dels nostres que van sortir molt concentrats i amb moltes ganes, i això ens va permetre tancar el primer quart amb un parcial de 7-11.

Al segon quart les coses van canviar i l’equip local va aconseguir remuntar amb una diferència del marcador de 8 punts.

A la tornada del descans les coses van anar a pitjor i van arribar a tenir un desavantatge de 20 punts que al final de l’últim quart els nostres van reduir posant-se a 13 punts de diferència.

Tot i la derrota cal destacar la millora de l’equip.
Som-hi!!!
Força Blanes!!!

C.B. Blanes — CEEB Tordera

Se’ns escapa la primera victòria per molt poc

Partit d’infart on els nostres van sortir molt forts i molt concentrats arribant al final del primer quart amb un clar avantatge de 17-8. Però al segon quart hem baixat la intensitat i ha propiciat la remuntada del rival, 23-24. Durant tota la segona part hi ha hagut una igualtat màxima. A l’última jugada del partit perdíem d’un punt, i malgrat que hem fet una bona defensa i hem robat la pilota, al sortir al contraatac a falta de 7 segons pel final del partit no hem fet cistella.

Hem jugat el millor partit de la temporada, amb un final molt disputat.
S’ha lluitat, enhorabona a tots!
Força Panteres💛🖤

C.B. Farners — C.B. Blanes

Derrota contundent dels nostres contra el rival mes fort de la lliga

El Farners va ser molt superior des del primer minut de partit i va aconseguir passar-nos per sobre d’una manera arrasadora. A cada quart, l’equip local anava augmentant la intensitat la qual ens ha ofegat fins a deixar-nos sense idees.

Seguim lluitant!

C.B. Blanes — C.B. Llagostera

Sense opcions

Nova derrota contundent davant d’un rival més fort, que des del primer minut a imposat un ritme molt alt en defensa i en atac. Malgrat que els nostres han lluitat fins al final la diferència en el marcador ha sigut de més de 50 punts.

Seguim treballant per anar assolint nous objectius.
Força Blanes!!
Força Panteres!!

C.B. Sant Narcís — C.B. Blanes

El Sant Narcís es mostra molt superior

Partit molt difícil dels nostres contra un rival que no va parar de pressionar i fer el seu joc durant tot el partit.
L’equip va sortit amb moltes ganes i molta intensitat que van mantenir durant els 40 minuts. La part positiva és que els jugadors no van abaixar els braços i, tot i la diferència en el marcador, van seguir lluitant.

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

Millora tot i la derrota

Partit molt igualat des de l’inici, arribant al descans amb el marcador 24-26.

Un parcial de 4 a 9 al tercer quart va permetre a l’equip rival treure un avantatge de set punts que va poder mantenir fins al final del partit.

S’ha lluitat el partit tota la estona, però hem de seguir treballant encara que les sensacions són que anem millorant partit a partit.