Competició: C.T. Cadet Fem. Promoció Nivell A - Fase Prèvia - Grup 1

C.E. Onyar — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres en l’últim partit de la temporada que ha deixat un mal regust

Un partit que a priori no presentava gaires complicacions ha donat un tomb en contra en l’últim quart. Durant el tres primers períodes les nostres han estat per davant en tot moment amb bona defensa, un gran encert en els tirs lliures i bones jugades en equip.

Però en començar l’últim quart l’equip ha desaparegut a pista fins el punt de no anotar cap punt. L’equip contrari ho ha aprofitat, i un parcial de 19-0 ho diu tot.

Cal fer reflexió de tota la temporada, tant de totes les coses bones que han passat, de les victòries i de les bones estones, com també aprendre de les derrotes i les errades per seguir millorant.

El més important és haver gaudit del bàsquet.
Força panteres. !!! 🏀💪🏻💛🖤

C.B. Blanes — C.E. Vilafant

Les nostres panteres s’han endut la victòria en els últims segons del partit

Després del resultat del partit en el seu camp les nostres han sortit una mica confiades, però des del primer moment l’equip rival s’ha mostrat agressiu en defensa i atac i amb molt encert a cistella. Les nostres no han abaixat braços i han lluitat i plantat cara mantenint-se en el partit i això s’ha vist en el marcador, ja que durant tot el partit els dos equips han estat molt igualats, punt amunt punt avall, fins i tot en dos períodes s’ha finalitzat amb igualtat a punts.

Aquests partits ens han de fer veure que a l’igual que nosaltres anem progressant a mida que passa la competició, els equips rivals també ho fan i que no ens poden confiar dels resultats anteriors.

Cal seguir treballant.
Força panteres !!! 💪🏻🏀🖤💛

C.B. Salt — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres davant de les primeres de grup

Partit difícil, les rivals han estat superiors en tot moment i les nostres sols han pogut plantar cara durant el primer període on nomé han cedit quatre punts d’avantatge.

A partir del segon període les distàncies en el marcador i la superioritat s’han fet més evidents.

C.E. Palamós — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres en un partit jugat i lluitat des del principi

Durant el primer i segon període l’equip rival sempre a anat per davant en el marcador però les nostres han sabut mantenir-se en el partit i anar ajustant marcador, tot i que ha faltat l’encert a cistella. El tercer període ha sigut per gaudir, les nostres veient que podien han sortit amb molta empenta i ganes, això s’ha vist reflectit amb les jugades, la defensa i sobretot en el marcador ja que s’han arribat a avançar.

Quart període per oblidar, pèrdues de pilota, incertesa en el joc, i les faltes han fet que l’equip contrari és desmarqués fent en cinc minuts un parcial de més de vint punts per cap de les nostres.

Tot i la derrota, plantar cara a les terceres de la classificació diu molt del que es pot aconseguir.

Força panteres !!! 💪🏻🏀💛🖤

C.B. Blanes — C.E. Onyar

Victòria de les nostres panteres del partit aplaçat del mes de gener

El primer període ha sigut bastant igualat arribant a la seva fi amb tres punts de diferència. A partir del segon període les nostres han pogut marcar diferències arribant a la mitja part nou punts amunt. Aquesta s’ha mantingut en el tercer període i part del quart però l’equip contrari, tot i el cansament per ser poques jugadores, han lluitat fins al final i l’encert a cistella a l’últim tram de partit els ha permès  escurçat la diferència a sols tres punts. En l’últim segon  un triple de les nostres ens ha fet tancar l’encontre amb la victòria per sis punts.

Una victòria que ajuda a mantenir la moral alta i seguir lluitant.
Força Panteres !!!💪🏻🏀💛🖤

C.E. Maristes Girona — C.B. Blanes

Derrota de les nostres panteres davant d’unes rivals que han sortit a per totes a la pista per endur-se la victòria

Un primer període per oblidar, el parcial de 31-8 , ho diu tot i ja ha sigut insalvable. Les nostres no han pogut plantar cara a la intensitat tant física com en defensa de l’equip rival.

En el segon i tercer període les nostres han reaccionat i els parcials ens han sigut favorables, però al iniciar l’últim període l’equip rival ha sortit a sentenciar i les nostres han donat el partit per perdut i han deixat de lluitar, arribant al final del partit amb una contundent derrota.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva i de confiança fins el final dels partits.
Força panteres !!💪🏻🏀💛🖤

C.B. Banyoles — C.B. Blanes

Partit amb dues cares

Durant el primer i segon període les nostres panteres han sortit lluitant, plantant cara i amb una actitud positiva i això s’ha notat en el marcador arribant amb avantatge a la mitja part.

A la tornada no semblava el mateix equip, i això ho ha aprofitar l’equip contrari per créixer i marcar distàncies en el marcador fent un parcial de 24-6. La falta d’empenta i l’actitud negativa que sol ser bastant habitual quan no surten bé les coses no han ajudat per tirar endavant el partit. Quan han començat a reaccionar en el últim període ja ha sigut tard, tot i aconseguir escurçar les diferències.

Cal seguir treballant i mantenir una actitud positiva durant tot el partit encara que les coses no surtin com ens agradaria.
Força panteres !!!🖤💛💪🏻🏀

C.B. Blanes — C.B.U. Lloret

Les nostres panteres no s’han pogut endur la victòria en el derbi contra el Lloret

Ha costat connectar en el partit, trencar la defensa de l’equip rival, i la falta d’encert i la pèrdua de pilotes tampoc han ajudat. S’ha finalitzat el segon període a sols tres punts de diferència, però cada vegada que reduïen la distància l’encert en els triples de les rivals marcaven de nou diferències al marcador.

Cal seguir treballant per aprendre i millorar.