Competició: C.C. Infantil Masc. Interterritorial - Primera Fase - Grup 2

C.B. Blanes — La Salle Manresa

Derroten al líder imbatut en el darrer partit

Encert, defensa, esforç i bon joc han portat als panteres a guanyar al líder imbatut de la lliga, deixant papallones a la panxa als jugadors i a tots aquells que  hem gaudit d’aquest equip tot aquest temps. El Manresa ha vingut com sempre a arrasar, i tot portar 50 punts al descans, tenia el Blanes bufant-li el clatell, 44. A la represa ha continuat empenyent el tornado negre-i-groc, i el rival s’ha quedat sense idees ni gasolina.

Felicitats per aquest final de lliga tant bonic. Força Blanes!!!

La Salle Manresa — C.B. Blanes

Planten cara davant del líder imbatut

Avui els panteres afrontaven el pelegrinatge la cova loiolana del líder imbatut de la lliga i han perdut donant la cara en tot moment. El Manresa és un equip molt complert, que tot i la seva estatura moderada, ha jugat com un engranatge ben engreixat que no s’atura.

El Blanes ha lluitat i ha rebotejat (noticia!!!), però també li ha faltat encert. Demà mateix la revenja a casa.

Seran capaços els negre-i-grocs de tombar-los?… continuarà.

 

 

C.E. Diagonal Mar — C.B. Blanes

DIAGONAL MAR: 71
C.B. BLANES: 75

Victòria en una pista molt complicada amb un rival molt crescut i agressiu

El Diagonal és el cuer de la classificació i donada la lluita i encert que ha mostrat avui és un bon termòmetre de lo competitiva que és aquesta lliga interterritorial. Els panteres s’han anat sobreposant a base, sobretot, de coratge i han acabat remuntant als últims minuts  de partit.

Un patiment amb un bon joc i un bonic final.
Força  Blanes!

C.B. Blanes — C.B. Santa Coloma

Partit per oblidar tot i la victòria

Avui el Blanes ha guanyat mostrant una versió deprimida i esquelètica del seu joc. Més que en les cames o en els braços, hi havia una boira espessa en el cap dels panteres. Una versió de joc a les antípodes de la setmana passada a Lleida. El rival ha estat allà tot el partit  fins al quart quart, on una finestra de bon joc del Blanes ha permès arribar a un final sense patiment.

Toca oblidar aquest partit sencer i recuperar la motivació per aquest esport tant bonic!

Força Lleida — C.B. Blanes

El talent blanenc s’imposa al millor físic dels de Lleida

Els panteres derroten als  de la terra  ferma  a  domicili en un partit molt lluitat, un pel desordenat i amb prevalença dels atacs sobre les  defenses. Com en tantes altres ocasions el rival era més fet físicament, però el Blanes atresora més basquet a les venes i amb un bon joc col·lectiu s’ha endut la victòria en un final ajustadíssim.

C.B. Blanes — M. BOET Mataró 3 V.

Desconnexió total

Àmplia derrota del Blanes, que s’ha vist superadíssim de cap a fi del partit. Diferència de nivell, de joc en atac, d’intensitat defensiva i de ganes. Els panteres van guanyar aquest equip a l’anada… cal passar pàgina i recuperar el físic i el bon joc.

Ànims!!!

C.B. Blanes — Bàsquet Girona

Derrota  als últims  segons del Blanes després d’anar al davant tot el partit amb un joc irregular

El Girona ha defensat molt tancat i ha viscut dels jugadors alts que han fet punts sota cistella. El Blanes ha lluitat  rebots i ha bloquejat bé algunes accions, però ha pagat a preu d’or el nerviosisme dels últims dos minuts on s’ha deixat remuntar un avantatge de cinc punts perdent pilotes.

Tal com diuen els Pastorets de Blanes: “Està escrit i és profecia”, algun dia seran els panteres que guanyaran a l’últim segon.

C.B. Blanes — C.E. Diagonal Mar

El Blanes guanya davant del cuer amb bons moments de joc combinats amb força desencert de cara a cistella

Hi ha hagut agressivitat en tot moment, però també molta per part del rival i un cop més s’ha vist que la lliga és molt exigent i no hi ha equips fluixos. Un últim quart del Blanes per oblidar.