Competició: Infantil masculí promoció

C.B. Farners — C.B. Blanes

Èpica remuntada dels nostres que ens ha portat a la victòria final

Hem començat controlant bé el partit, semblava que seria un partit plàcid. Però…ha arribat la muntanya russa. El nostre equip ha caigut en picat (parcial de 23-2). Semblaven tocats i enfonsats…semblaven. Aleshores els nostres gladiadors han ressorgit de les tenebres. Instruïts i encoratjats per l’entrenador, animats pels familiars des de les grades, tots hem pujat al vagó de la muntanya russa i hem empès amb tanta força que la remuntada ha sigut apoteòsica. Amb una GRAN defensa, encert en els moments claus i sobretot la mentalitat guanyadora de tot l’equip hem aconseguit capgirar el marcador.

Felicitats equip! Aquest és el camí! Força panteres!
💪💛🖤

C.B. Blanes — C.B. Guíxols

Partit igualat que podríem dir que hem perdut en el últim minut i mig del partit

Hem començat bastant adormits i ens ha costat entrar en el partit. L’equip contrari ens ha agafat un avantatge considerable. Cap a la meitat del partit hem recuperat el marcador, dominant el rebot i millorant l’encert a cistella.

El partit s’ha igualat i l’últim període no l’hem sabut jugar prou bé. Ens hem precipitat massa en atac i ells en canvi han estat molt encertats. Es troba a faltar en els atacs jugar la pilota més en equip i no precipitar-nos tant buscant individualitats. Són aspectes que s’han d’anar treballant.

Els tirs lliures també han sigut força decisius. Ells han estat més encertats que nosaltres i sobretot en els moments clau del final.

En general, ha sigut un partit lluitat que no hem sabut rematar.

S’ha de seguir creixent i millorant.
Força panteres🏀💛🖤

C.B. Olot — C.B. Blanes

Merescuda victòria dels nostres en un partit amb alts i baixos

Els primers períodes hem començat bé, fent una bona defensa i encertats en el tir. A més a més l’equip contrari ha comès moltes errades (passades, pèrdues de pilota…). Tot això ha fet que ens poséssim per davant en el marcador.

En el cinquè i sisè períodes però, ells han millorat en defensa i nosaltres en atac hem estat molt fluixos. El partit s’ha igualat i s’han acostat perillosament al marcador.

Un setè període amb molt d’encert (parcial d’1 a 13) ha fet que ens tornéssim a allunyar en el marcador. El darrer període hem estat una mica despistats i ens han guanyat en intensitat.

Encara tenim moments en què ens falta concentració i perdem pilotes massa fàcilment. S’ha de seguir practicant els tirs lliures per millorar el tant per cent d’encerts.

Però com molt bé deia Kareem Abdul-Jabbar “És normal cometre errors. Així és com aprenem. Quan competim cometem errors”.

Tercera victòria de la temporada.
Seguim! Força Blanes! 💪🏀💛🖤

C.B. Blanes — C.B. ADEPAF

Segona victòria del nostre equip en un partit que ha estat força igualat

Hem començat molt bé i ens hem emportat el primer període. Després en els períodes següents ens han anat igualant el marcador i fins i tot s’han posat per davant. Els dos últims períodes però, s’ha fet una bona defensa amb intensitat, hem estat més encertats i finalment hem aconseguit la victòria.

Continuem a estones amb molts errors defensius, pèrdues de pilota i distraccions per falta de concentració. Hem de seguir treballant aquests aspectes. També hem de millorar l’encert en els tirs lliures.

Aquesta setmana hem tingut la baixa d’alguns jugadors. Esperem que es recuperin ben aviat.

Important victòria davant un rival que no ens ho ha posat fàcil!
Enhorabona a jugadors i entrenadors per la feina feta!
Força panteres i sempre endavant!💪🏀💛🖤💛