Competició: Cadet masculí

Invoport C.B. Blanes — U.B. Sant Adrià

El Blanes guanya al cuer i tanca la primera volta amb quatre victòries i sis derrotes

Els panteres a la primera part han pressionat molt la sortida de pilota i  han estat encertats en el llançament, posant 20 punts de distància al marcador. La segona part no ha estat tant lluïda, i el St. Adrià ha seguit picant pedra sense desinflar-se,  demostrant que no hi ha cap rival petit en aquesta lliga.

A seguir!

M. BOET Mataró 3 V. — Invoport C.B. Blanes

S’imposa la intensitat dels de Mataró

Derrota del Blanes en un partit que ha començat bé, trenant un bon primer quart, però que a partir d’aquí ha anat davallant en contra. Els panteres han anat a remolc d’un Boet que ha mantingut l’agressivitat defensiva de principi a fi, i no han sabut reaccionar per girar la truita. Si ho combinem amb desencert de cara a cistella i força pèrdues de pilota el resultat està servit.

Cal refer-se i seguir millorant!

Invoport C.B. Blanes — La Salle Manresa

Els panteres aconsegueixen una treballada victòria davant el campió d’Inter de l’any passat

La primera part ha estat dels bagencs, i només les individualitats han salvat el Blanes d’enfonsar-se més en el marcador (-6). A la represa s’ha apretat més en defensa i un atac més fluïd ha portat el Blanes a guanyar en un final ajustat.

Força Blanes!

C.B. Vic — Invoport C.B. Blanes

Massa càstig

Els panteres han perdut a la pista del Vic després de fer tres quarts de bon joc, i arribar per davant a l’inici del quart quart. En aquest punt un parcial en contra demolidor ha deixat aixafats el joc i els ànims del Blanes.

Invoport C.B. Blanes — U.E. Mataró

Dur test

Derrota davant un rival de preferent A l’any passat, que ha defensat molt agressiu tot el partit, amb els ulls i les mans posades sempre a la bola dels panteres.

El Blanes ha aguantat el tipus a pocs punts per darrere en el marcador, però no ha tingut massa encert en els tirs, (ni en els tirs lliures tampoc), i li ha faltat un punt de solidesa per fer el seu joc sota una exigència física asfixiant.

Ha acabat cedint el major avantatge en els últims minuts de partit. Toca recuperar-se i seguir lluitant!

Invoport C.B. Blanes — Bàsquet Girona

El Blanes ha guanyat en un partit amb majúscules contra un dels millors equips de la lliga

Han tingut una gran actitud en defensa i molta mossegada en atac, anant  de menys a més per aconseguir la victòria. “Gallina de piel”, que deia aquell.

Força Blanes!!!

 

C.B. Mir — Invoport C.B. Blanes

Competida victòria

Avui el Blanes ha guanyat el partit deixant-se endur per la corrent del joc del Montcada, en un fangueig força espès. Els panteres encara estan en el camí de consolidar un engranatge fiable, que els permeti envestir qualsevol rival amb la mateixa confiança.

Seguim creixent!

Invoport C.B. Blanes — C.B. Manresa

El Blanes ha aguantat l’embat d’un  top10 d’Espanya, amb lluita, encert i ganes

Els manresans han dominat,  però suant la cansalada i esbufegant tant o més que els panteres, que s’han arribat a posar a nou punts a mitjans del tercer quart. Hi ha hagut concentració i jugades ben trenades, i s’ha defensat i rebotejat agressiu en tot moment.

Ves per on no ha caigut la del pop. S’ha vist bon bàsquet!

Llavaneres Maresme — Invoport C.B. Blanes

El Blanes s’ha quedat a un dit de consumar una gran remuntada i ha acabat perdent pels pels

A la primera part els panteres han estat tous en defensa i poc incisius en atac, però també han trenat alguna jugada en estàtic molt guapa. El rival ha estat més sòlid i encertat en el tir, i s’ha emportat divuit punts d’avantatge al descans.

A la represa els negre-i-grocs han fet un click! i no han deixat de prémer a un rival que s’ha adormit, i que ha acabat derrotat mentalment.

Bravo per l’esforç! S’ha competit!